varm i magen

Kvällen började som den brukade med strul och jag visste inte vart jag skulle göra av alla konstiga beteenden om jag fick av folk runt mig, bokstavligen kan man ju lägga ner emn jag kan knappast slå dom med en hammare fast att det är exakt vad jag vill göra ibland. Ja va med å tvättade saras bil sen vart vi å hämta emilie och sen drack vi hemma hos sara och kollade på roliga klipp.
Herrman och Martin kom också å så Pettson å Shard. Jag vet vilka alla är sedan länge men just denna gång vart det något som hände med mig. Jag har ju varit sådär allmänt akärleksuell för att uppfinna ett ord, men nu blev de visst fart på mig.
Jag blev varm i magen. närhet, ...
Svårt å säga men ja hade en grymt mysig kväll så mycket kan jag säga och nu är jag på såntdärbarnsligt humör. en av mina bättre sändagar också .
Passionate, Sweet,Gentle, yeehawow, Kitties,Eyes,Glow, to many adjectives. shortly,
and nothing to expect but so darn lovely!


Linas kvällsbok/ÖLtalk

jag måste ge filmen cred för att den speglar precis så det var, med alla konstiga frågor.
Ungdomligt och galet och alla scener de va roligt asså, kul att se sen ser man ju att dom va en aning dummare än en själv så det var ju också skönt att se.
Erika var det väldigt kul att träffa igen och hon berättade ju om schweiz och försökte övertala mig om universitetet, vi får se men det vore ju kul att göra något iaf för nu går man ju bara hemma och tassar runt.
Jag har inte skrivit på länge det märks eftersom fingarna liksom brinner men ibland så känner jag bara inte för det. Nu fyller jag ju snart år så det ser jag fram emot.
Jag har sån fet åldersnojja bara, jag vet inte varför...hehe .
Men åter till dehär filmen, hon hade fågor som hur man ska stryka den mänskliga batongen? hmm ja låt säga att jag fann det väldigt naturligt men så har jag ju många naturbegåvningar, sådär skämt å sido givetvis. Score vart de fint att sitta på också, drog i mig 3 öl och mådde heavenly och glömde min taskiga situation för ett tag, inge jobb och allmänt uttråkad men vad kan man göra.
Va ju hos frecrik förra helgen, han lider i lumpen och jag tycker så synd om honom, men vi hade kul på frimis och jag träffade danne också som inte kunde tro sina ögon när plötsligt Grönan stod där, något sådär hlavnice smeknamn men de va grymt kul å se dom båda och sen fick jag ju danska lite salsa vilket va grymt, på scen å grejjer så trots helgens början med vredesutbrott och ett obehgligt möte på bussen så kunde jag åtminstone smälta det så det inte gick ut över någon annan, och nej jag har inga aggressionsproblem jag kan bara bli väldigt sur när någon e så jävla banalat efterlivenså dom lämnar en i en sån sits och kommer med kommentarer som ja ....
du löser ju alltid altt och sånt . jaha ja ja men då vet man ju vad man är sedd som! den allmänna fixaren till allt, den man snackar med , problemlösare och matchamaker, men fan jag e rätt trött på den rollen!

Det handlar om att nå

Jag måste bara sträcka på mig lite till så går det nog, inte falla ihop nu inte ge vika och inte kura ihop mig.
Hur mycket man än vill bara vara en liten människa i famnen på en större så måste man bli medveten om att barndomen är slut och vissa saker händer inte mer,man ska vara så vuxen och jag suger!
Jag har ingen lust att bara gå omkring jag vill göra något, jobba och leva loppan. Svårt utan jobb, ingen praktik ens. suck*
Jag kan känna mig lite sne på samhället och jag gillar inte nya reglerna som kommit med bidrag, asså ska man gå till Socialen???? ja svälter hellre!!!
Fan va fint å börja livet med med att stå med i deras register, oh my!
Jag har tillfrisknat nu men pappa e sjuk så nu får han bara inte smitta mig för då börjar jag grina!
som en parantes skriver jag det innan jag kommer på vad jag faktiskt hade på hjärtat.
hmmm .
jo . de va ju en klart händelserik helg på många sätt. jag som trodde jag visste allting, icke och så dum jag kan vara ! Jag trodde ja kunde lita på den tjejen, så får jag det uppslängt med fraser som, äsch fredrik bjuder säkert och nejhan tänker inte ersätta något. ?
Jag e inte mycket för baktalning och skitsnack men dehär e fan glasyr på en stor fet jävla bröllopstårta. varje lager har sin fina finess av skit och lögner och typiska saker som tjejer säger, inga killar säger sånthär. jag dissar fan hela jävla feminina bekantskapskretsen jag vet inte vart jag har vissa. Kan skriva att jag har trots allt har några kvar men det är ju nästan så man ska testa lite, gränserna eftersom mina ständigt testas härs och tvärs!
Nu får de bannemejjen va nog! Jag byter polare och pissar bokstavligen och litterärt på dom som försöker utnyttja mig mer för att jag är "så snäll" för ja kan fan va jävligt elak också.

