AAARGH!

Vet ni vad hon sa idag?
Först, du vet att vi har fler donuts i kylen?
Ja, jag vet men jag har kunder så jag får ta fram senare.
Ska ta undan den gamla äppelkakan också.
Nej de ska du inte för jag får så mycket skäll av Stian om vi slänger mycket och de håller i 10 dagar.
Jag tror inte dom gör det. och jag borde väll också få skäll då?
Inget svar...
Har du städat inne på lagret?
Nej, det finns ingen tid.
Jo men jag har massor med tid,
Jaha men de är mer kunder idag, och du vet om du tror kunderna vill käka 10dagar gammal äppelkaka så är du dum i huvudet!
Jaha, men de var ju det vi blivit tillsagda.
Du har själv sagt Stian har nollkoll, och han har ingen koll.
Sen är det liksom ingen ide att diskutera? Ser ni problemet?
jag får skäll, jag ska ... jaha så du är mer chef än mig ?
Jag skiter i vad du och Stian pratar o ellerom han inte pratarmed mig men du åfr ge mig samma info och sluta domdera!
Hon fattade inte?

exempel nr 2:
Jag står vid kassan och hon dundrar in utan att säga hej och 10 minuter sent . Går rätt fram till kassan när jag står med kunder och loggar ut mig och säger jag tar över nu!
Ficka jag bli arg då , infår kunderan fast hon totlat nedvärderar mig ? Icke, jag fick bara gå så jävla rasnade så jag vet inte...
Tycker ni jag inte har rätt ? det är något varje dag!
Jag tänker inte låtas bli behndlad som jag är efterbliven!
De sa jag men hon fattade inte då heller och blondinhelvetet är 21år! ?
OH my....oh my....
Ta mig i stårtån va hon är rubbad, så totalt obenägen att använda sitt feta tröga hjärna!

Svag i huvudet av ?

Jag sitter, jag känner mig svag i hjärnan som en viss beröring påverkar mitt huvud, det ilar till och det känns bra. undra om det är blodkropparna som rör sig fortare? Kanske är det bara jag som har stort datamani och überlängtar till jag får mig en stund vid den...?
Klarar mig förhållandevis bra ett tag men det taget har gått men jag är som sagt inte säker på att de har med varann att göra.
Har någon ide nu på ämne till en ny artikel men jag vet inte riktigt avslutet, avsluten är viktiga. Har någon läst min krönika? Hoppas ni gillade den. Politisk rolig, det roligaste ämnet.. helt klart!
Just nu är jag på jobb men skulle hels bara vilja fortsätta läsa boken jag började med igår, grymt bra deckare.
Kankse är det därför jag är svag i huvudet? Jag är spänd? hmmm.
Kan ju vara att jag äter som en myra i storlek och känner det som om gud pissar på mig för blötare än såhär kan det knappast bli.
Hon som fokbokförde mig i danmark borde få veta att hon lever för det vore ju inte fel med lite post. undra hur mkt av min post de slängt?
jag har pratat med Ednersson idag också det var trevligt hon är ju en man verkligen vill se snart. Får bli en trip till örebro också eftersom jag inte settFredrik på ett halvår! helt galet!
Han lär ha vuxit ännu mer den mannen, över sina biceps asså!
jag är smått avis, men jagär inte engagerad nog att ta tag i sånt.
Har skrivit ganska korta bloggar nu så Emly orkar läsa dom? .. jag tänker på dig vettu gumman!
Har fått besök av Erik idag och kassörerna så lite sällskap har det blivit.
Mne nu vart det tyst igen och hur ont man än har så tar man sig till jobbet, vilken makt pengar har egentligen som vinner över så mkt lathet och sånt!
Ska mysa i mina kalsonger när jag kommer hem de är såå stora och helt ullmjuka.
inte gjorda av ull kanske...
Funderar på att tvätta men ja har inte så mk att hänga det på, tuff choice.
Å se så jag planerar, är du stolt över mig mamma?

Brutet, jag vill växa!

