Piss it all away !

What I feel it is real
what I do it's the truth
when I drink I can't think
when I use I need more
when you're weak I can't speak
close your eyes and taste this wine
the cork removed less purified
I throw everything away that you say
erase everything that you fake
what I feel it's a sin
tell the truth do not lie
make a wish it will come true
one way streets one track mind
open up and see the light
one million ways to hypnotize
I throw everything away that you say
erase everything that you fake
erase everything that you fake

piss it piss it all away
piss it piss it all away
piss it piss it all away


den är så himla bra! piss it all away när det inte känns bra!


snart kommer hela sälen -06 att antecknas också, follow me !







Virrvarr i relationerna.

Vi pratade om det och jag insåg att jag viker mig, varför gör jag det? Det känndes inte alls bra som om att jag är klen, det är ju bara det att sura människor är det värsta jag vet.
Jag orkar inte med det, men ändå så är det hela tiden så att jag funderar på vad som är okej att säga, det gjorde jag inte förrut. Som jag sa igår, jag tar inget skit. Out the door you go!
I wont miss you!

Jag vill vara det jag alltid varit och inte formas av dig till något jag varken är eller vill vara, jag har högre ambitioner än så. Sedan när folk pratar om ytlighet och att det är så fult, så tycker jag dom ska fundera på hur ytliga dom själva är. Jag tycker det är viktigt med utseende men skulle aldrig välja mina vänner efter hur dom ser ut eller hur många snygga plagg dom har. Sådant kallas att vara en "user" det är det fulaste ord i min mun tror jag, att vara hora är bättre för du är man ändå rätt fram med vad man gör. En user tar när den får läge, och bryr sig bara om sig själv och skäms ibland för sina vänner om dom gör bort sig och slutar i värsta fall umgås med dom, det finns flera personer som jag vet är såhär till viss del och om dom fortsätter så slutar jag helt att ens prata med dom för så får man faktiskt inte göra, dett kan ju vara mer eller mindre uppenbart också. De som bara bryr sig om sig själva kommer en dag inse hur självupptagna dom varit och vakna ensamma och inse att de vänner man ha då faktiskt bara hänger med en för att man e rolig, för att man inte har några som helst krav på tillit eller ärlighet utan alla e ute efter samma sak, att utnyttja alla andra så mycket som möjligt. Jag är inte ytlig på det sättet men jag bryr mig som alla andra om hur jag ser ut och tycker att " the one " för mig kanske ser rätt bra ut, är det något fel med det? Jag har ju redan hittat honom ?!

Tänk på vad ni gör och hur folk kan uppfatta ert agerande, jag har börjat tänka rätt mycket på det och jag har kommit fram till att jag kan varken umgås eller hänga med folk som utnyttjar mig för att jag är en öppen person för nya bekantskaper eller för att jag kan vara väldigt snäll eller för att jag har moral.
Ni kan dra, att vissa killar bara pratar med mig för att jag ser bra ut kan jag inte göra något ut det är som Sofisterna säger, gör något åt det du kan förändra .
Sedan om man ser bra ut så finns det alltid någon som tycker man är skitful, eller att man inte är " deras typ" så vad är snygg förrresten? Är man snygg för att majoriteten tycker man är det?
Vad betyder det? och egentligen om man är snygg, hur långt kan man gå på bara det idag?
Jag vet inte om jag vill veta, och jag kommer alltid bli mycket gladare om någon berömmer mig för någon inre talang jag har eller något jag gjort, inte hur  jag såg ut  just då eller hur jag ser ut just nu för egentligen säger det inte så mycket som mig för jag ser inte likadan ut imorgon.
Sedan att jag inte gillar en viss person har inte att göra med  hans utseende det har att göra med att jag gillar någon annan, som vissa e tröga att fatta och att jag gett bort en del av mitt hjärta. Jag kände inget bara, vi är bara vänner det var så jag tänkte hela tiden!   Det finns bara en för mig! 

Freak and proud .

A black book with my name on it.
It's calling for me.
To hear my mad thoughts.
To hear my insanity.
It's here for me to remind me of mistakes
flaws and not so often victories.

