Sälen 06- i liftkön!

Sälen 06- i liftkön!
 
Helt underbart som sagt! snart kommer sammanfattningen från Ramones Aid konserten:D so stay tune!
Sälen är oförglömligt!

Sälen 2006, days to remeber!

Sälen jag säger bara att det är något minnesvärt vi snackar om här! 
 
Vi åkte upp redan på torsdagen och bilresan var rätt skoj, Ruiter och Martin och jag dunkade till markoolio och tonny tugga tuggummi hela vägen upp till Malung. Där va jag precis helgen innan och spelade match så det var en beknt syn, samma gamla sibylla, en hamburgare gjorde gott eftersom det hjälpte mig att somna och det blev jätteroligt för Martin och Ruiter att försöka hålla mig vaken! Dom kastade ostbågar på mig och höjde musiken på max så fort dom märkte att ja nickade till. Resan gick fort, emn det går fort när man har roligt. Jag hade hela baksätet för mig själv också till skillnad från när man reser med familjen.
På torsdagen när vi kom upp så hade Jocke, Stina, Malin ,Johannes och de andra redan provåkt lite, vi packade upp och tog oss en öl och sen en till och en till vi invigde bastun och slängde oss i snön! Jag stina och malin va ute å sprang i snön också och det var så isande kallt! Men så kul! Sen såg vi till att klä på oss och åka lite pulka.
Jag glömde lakan så stackars Jocke fick dela säng med mig, på morronen sådär runt 9 va vi ute i backen och det var väldigt kallt och blåsigt, tur att bror min vart så snäll och lånat ut hans glajjer till mig. Första åket gick utan problem fast det var lite segt. Lindvallen var det stället vi bekantade oss med och vi käkade i stugan. Kortleken blev rätt använd hela helgen. :D
Första dagen gjorde jag inte så hemska eller speciellt klantiga saker det var mest att jag råkade nästan köra på en unge och nästan åka in i ett träd men nästan räknas ju inte.
På kvällen blev det bastu igen men då klämde vi ihop oss 6 pers i den lilla bastun avsedd för 4 som flest var vi nog 8 perosner därinne samtidigt. Det var gott att dricka drinkarna martin gjorde till mig i bastun för dom spakade helt enkelt godare.
Vi började göra oss i ordning för HC denna kvällen och stina gjorde versta snygga frillan på mig.
HC var soft! jag träffade en pojk från borlänge som ja hängde med, det ledde till att jag fick lifta hem. Detta plus att ja rusade in i stugan 8 på morronen när alla va smått bakis och att jag körde under och ramlade under sakta skylten gjorde att jag fick dricka "Östen" och det var hemst! ÄCKLIGT!
Klanten gjorde fler saker som typ att tappa bort allihopa och att köra in i ett träd i skogen och sjunka nerså ja knappt tog mej upp själv.
Johannes och jag hängde mkt i backen och utn hans stavar hade nog ingen av oss tagit sig hem igen eftersom farten var svår att hålla på plan mark.
Lördagkväll fick jag smeta in Johannes i läppglans och vi festade en hel del, en kompis te jocke kom över och de blev lite röjj. Alla var väldigt trötta sista kvällen och jag somnade ex antal ggr i soffan. vi fjantade oss i bastun och duschen och även fast jag inte kan återge allt osm det var så måste ni ändå varit med för att förstå hur jävla bra det var! Oooh yeah . sälen 720 u mmmm 06 säger jag bara!