Har jag brutit något eftersom det gör så ont?
Får kolla det imorn om det inte är borta. If so så kan de ju sätta in något så jag blir lite längre, jag har alltid velat vara typ 1.80 för då står man stadigt! Men om det är växtvärk jag lider av så borde jag väll ha ont i båda benen? det är nog inte det.. och lyckan gick med ens i kras.
Imorn är det jobb och sen är jag ledig! Saka verkligen sova! Glömde mp3en imorse så trött var jag , hallå jag kan glömma nycklar och plånbok men inte mp3.
Music is life.
Jag är rätt invalid, man säger det på norska till det som inte fungerar, eller odelagt. jag föredrar invalid. hehe.
Min tshirt e stor som ett hus också vet inte vad som hände när jag tvättade den men det få väll gå bra vem är det som säger att trollgrejjen inte går hem, jag ser verkligen ut som ett troll idag. ruffsig och påklädd i alla regnbågens färger och de är gräsliga!
Tight har inte vart min grej när jag ska svettas ändå så de funkar, men dagens slutsats är iaf att jag ska ställa mig i en kruka och se om jag kan växa lite det måste ju hända något och jag vill se lite högre och få ett nytt perpsektiv.

Åpent

Åpent, stengt HUh? så skriver man ju inte öppet heter det, det kommer ju mer och mer dehär norska orden, gaah.
ôppet,ôppet,öppet ska intala det som mantra nu innan jag somnar ikväll och visst har man försokt få lite vettigt entertainment på scen här i sommarland men det blev då inte The Rosedalen utan Christer Sjögren, herregud! Jag hoppas jag är ldig den dagen. Erik,Eidun,David och Christoffer och Jill är teevliga typer som man gärna hittar på skoj med, ev nu så blir det stor fest!
Men det finns återkommande situationer som dyker upp här som hänt mig tidigare och jag vet inte om jag vill skriva dom med risk på att låta egoistisk. Men det är det enda vettiga jag får ut av det och det är väldigt intressant, psykologi på mattenivå om det nu finns. haha .
Men jag tror jag drar mig undan! Inte exakt översatt nu men jag drar mig undan.
Jag vill veta om det är så får det är isåf inte så genomtänkt av mig och inte är det bra. en skådespelare som drar sig undan, herre de vore nått det.
Värk i knät baah, missfotster känslan hänger över mig idag s¨rskilt eftersom besserwissern är här och ändrar på grejjer jag gjort, hon tycker jag är allvarlig, hhaha. konstigt!
Missfostret är jag Iam the freak who walks among you ... nananana! Sing it for me!

Nå ere gott.

Nå bynter de te å bli scedli å mye af de mann gor aer att sitte stille och se på mennsker som går forbi. Noe sporsmål på de?
Hhaa. Wannabe norksen e på G, mår fint idag och inte haft så mycket skit runt mig, besserwissern är ledig så det har varit en solig dag i min tanke åtminstone. Hunnit kolla lite efter lägenhet också dock utan resultat.
Jag kommer med mitt nyårslöfte lite sent iår, det är nämligen att hålla i mina pengar så jag alltid har till gott käk och hyra, jag vill aldrig mer behöva snåla som jag gjort härborta. jag vet jag vet man kan inte unna sig flamberat men lite grann i kanten, hehe.
Hittat både mattor och snygga sängkläder och gardiner men jag måste se om det passar i lägenheten och de vore ju drömmen att få måla svart, jag har alltid velat ha ett svart rum! Soffa och sånt e svårare att hitta jag e rätt kräsen, efter man jobbat i sthlm kan man kanske unna sig en fet s¨äng, jag sover ju så mkt? ;P