It's my heart.
My brain.
It's my thoughts.

No one escapesvolentarily.
And those who do, are never seen again.

A book not to be read,nor to be sold, and
not to be based on real events.
My book of thoughts,theories and philoshoic view on life.
The blackest book ever written, and unwritten.
the book is based on Cizzifreak and all of cizzifreak

there you go , now you have it !   


detta är vad som kommer i min blogg !  den blev rätt bra ? :P


Jag minns inte känslan

Jag skulle verkligen vilja bli kär nu, jag minns inte riktigt hur det känns . du vet sådär på riktigt som man blir knäpp av , vad är det med mig, jag var ju sååå off förrut och nu äre action igen.
Det finns så många fina såå men ja vet inte alltså, det finns ju en särskild som alltid har min uppmärksamhet, hur konstogt det än kan låta så är han sååå söt alltså.
Det sötaste jag sett.....

Jag kanske minns känslan förresten fast att jag inte känner på samma sätt och om man klänner annorlunda så är ju inte känslan densamma bara en ide av den känslan som man minns den, det blev filosofiskt och bra. hade ju filosofiprov idag :P det smittar... kunskapen och jag är faktikst intresserad men jag vet inte hur det gick på provet.

Jag ska strax lägga mig och sova, å då blire väll en å annan dröm om det sötaste jag sett....
Jag tror jag minns känslan nu !

Satuday night fever

Det är väll en musikal om jag inte minns fel, en som jag inte har sett. Det borde jag kanske göra för det var flera personer som pratade om den idag. Jag var ju och spelade match, det gick bra jag gjorde inga mål men en assist iaf. Saturdaynight fever, jag är väldigt trött därav fever och saturday night är det ju nu.
Jag e hos sara å pluggar matte, det är verkligen astråkigt men ja orkar inte dra ut och jag är stolt att jag fått lite gjort.  Snart är det dags för vårat projekt att framflras, våran ramones konsert.!  damn de ska bli intressant att se om det blir bra! :) 
Så alla karlstadbor , 18 mars på UNO då blire röjj:)
Snart är det dags för sälen också, ska packa på onsdag. Äntligen bräda :) Wohooo !
Martin,Ruiter,Stina,Jocke å några till drar upp! nice blire !!!
Imorrn ska jag jobba igen, ja gillar inte sönagar men inte för dens skull utan för tat jag inte kan planera ochdärför sällan e klar med vad jag ska göra när veckan börjar. det läggs på hög och det är asjobbigt.
E avis på jenny också som drar te egypten!  här i sverige blir man kvar då . *brrr*
Jag har kommit på en del grejjer på sistone faktikst och jag har verkligen kommit på att jag inte ska ta nån mer skit, nästa gång ehm . hmm skämtar på min bekostnad då smäller det, och jag tolrerar faktkst inte sånt.  Sorry, out the door you go! 
Och fjanten .. du ... jag gillade aldrig dig!

I was born to stand out!

I was born to stand out!
Det är väldigt sannt faktiskt. Jag är annorlunda och jag skulle dö om någon såg mig som en i mängden. Jag älskar att synas, jag vill höras och jag avskyr folk som inte har några egna åsikter utan bara håller med, fyfan vba jobbigt sådanna kan man ju inte diskutera med. Eller?
Familjen betyder mycket, i min familj är vi väldigt olika individer och jag står nog ut mest eftersom jag har andra intressen förrutom idrott.
Jag är bra, jag skiter i vad jävla christina tycker. jag skiter i vad folk tycker jag tänker göra det som är roligt och det som faller mig in.
När jag kommer på vad min dröm är så ska jag göra allt för att förverkliga den.
Det kan vara tat gifta mig med nån hunk och få massa barn, men jag skulle tro att det är något större, det är gärna något större när det kommer till mig. Det vet nog de flesta och det är väll ganska normalt att drömma om att bli något mer än en "vanlig" svensson och det i sog är det ju inget fel på .
Lyssnade på intervjun med mig i nu, den blev klockren så den kommer jag lägga upp så ni får lyssna på den.
Nu ska Anja åka slalom, så nu är det OS som gäller.

