Dag 5

Bad idag med men jag bekymrar mig för jag börjar få väldigt ont i fötterna. Har en blåtira också jättesnyggt! haha . En järnstång trillade ner i ansiktet på mig när vi satte upp menyer men för övrigt har det inte hänt så mycket jag har st¨dat och diskat och ätit bullar, saknar mamma och mammas bullar! E grymt sugen på dom så jag hoppas jag kan övertala henne att baka lite innan hon kommer hit å hälsar på. Pratade med Pappa idag också och fick bekräftat att alla mår bra så mår ni bra så mår jag bra som man brukar säga.
Jill Erik och Are är tevliga gutter, blir vinkväll med dom på måndag. Ska bli kul! Fast jag håller mig till öl jag gillar inte vin.

Dag 4

Rullat fram soptunnor och städat gårdsplaner idag inför öppningen på Lördag jobbigt och varmt men jag har ju min mp3 och lyssna på tack vare mamma!
Det är en sak jag bör berätta för de som saknar mig, jag kommer inte hem så ni får komma hit och hälsa på. det finns inte tid till det, men jag funderar så jag har väll inte best¨mt mig helt ännu.
Jag återkommer med datum jag är ledig men det är ofta 2 eller 1 dag per vecka.
Jag mår bra och trivs allra bäst med norskarna, svenskarna är svåra eftersom de alla känner varann sen förrut. Badat idag och solat det har varit skönt! Jag har gått på sånnadär flottar i vattnet som man ska springa på och jag kommer bara till tredje innan jag faller i vattnet, men tro inte jag ger upp så lätt!
Jag jobbar på det , jag jobbar på det.
Det jag hoppas mest på nu är att jag kommer tjäna mycket pengar så jag kan leva och betala tebax till mamma.
Hade gott alla där hemma!

Dag 3

Hyfsat segt men jag kom upp samma tid som igår halv 7!
Käkade och blev förvånad när jag kollade ut och såg blixtrande sol, ingen jacka idag inte. Fick jobb uniformer och jag tog stl L eftersom jag inte vill svettas i någon litten tröja men dåligt val eftersom den va megastor! Men men vem vill inte se ut som ett troll i stora kläder om inte jag:P Tänker hålla humöret uppe no matter what!
Vi fick leka mer med glassmaskiner idag och käka en hel massa, jag blev riktigt mätt på iskrem med strø.
Tina mat och göra i ordning fick vi också göra och de va jag bättre på vilket va bra för det är ju vad jag kommer göra mest. Jag är butiksansvarig för sommarkiosken. Låter seriöst och bra. Chef I like the sound of that!

Dag 2

Så himla fantasilös överskrift men så är det ändå lättare att hålla reda på dagarna och ja det hände kanske inte så mkt denna dag, jag är medveten om att uppdateringen går långsamt men jag ska flytta närmare en dator snart så det kommer bli bättre!
Idag var det iaf svinkallt ute och jag sov med mössa under natten, komiskt nog hade jag packat ner en mössa men de var nog mest för att det är min mysmössa med döskallar på!
Men vi gick runt en del under dagen och hade introduktion på vad våra arbetsuppgifter skulle komma att vara, vädret skiftade så jag höll på att bli galen, av och på med jackan av och på...
Vi fick lära oss tvätta och montera alla maskiner vi använder oss av så hej jag har blivit teknisk på köpet. Jag hade inte hunnit handla så jag var grymt hungrig hela dagen men tack vare en nyfunnen vän och hennes mackor så överlevde jag. Man stänger också ala mat affärer i norge klockan 6! hallå?
Det löste sig iallafall och jag får snylta på de andra svenskarna till jag handlat. Sovit som bara barnet också det är konstigt den som är mest morontrött av dom jag k¨nner vaknar PLÖTSLIGT klockan halv 7?
Jag har haft mycket tid under morgonen att både packa upp och sminka mig, undra om det fortsätter såhär? Då kommer jag bli rädd för mig själv och jag som skulle ha eftermiddagspasset på skolan sen i sthlm? Va de fel val tro? Nej... jag funkar bättre efter 11 då mitt huvud vaknat. :P
Vi kollade på fotboll på kvällen eller ja sov mest eftersom fotboll inte är så¨intressant åtminstone inte på teve.
Sedan hade brandövn idag vilket fick mig astt glänsa lite, hade ju det i lumpen så jag fick visa alla andra hur de skulle göra. hehe . och spruta vitt på brasor det har jag ju alltid varit bra på. lite action iadg! Yeeah!

Resan børjar

Idag lämnar jag det trygga nästet för tredje gången och sticker till Norge och jobbar, det ska bli kul och vem vet jag kanske stannar kvar, nejdå jag ska ju läsa så det går inte men ja kommer kanske tillbaka. jag ska bo fint sa  hstian och nu är det väll mest buss som gäller idag.
Nu i efterhand så vet jag att det vart kaos, glömde mp3en hemma, linda hann jag knappt prata med för jag var så stressad men ändå jag tog mig på bussen iaf.
Oslo terminal har bara ett ord, varmt och tungt att bära men ja tog mig därifrån också. 

Eftersom jag inte fick med mig datorn trots att Simon fixade den åt mig å allt så får jag skriva och uppdatera så ofta jag kan. Jag ska ju vara borta ganska länge och det kommer garanterat hända saker. Känslan av att jag faktiskt skulle vara borta länge kom först när jag tömt garderoben, känslan bara sköljde över mig. So its time, here we go again. Emly ringde när jag skulle åka och då kändes det vill jag lova hon påminde mig liksom om att jag åker och vem vet jag kanske inte hittar någon att umgås med. Jag gick inte upp 8 som jag sa så stressigt blev det men jag kunde ju iaf sova på bussen. På bussen om vi går in lite närmare påvad som hände så hade jag faktiskt en konversation med busschauffören om musik såå intressant va?
När jag vaknade trodde jag att jag glömt gå av eftersom vi befann oss bland berg och dalar och little did I kniw att vi skulle ännu längre bort. När jag gick av så befinner jag mig på landsbygden och har en resväska, en träningsväska en gitarr och en handväska. TUNGT.
Bigsize var en underdrift, men men ... Bø är iaf en by på 50 000 inv.
Jag ringer Stian och säger att jag kommit fram, han skulle komma och hämta mig och de går ett tag sedan ropar någon men inte fan vad dendär någpn som ska hämta mig eller?
En bil och en kille 28 bast asså världens hunk! Han kom och jisses jag blev så tagenjag trodde han va äldre men det har nog att göra med att han låter så seriös på telefon.
(min kloka eftertanke)
Vi körde runt lite och sedan käkade vi på Nabøen och de va riktigt nice, de andra svenskarna verkar trevliga.
Jag bor i en urgullig lägenhet på fjället det är grymt mysigt och nu ska jag sova eftersom jag börjar 07.00 imorgon.
 Oh my!