5-6/7

Sov hela eftermiddagen och större delen av kvällen igen... Somnade 4 och vaknade 11! Sen vaknade jag halv 6 imorse, sjukt konstigt dedär tycker jag.
Pigg som en dåre var jag också, kanske finns det hopp för mig också om morgonen?
Snabb frukost blev det iaf och cykel idag till jobbet, missade bussen.
Vad va dedär med smink nu igen? överskattat, jag klarar mig så länge inte håret ser ut som ett getingbo. (Jag är grymt rädd för getingar för övrigt)
Spöregn på eftermiddan lagom till man skulle hem, suck... Det går ju inge bra för parken eftersom vi nu kommer få jobba mindre än innan så att jag skulle jobba 17 dagar i streck, det blire inget med, tror inte man får det heller LO har varit här. vilka de nu är?
Hittade engångscameror idag, sånu kan jag fota lite. Jag har kommit på att jag fotograferat alldeles för lite i mitt liv, tråkigt att ha så lite å se på i efterhand. Ska ju iofs köpa digital camera och PC nu efter norge.
Fick låna Stians dator idag och skicka iväg artikalr på, bravo han har iaf lyckats underl¨tta med en cykeltur mindre, och cykelnär helt galen. bromsen hoppar ur ibland, btw det var så jag skadade mitt knä jag föll av i rädsla för att bli överkörd. Men så kan de gå...

Dagen öppnar ofta dåligt med miss av buss, och idag vart de inge bättre jag fastnade med skosnöret så jag höll på å falla av cykeln igen, fin öppning som vanligt dåligt!
Men jag ska ta å kolla lite efter tatuerare nästa gång jag har datorn, måste hitta en som e grym på porträtt tatoos. Börjar3 varje dag denna vecka så det är skönt att få sova lite.
Jag är härmed Naboens stammis ,deras kaffe e såå gott! men ölen också då...
Ska man ha DELL e de ett bra datamärke?
Nån som vet, får fråga Lovner eler Simon innan jag köper nått tror ja...

¨Fittan härjar

Bara en månad kvar nu, yeah!
Efter 2 månader får man lön, grattis tomten kom tidigt i år!
Stort gratts till byråkartin som härmed slått rekord i krångel. Nu är läget föjlande; Jag har inget förtroende för akassor,sjukvården eller myndigheter eller de nuvarande lagarna. Aj jag tror jag inte pappasr in så bra i samhället men de kan ju funka om jag ser till att aldrig bli arbetslös, sjuk eller miljonär för då kan man int bo i sverige, det är skatt på allt och om 3 år så har socialfittorna makten igen, ska vi slå vad?
Men jag kan ju se förbi det och kanske flytta eller så får jag väll göra nått åt det, igen man ska få nått gjort, ja då får man ju göra det själv.
Jag har jobbat på ett och samma ställe hela tiden nu och i colakiosken en gång, och i slushen. Långtråkigt,jäsp.
Men jag måste åtminstone vara bra bra på att städa vid dehär laget. jag har gjort lite fuss av mig men orka hålla på när besserwissern suktar efter uppmärksamhet hela tiden och hon bara älskar att lägga sig i mitt jobb och letar efter fel, vem orkar med en sån människa? undra om det finns många som hon på arbetsplatser? tur jag inte ska ha ett vanligt jobb, det skulle jag aldrig palla med med folk som hon., styra och ställa e det som gäller emn jag vill inte säga ifrån för hårt och så slutar det med att jag förlorar på det.
Hon fjäskar och gullar med killarna också, stackars dom...aids hallå?
nej då men ..tänk om de tycker hon är bättre chef än mig? Hon kommenderar folk sån är inte jag,... Om hon kommer å byter av migidag så ska hon minsann få höra om hon börjar tjata för nu har jag hållit mitt tålamod länge nog, jag har blivit riktigt tålmodig ska ni veta!
Ska publicera en till artikel idag också så ni får ta å läsa på modemagasinet.
Saknar Fredrik och Erika grymt mycket, och så de två trollen!
Jag tänker särskilt mycket på er nu när jag haft lite bevis på att ni lever...

Utvärdering

Jobbet:bra!