Va er själva!

Match i Malung/ Heartbreaker

Fredag idag, dvs snart är det helg det är countdown redan nu det är det varje fredag det känns i hela magen jag ser verkligen fram emot helgen jämt, en gnutta mer frihet. Men jag måste plugga så egentligen kunde vi hoppa över helgen om det inte vore för matchen. Vi ska spela två matcher i Malung och jag minns inte vilka lag det var emot men matchen börjar 10, så jag får gå upp ca 5 imorrn vilket kommer fucka me hela mitt system. Hoppas bara jag orkar hålla ögonen öppna och att jag kan sova på bussen dit. För er som inte vet så lugger malung i dalarna och det är en bit dit.
Ikväll ska jag på Uno och kolla på UKM det är några band som ska spela sen måste jag hem och sova.
Jag har inte ännu hunnit med att prata med Emil, jag borde verkligen göra det.
Men jag är rätt irriterad också så jag vill inte att det jag kommer säga ska komma ut fel.
Nästa helg bär det av till Sälen och det ska bli riktigt kul, att åka bräda är ju något bland det bästa jag vet! Man känner sig så Fri och där har vi ordet igen, frihet jag letar efter friheten. jag har ingen jag är bara flytande som platon säger, jag flyter med i vardagen och gör det mest nödvändiga.
Jag har ju ändrat mig lite nu iaf,  spelar back och har lagt två saker åt sidan. nu är det skolan och körkortet som är prio ett. Det är verkligen astråkigt men jag måste klarar av matte B och känna mig lite mer fri, det skulle jag göra om jag slapp öppna en sådan bok, aldrig mera matte säger jag bara, tills dess får jag helt enkelt lura hjärnan att det är roligt och det brukar jag ju vara rätt bra på.
Pratade med en ny kille igår, han e väldigt trevlig och söt. Det var nog dagens höjdpunkt. Idag har det inte hänt så mycket än jag har blivit intervjuad av michaela och jag var så yberseriös nr jag fick frågorna att hon började skratta, kanske uppfattas jag inte som så seriös alltid? wonder why.....
Nu äre iaf Liselott som gäller för hela biten, inga fler Lena jenny jag kan inte.,.. :P
Hon ligger bergis och sussar gott nu förresten, lilla nenny i sin säng;) Jag är ju kär i Jenny eller ja.. det är iaf så jag ska framföra det till Emil, jag är attraherad av tjejer, just nu bara tjejer.
Är det sannt, njae inte riktigt  men det är inte mitt fel att jag inte kan få fram det jag vill säga och fjanten har ju ställt till det så. Eller så vill jag bara få mig själv att känn mig mindre svag som inte pallar att säga som det verkligen är.
Känslor i gungning dvs. Jag tror kärleken är något som kommer det är inget man borde leta efter åtminstone inte om man är som jag, och något med mig attraherar månmga skitstövlar och en till våldtäktsman vill man ju inte ha som pojkvän. Bara för att visa honom en gnutta respekt så skriver jag inte vem han är men han vet och de flesta vet ändå.
Att han våltog en fet tjej, att han va otrogen me två fula och fulla dregg och att han fick klamydia.
Hahaha,. såå skönt att vi hade kondom då!
Livets små missöden drabbar inte mig på det sättet iaf, och hade det gjort det så hade jag personligen lejt någon som åkt och skjutut av hans huvud.
Hoppas inte att jag gör något dumt eller säger något dumt nu när det väl kommer till kritan, jag vill inte känna mig för elak men måste vara elak för att vara ärlig.
Låten Why did you have to be a heartbreaker snurrar i huvudet, why did you do this to me?
Jag är inte kär, kommer inte bli det och jag vill verkligen inte bli det heller, jag får ångest för alla möjliga grejjer, känner mig svag och larvig och gör dumma saker och är inte mig själv hela tiden och oroar mig för småsaker man blir bara fucked up, så det skiter vi i. Man kan ju så sig ett skjut ändå som en viss person alltid uttalar sig om så fort ja nämner att det vore mysigt med närhet. Tack för den.. jag vet, men om man inte vill ha det då, kanske nått mer men kanske inte hela paketet på en gång, där har vi ju dedär med krav igen personen vill ju träffas och ses och man ska ha tid och kraft och sånt. Jag vill också känna mig som ett bidrag i förhållandet för det gjorde jag verkligen inte sist, och jag vill aldrig mera vara "mannen" i förhållandet. Jag tror jag tänker rätt mycket just nu och speciellt eftersom att jag pratade om det igår med Erik. Mycket fakta och minnesbilder väller fram och då skriver man ju ner det.
jag har ju en dålig grej med mig och det är att jag alltid skriver för långt. tydligen är det dåligt, bara dåligt ? Tydligen skriver jag osammanhängande också säger hon jävla kärringen ! Vad tycker ni då? gör jag det?