Mycket som försigår nu och hänt under året har varit väldigt negativa, för mig och för mitt CV, för min själ och för mitt redan mycket dåliga tålamod!
Jag tänker skriva vem jag är så jävla redigt förbannad på annars börjar väll någpn undra, vissa har redan hört historien jag orkar inte med det igen jag blir bara så där "boiling hot "
Men Josefin, Joss. vi som hade så kul ... va det värt det? Jag måste bara få fråga det sen kan du få dina 40 kr men kom ihåg jag ska ha 250 av dig!
Va det värt det, va de det?
Du e totaldissad . så du vet.  ha ett bra liv!

mycket av det jag skriver är flumm men jag är bra på det så varför inte? sen något jag mer är bra på är att byta ämne, men då blir det ju åtminstone inte tråkigt .

Det finns alltid något

Det finns alltid något men frågan är bara vad det något är, Det finns så många värdefulla frågor i livet vad är heligt? vad är själen gjord av och vad är värt att leva för ? Vad är värt att dö för? Svaret på samtliga av dessa är bara kärlek. Inte karriär inte pengar, i mitt fall värdesätter jag annat även om jag drömmer om stordåd och ett liv där jag är allt annat än vanlig. Man ska lita på magkänslan också, den är alltid rätt i mitt fall men det är jobbigt att den vet så fort och jag kan känna att jag vill ha mer tid på mig. Om man inte gillar någon "som mer än en vän" efter 3 min från det att man träffats och pratat så är det lika bra att lägga ner. Det kommer inga gnistor efteråt det ska redan finnas där.

Mad

Jag kan bli lite halv grinig, det finns personer som tror dom kan köra med mig!
Hur har dom fått för sig att dom kan hålla på så?
Är det för att jag är för snäll ibland?
Möjligen.
Det finns principer,

1. lånar man ngt så lämnar man tillbaks det innan man lånar mer
2. Om man konstant ändrar sig, förstå om man bli irriterad särskilt om det handlar om något som betydelse under längre tid
3. Snacka inte skit, jag får reda på det
4. Det är urgulligt att säga att man älskar och saknar personen, jag gör det men säg det inte för ofta och inte heller om du inte menar det.
5. Det finns licens på att få kalla mig gumman, har man det inte får man det inte
6. Räkna inte med att jag ska fixa allt jämt, det är jobigt i längden
7. Dissar du mig framför en öl på krogen med dålig bortförkllaring, då har du en del att jobba på
8. Lämnar du mig på krogen hänger du löst
9. Glöm för all del att ringa men säg också att du gjorde det annars tar jag det som en diss
10. finally, säg inte att du tar mig som jag är och sedan snackar om att jag förändrats och att du inte vet vart du har mig.

Känner du dig träffad?

oh, no ... Im so sorry.