MINUS: torra händer så det går inte att beskriva och salva hjälper inte.
cykelväg och cykling, jag hatar det. Skiter man i godis och skit kan man gott ta bussen tycker jag.
Jobbig flytt, besserwissern och dåligt väder finns också på minus listan. Gul uniform är ju inte riktigt min färg å det är också blä. Datatillgången har vart hemsk och att jag fått vänta 2 månader på lön. Långtråkigheten har nog vart värst senaste veckan. Men jag kommer kanske tebax vi får se, det kommer aldrig bli sånnhär pappers strul, det är bara första gången säger dom. hmmm...
jag trivs som sagt bra på det nya stället där jag bor och jag har ju supergrannarna Tore och Kajja. Hyfsat bra arbetstider dock kan arbetsuppgifterna diskuteras och förflyttningarna, jag har nästan bara varit på samma ställe medans besserwissern fått vara överallt, grymt Nöff och bajs.
Tänk om de tycker hon gör ett bättre jobb? Hon fjäskar och är otroligt dominant och ful, hon är hemsk. Men över till något annat. Hoppas på besök Erik och ev Carro skulle komma hit, då kunde vi ha riktigt kul! Vore kul att se lite fler svenskar på norska landsbygden. Mina päron kommer imorgon så jag tänkte bjuda på mat och visa runt lite.
Tänker inte tvätta mer eftersom någon snott min väska!
Men det känns skönt att man snart är klar och får åka hem och vidare på roliga äventyr! Inga fler apper bara för då blir jag galen!
jag hatar papper men är skrivare och poet, hur går det ihop?

Fotfobi/Daily

Nästan ingen fotfobi kvar åtminstone inte för mina egna fötter eftesom jag måste ta hand om dom så har jag vant mig nu, visst är jag duktig. Haft en hel del jobiga dagar nu men jag har fått feedback på att det är på väg. Suck jag får spara min ilska tills det blir fel på något så får jag bli arg då istället.
Jag är inte rädd för Amandas fötter heller hennes är rätt söta särskilt i tofflor, hon är söt hela hon när hon blinkar med sina ögonfransar och svnasar omkring här och håller mig sällskap i denna misären till jobb. Hon har humor så när hon inte är här så blir det långtråkigt. Det blir handla en del nu när jag har pengar! Fått lite av mamma. Tänkte jag skulle baka någon dag också om det finns ork över. Hon frågade mig idag också förresten om jag hade pojkvän och jag sade nej, det tar sån tid men det vore ju kul å bli kär det har jag intevarit på evigheter, jag bara skriver om det så alla tror det inte är något fel på mig. Hon tyckte att bara att bli kär tar tid och hon har rätt. Mycket har hänt med mig sen jag kom hit, sa jag inte nyss att någons fötter var söta? Ehum! Sagt till jag vill jobba mer också, trots det jag är här för. Funderade på att ha liteförfest också nån kväll innan vi går ut, men jag harså litet rum så det blir nog svårt, om vi inte har det hos Kajja och Tore. De trevliga hårdrockarna e så goa! Snart drar besserwisserna härifrån också har jag fått reda på, det ska bli otroligt skönt! Obeskrivligt är ordet.
Tore och Kajja och jag det är det bästa gänget och kombination på bra fest, de sa Göte och han har rätt, hur kunde han veta det?
Kankse har jag träffat någon mer som fattar mig eller som är tankeläsare?

21/6

Jag vill inte vara här jag vill inte bli mer svettig,blöt och jag är trött på att vara invalid med inget bankkort som funkar och inga pengar och inget endaste jävla papper som kommer fram! Oturen håller i sig så in i berget!
Jag är nog mest trött på besserwissern som kör över mig och tror hon kan bestämma allt, jag blir helt galen! Jag är också trött på att käk billig mat och inte kunna röra mig, idag vore det skönt att få supa lite.
Trött på krångel och på att mina skor luktar skit, och jag har ont och jag vill hem! JAG VILL HEM!
Allt ska ta lång tid och jag är trött på att vänta och låna pengaJag är trött på att låtsas vara glad och jag gillar inte min chef som är dryg och har noll koll, om du inte vet så ge mig inte fel info!!! Det är inte kul alls och jag har ingen lust att vara med på festen ,eller jag kan inte för jag har inga pengar! JAG VILL INTE VARA Här ! Har inte pengarna kommit efter Metallica så åker jag hem! Jag vill inte städa mer och jag vill inte diskutera som en vuxen människa när jag bara inte har något att vinna på på det, om man ska ta dehär som vuxen då vill jag inte vara vuxen! Fyfan! Le åt den där äckliga besserwissern vars namn är mitt eget, herrgud can only go up from here!