Nej nu ska jag jag krossa hjärtan, må bra, inte ha ångest och spela en jävligt bra match imorgon!

Jag är ingen player bara inte kär som som Tilda sa...Nu säger jag det.

why all these changes .

Alltså jag vet inte om jag hänger med fullt ut , det är bra förändringar som sker men jag vet inte om jag är redo. Jag tar studenten snart och omvärlden ställer plötsligt krav, kanske är dom högre än dom jag har på mig själv, det vore ju något nytt isåfall iofs men jag gillar inte känslan. jag vet ju inte heller vad jag vill göra med mitt liv jag har verkligen ingen aning, samla på mig erfarenheter och förverkliga mina drömmar typ. men nu låter det ju som om jag vet vad jag vill förverkliga och det vet jag inte. jag har inte så stora aningar ens eftesom jag ändrar mig hela tiden. Sedan finns det ju ruttna personer som får en att tvivla på om man verkligen är så himla bra så det räcker ända fram. Jag fick G- i svenska nu på nationella och vill bli journalist, ee what liksom? det måste ju vara ett skämt och jag har seriöst aldrig fått så dåligt. jag tycker det var hemskt, hon hade ju lika gärna kunnat sätta IG och vad var hennes motiv? det var helt otroliga saker hon baserade sin motivering på. ungefär som Yvette förra året, jag kan inte sätta MVG på dig för det räckte inte ända fram, men jag vet att du har kunskaperna. jaha? så det sa du inte för att vara snäll då? eller för att döva ditt dålöiga samvete, jävla kärring! I wonder... nejjdu jag köper inte vad vad vissa har att säga när det kommer till mig mina kunskaper eller min framtid.
Men jag tar ändå åt mig det är väll både bra och dåligt tror jag. Skolan har mycket av mig just nu, jag har aldrig haft så mycket att göra, det är helt otroligt och så fort jag är klar med en grej så kommer nästa. Jag borde snart skrivas in för stressproblem.  Lärarna vet ju verkligen inte vad dom utsätter oss för.  Nu ska jag inte vara alltför tråkig och bara skriva om skolan så att ingen läser men ja har så mycket jag vill göra samtidigt att jag måste hålla mig själv tillbaka och det är jobbigt.  Jag måste ha ett jobb också, men när ska jag ha tid att jobba? istället för att sova?
Idag är det ju allahjärtans dag också btw, det var mysigt jag fick en ros av tilda och axel:) så söta är dom två och dom passar ihop och jag vill verkligen inte leva utan dom, för trots att jag va så nere för en tid sen så fanns båda där och tog hand om mig.
Jag saknar farmor oerhört men jag hade inte varit där jag är nu om ni inte funnits där. Så läser ni det så vet ni.
nu ska ja sluta här och fortsätta skriva när jag har mer tid, ska färga håret på bella strax .
Ses snart baby!


med blondt .

med blondt .