De va då ett helvete

Jag såg på matador igår, inte hela men de filmen är ju från 40talet och på danska så jag fick lite för många flashbacks. En låt jag bara inte kan bli av med är ju den där barnlåten,
Haj me dej ja heter Kaj, Kaj , Kaj ,Kaj ja de e mej.
Gaaah. 
Så vad har ja pysslat med då , jag har varit hemma nu snart 2 veckor.
Jag har sökt jobb, kanske får jag ett också, vore ju inte fel.
Det finns så mycket man vill göra, motorcykel, körkort,festival och starta seriöst band. Å så alla kurser man vill gå ja de ska jag inte ens tala om.
Men mitt projekt går framåt, jag har mest tänkt på handlingen men jag har en ganska klar bild. :)

Karlstad kan faktiskt

Ja det kan faktiskt hända saker här, kan vara att jag varit borta som gör att jag känner så eller faktan som styr, dvs att jag blivit äldre och har fler möjligheter. Min vistelse utomlands gjorde att jag hade mycket tid för mig själv och jag har kommit fram till mycket som tidigare nämt, särskilt att det faktiskt finns en del saker för mig här ändå. Hade bara gärna haft det någon annan stans då min vilda och resande jävel väckts i mig,.
Vi är så olika och visst jag kan inte tycka att jag passar in men det finns ju politik och trots allt en del som går i min smak.
Vad som är viktigt bestämmer ju jag, jag kan ha det här och även någon annan stans. Jag tänker vara hemma till sommaren och jobba så jag har råd att åka på festival. Det finns mycket jag aldrig kommer enas med mina polare om, med mina föräldrar om och de har rätt till sin åsikt men de har inte rätt att klanka ner på någon. Jag har inte sagt att de gör det utan det är jag som lyssnar för mycket påandras åsikter och på så sätt tillsammans med mitt hektiska liv har jag lagt mycket på is men nu blir det inget mer med det. Det kommer förändringar det gör det varje dag i allas liv. Jag ska försöka hålla mig till en förändring så jag inte behöver byta hela tiden för det blir jobbigt. Skapa en hel bild, jag tror jag kan fixa att styra upp det så jag kommer närmare mina drömmar. Man säger ju alltid att det där med drömmar det är svårt, så tusan om det inte vore sannt men jag kommer ångra mig om jag inte gör det. Det blir jobbigt när man blir kritiserad eller kommenterad jag är så van vid positiv kritik, skrivandet ja i stort sett allt.
Skolan va aldrig svår, men nog fan om de hade vart lättare så hade jag kunnat göra bättre ifrån mig, om inte allt kommit samtidigt för då blir man så likgiltig till alltihopa, jag blir nog likgiltig när jag nått min gräns för vad som är acceptabelt, så nära den gränsen jag varit 2 ggr nu på bäldigt kort tid gör att jag fått ett helt nytt perspektiv och jag har så mycket att säga. Jag är redo att satsa, jag har varit lite rädd, ingen vill misslyckasmen jag tror att om jag misslyckas eller inte når ända fram så hittar jag ett sätt att komplettera så det blir bra, jag lyckas ju sätta mig i situationer som e asjobbiga men nog fan tar jag mig ur dom och oftast bättre än hur jag tog mig i i dom. fin egenskap som jag borde inse jag har lite oftare, de gör att man slipper lida. men jag lider nog lite i onödan så jag kan bli lite förbannad annars har jag svårt å säga ifrån för jag vill inte såra någon.
Skyhöga krav det är det som jag har på mig själv, de kommer i lagom dos men jag siktar mot stjärnorna. Jag vill göra någpt av beydelse, jag vill synas, jag älskar att synas. jag vill jobba med mina händer, vara sysselsatt och få styla folk.
Jag behöver inga krav från någon annan och inget negativt, realism är okej men inget nedvärderande, det är så jävla skitsamma om du har en negativ bild av det jag vill göra jag har ingen lust att lyssna på dig.
Men så tycker väll alla?
Prioritera. svårt ord, inget jag är bra på men jag jobbar på det.
Jag måste prioritera mig det vet jag, jag kan inte finnas till allas bruk och jag tänker inte mformas till någon äcklig kostymekonomisknisse, förövrigt gillar jag kostym .
Inte heller lilla barbie eller något näst intill och inte fan tänker jag följa något ideal om mode,style eller någpt jag har mitt, 60tal, rock n roll och punk ..
Inget annat , jag känner som ett starkt behov att skriva av mig då det är så mycket som försigår i mitt huvud.
Har något för listor :
* Style,makeup kurs
* Massagekurs
* Körkortet
* Gitarrlektioner,sång