Idiot

Varför skadar jag mig hela tiden? Guds säat att visa att jag g¨¨or fel eller? Unlucky in life lucky in love vem fan va idioten som kom på det? Jag har inget av det... Eller ja jobb då och drömmar.
Vem vet jag kanske kan sluta ha så jävla otur snart, innan jag börjar tro på att det finns otur i att krossa speglar å sån skit!

Resa igen

Satan uppe kvart över 4 och livrädd att jag inte skulle hinna med tåget. Dagen igår var rena mardrömmen, fick reda på att bussen jag skulle ha åkt med inte fanns, vad tänkte fittkärringen nere på station? Tänk om jag inte kollat, tur jag inte litar på någon när det kommer till information längre. Jag grinade ta mej fan för jag trodde inte jag skulle ta mej ifrån pakistannorge där det inte går normal trafik. Men det löste sig med hjälp av en snäll själ på jobbet, ser jag fittkärringen nått mr så ska hon allt få höra! Jag cyklade som en dåre till stationen och sov i stort sett hela tågresan med en go filt och ögonpåse, norges tåg e mysiga! Nu sitter man på oslo terminalen och lyssnar på musik, min mp3 har hängt sig igen så den kan dra åt helvete! Kollat typ 100 ggr att jag har med biljetterna så jag inte åker dit utan, det vore rena soppan. Lyssnar på en passande låt måste jag säga, the bitch is back heter den. Jag är tebax och redo. Nu blir det inge mer krångel! Ska förbi min moster också i GBG det blir nice! Blir öl och snart får man träffa Siiimon, jag ska krama dej så hårt!
Svenskarna här e ju bara utan smak asså!
Lättare att vara positiv idag när man har något att se fram emot!
Något har lättats från bröstet hade behövt någon som höll i mina händer igår så rasande var jag men det är återkommande har jag lärt mig när jag håller inne med vad ag tänker och på jobbet måste man ju vara glad, inte lätt asså. å fittan jag jobbar med, ÅHHHHHH!
Ska man få något gjort så får man fan göra det själv om det är något jag lärt mig så är det att man måste det!
I aint going down anymore!

ARG på sveriges fittsystem!

Åh jag behöver skriva av mig en sak nu innan jag spricker, inge mer krångel!
Skattekort,bank,bankkortet, käk, folk som fittar sig och så de där svenska anus systemet! Sen när är jag folkbokförd i danmark? Och varför i helvete då för?
Kastar ni ut folk i brist på plats precis som ni gör på sjukhusen? nehe, jasså ni gör inte det men min farmor skickade ni ut? FY FAN FÔR SVERIGE!
Ludret på alfakassan kan ju knappast lyssnat på vad jag sa när jag fick hem räkningar om anslutning dit, jag sa jag INTE var intresserad det minsta, hade fittan fel på öronen? Jag tänker aldrig mer vara arbetslös det är ett som är säkert! Åh det blir bara värre för jag har inte sett skymten av några papper eller pengar från försvaret heller så när blev jag arg på världen? HMMM
Vem fan vill bo i sverige när allt ska vara så jävla inarbetat mellan de där feta grisarna på kontoren som ska göra allt till en jävla häxgryta!?
De ska ju bestämma saker deinte har något att göra med, vad man får ändra sitt namn till och skulle jag joba hela livet och spara ihop en miljon så skulle jag få skatta på det om socialdemokraterna kommer tilbaka till makten, på REDAN skattade pengar skulle jag få betala???!!!! Vad ären ni tänker med som röstar på de tomtarna som ska ge alla narkomasvin mina pengar? Dra åt helvete med er jag drar så fort jag läst klart här i stockholm. Det kan nog inte bli sämtre än såhär! Eller?