Det var så jag såg ut när jag hade slingor och blondt hår, nu har jag brunt och det har jag haft i mer än 2 år. det börjar bli dax för förändring men inget platinablondt så oroa er inte! Jag måste reda ut the misery that waits tomorrow innan jag kan göra nått åt mig själv ändå, och kankse överväga att spara pengar. Lätt äre ju för jag har ju inga alls. tyyyp. Det är ju bara nått jag inte kan, pengar alltså. :(
Såg på BB nyss, lr slötittade. hon sa detär inte lätt att vara lond och jag vill ju inte ha fler problem, jag som nyss blivit frisk. usch att vara sjuk suger verkligen getballe, se på tv sånt som hem till gården bara för att man inte orkar zappa eller för att det är ordjakten lr nått annat så HEMSKT oviktigt som sånt. det borde inte få tvtid ens! Men skicka pengarna till mej så klagar ja inte. Nää nu har ja en tid framför mig med plugg och tyska och ta igen de ja missat och en film att göra. Seriös liselott eller vad säger du jenny my dear ;)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!
Det får man väll säga, det är söndag och jag gillar inte söndagar har jag kommit fram till, kanske är det för att jag är så dålig på att vila och att det är just det man ska göra på söndagar eller så är det för att jag sällan är redo för en ny vecka när söndagen väl är här. Jag har ingen aning om jag kommer skriva om något särskilt men jag har ju länge funderat på att skriva en bok, en såndär liten hemlis vet ni. jag vet inte hur folk skulle reagera om jag sa det oftare. antigen är det väl naturligt så som jag pratar och jag har ju en del att berätta.
Snart lider det mot Sthlm också, det ska bli kul jag saknar alltid det stället när jag inte är där, det är något magiskt, även gbg är härligt men mest då på sommaren. Jag har suttit en bra stund och funderat också på hur det är möjligt att någon kan missbedömma och feltolka så innihelvete fel, där kom första svordommen. Vad kan jag säga jag är lantis och född i Värmland där bönnera bor, mera skämt å sido. men ärligt talat jag är inte på samma nivå som denna människa och jag skulle nog beskriva personen som ettrig,jobbig och lite sådär så man inte riktigt vetändå, kanske liksom. jag är less iallfall och jag gillar inte att han vandrat omkring och sagt saker som han inte diskuterat med mig. Vi behöver snacka, sorry if I will break your heart men jag måste vara ärlig.
Jag kan anta att en hel del jag skriver handlar om mina realtioner till folk eller helt och hållet vad jag tycker, jag kanske är asförbannad en dag och då skriver jag ner allt jag tycker är fel med sverigesrikes lag och alla som har fördommar och alla jävla nazister som borde skjutas och folk fattar ingenting omvarför jag skrev det just då eller varför jag tog upp det för jag är så otrolig på att halka ut på bananskal från ämnet.
Jag är lack på skolan iaf, så himla trött så nu är jag äntligen tar studenten det ska bli det bästa i hela mitt liv, det kostar ju också, klänningen och allt dedär me håret å naglarna.
Vad tänker jag när någon säger kärlek då? snart är det ju ändå alla hjärtans dag? hmmm låt se vilket humör är jag på? Jaaa jag är stenkåt , nehej neeej  . jag vet inte jag . ibland börjar man ju undra, alla fjantar som hånglar på stan, har jag varit en sån? vill jag vara en sån? ja som faan det är klart jag vill. OBS! med rättperson då!! sorry to break your heart again . :( ohh dear . 
Jaja vi ska ju ner nu å träffa polare och festa, det ska bli kul. Jag å Jenny har alltid kul! Emelie är ju en rätt skoj spillevink också, jag ska verkligen ha bilderna från turkiet också ! damn, jag saknar den mysiga semestern vi hade!
Nu blire sälen och afterski snart också, men hjäälp jag ska till lindköping och gbg också, tusan det blir ju en del buss. jag som har mp3 som går på dataladdning nu . Huh.  .. (skriker) brorsan ja måste ha din mp3 till sthlm!  inte ett nej iaf :) jag de blev väll typ hmm och nått grymtande. men nu är ja ute och kladdar mest igen! e lite trött faktiskt men ja gillar inte måndagar heller förrutom CSI så imorgon kunde kvitta om man inte får syn på beejben i plugget dvs .  sorry igen dear, Its not you  .


va mer jag har för mig och vad jag gillar lär komma fram, you´ll see !