Jag har kommit fram till att man lättare kommer igång om man har ett fast schema och jag måste nog ha ett schema, jag är en för fri själ för att kunna vara ordentlig utan det.
Pratade med Eva idag också om systerskapsveckan, låter så himla roligt! :)
Imorgon blir det en stor dag, ska pierca mig och så hoppas jag på att jag får svar så jag får jobb, jag vill kunna betala av min skuld och köpa lite inredning och en gura det är ju givet det första jag ska göra, men nu ska jag inte gå å göra slut på pengarna innan jag har jobb.

visst e jag duktig? :P Åh det är skönt å vara hemma!

jag är hemma igen. för gott . *2

Ja har ju ett inlägg som heter såhär redan, nu har ja varit iiväg 2 ggr men de va inget för mig denna gång heller, det är faktiskt skönt att vara hemma.
För gott är att ta i men jag blir hemma några månader, kanske till sommare vi får se men jag tror det.
Det är en del jag vill ta itur med och saker jag inte tänker skjuta upp längre, inte för något eller någon.
Jag blev kickad från jobbet i danmark, de e inte så att det var mitt fel men jag har aldrig blivit kickad förrut så de va ju en upplevelse på det sättet, jag har redan sagt att jag blev galen på en viss perosn så det var bara skönt det jobbiga var att jag inte hann till Horsens och att jag varit så jävla sjuk, egentligen va jag nog sjuk sen jag kom dit, kunde inte sova heller vet inte va det var för fel men men ...
Tveka inte när det känns fel och dra så ska man resonera, alla osäkra känslor det är bara att Crush em´som för övrigt en jävligt bra låt med Megadeth.
Min rockiga stil va ju del till att jag fick dra, men ändra på mig ? aldrig!
Dont think twice, crush em´ krossa dom som inte kan hantera dig och som vill ändra på dig, jag tänker aldrig ändra på mig! uh, så nära jatg var att bara vilja vara normal å slippa allt tjat men så blev min hjärna frisk när jag dog fysisikt och jag insåg vad fan jag höll på med och så drog jag in stöten och visade hela mig och va mer tydlig med att mig fick man fan inte köra med och då passade det tydligen inte längre. haaah . oh my va trög man kan vara va, och jag ... suck jag skäms över mig själv inför mig själv . och jag pratar om mig själv i tredje person, det är väldigt mycket jag nu och jag är lite ego men jag behöver vara det nu, vara ego ochg följa mina drömmar, kalla det ego men jag är väll en stor fet och asgrym egogirl då!

Insett att...

Some things get to you.

without you controling them they do, Ive realised it. I have been realising quite much and that would be an understatement. I have the power to write and make people litsen, I have the power to destroy and the power to get in touch withj things I never really experienced myself and,well make it sound like I have. I am so old , I have a problem with getting older, its like a fear,Iam getting old fear, that one you usually get when you are around your fourties. Iam just afraid I wont be able to make everything the way I want it, things takes time. Some things are taken away from the list though, many things.
What is more important, music or love? Well music is ... and he thought so too I was just slow. Soo.. Styling,writing and music in front of love,job,decoration yes there yu have my answer only its difficult to, I want to be able to like my inviroment to be able to write and be artistic and I also need to keep my hands bussy, style people and get them naked in my mind and dress them up, everything floats in to being the same depending on eachother. So should i really pick, no.
I can do it all, it cant be more difficult than being in the army and to have to syle 10 people before going out and ending the night by giving 4 of them a full body massae apart from his genitals and his feet. If it is more difficult i still think I can do it and I would have to hang myself doing it, cause sometimes I feel like someones jacket being hanged up for show.
I dont ever wanna feel that way again. ever.

Grandma . En kleine gaige sagt adieu, that would be me saying it still you have not left me. Seems to me you were the brightest star , wich is the words I will use to describe you on my very skin. Can take the fact that you are not around.

You have your opinion, right sure... and you can say what you want and it will make it harder knowing you wont like it, but dont try to spit on me, I know what youre doing, what ever it is dont try doing it to me, I am reassured but facts, buy myself in healthy condition and by everyone around me, and Iam not your jacket to hang up for show. just had to make it clear !

and Iam getting pierced !