Jag lever efter

Du ska akta dig för den som smickrar dig otillbörligt, han eller hon kommer också klandra dig orättvist.

Tårar märks men hjärtesorg,vem ser det? Man kan vara ledsen utan att det syns.

Livet är inte de dagar som gått utan de man minns.

Där kärleken titat in genom fönstret går olyckan ut genom dörren.

Sann vänskap är som hälsan värdet inses när man förlorar den

En upplåsbar ballong är sårbar men det är det enda sättet att få den att flyga

Den som talar illa om folk i din närvaro, talar illa om dej i din frånvaro.

Något oklart?

Hemma bäst

Jag saknar er där hemma, det ska ni veta. Min säng och mammas mat, ALLT!
Undrar vad ni har för er, ni får gärna skriva och berätta lite det vore trevligt med lite mail, det är lite långtråkigt på jobbet nu med så mycket regn och lite gäster.
Jag kommer uppdatera mer noggrannt vad som hänt för en del strul har det vart och jag vill inte misvisa historien för den är verkligen i sitt eget.
Hoppas ni läser www.modemagasinet.se och att ni läser på myspace och poeter.se

Stora kramar till er goingar!

PUSS!

Glöm inte!

Handlar om vad man inte får glömma.



Glöm inte!
Grön korridor, röster och ljud men inga ord, trästolar men inga som sitter på dom. Damm i hörnen och något som blott liknar vad det en gång var. Inga bevis bara fakta. Fasader och förfallna byggnader, miljoner röster men inga ord, bara skrikande missär och sorg som fyller upp och rinner över.
Blottad ondska lurar i omgivningens skepnad och ohämmade andar och väsen.
Vad försegick här? Pansar och ljud avsmattrande kulor, de smattarar i oändlighetens tysta fyllda hus av vrede och smärta. Lukt av uppoffring, blod och skräp. Många tankar och alla de fula tankar om värdet av själ och så totalt kaos.
Upprivna sår, det gör ont och hård metall skallrar där jag går i mardrömmarnas korridorer. Att lära av ondska ger stabilitet och jag förundras över försumningen.
Förnekelsen lever sitt egna liv och jag vill kasta upp på människan, spy upp allt rätt upp i ansiktet av ren avsky för oss själva och vår svaghet och feghet.
Förhållandet till de lidande och de oskyldigas eviga skrik som ekar längs korridorerna som länge hålliuts bakom stängda dörrar, kanske lite på gl¨nt dp och då men inte mer än så.
Korridorerna skriker om hopp, hoppet på att vi en dag lär av det förflutna och slutar hysa agg mot det som är främmande för oss.
Jag gråter en stilla tår, visar att jag bryr mig för vad det är värt.
Maktlösheten har sin egna kungatron och religion jag kan spotta på den ,en ensam gör jag egentligen inget mer än stampar i kvicksand av hopplöshet.
Varför finns så många stängda ögon bakom ridåer av stål?
Kan jag få ett endaste öga att blinka och skymta den grymma tillvaro som existerat här och i brist på andra ord att beskriva den renaste rädsla och fruktan se den?
SE vad som behöver göras och se till att skuggan höjs från de ställen där allt är så svart att Gud lämnat sitt sista hopp och sörjande kropar svävar över taken. Lyssna på deras sång!
DE skriker ut sin sorg och platsen krymper och v¨rdet av lidandet också, det som syns så tydligt tystas ner för att det är lättare att glömma.

texten finnes också på www.poeter.se

Ofta snäll

ofta för snäll, när är det fel? och när är det läge?
Gilla mig eller avsky mig det finns tydligen inget mellan namn!
Cizzifreak psycho pro! at your service!
Suck träffat bara sånna där jävla neutrala personer idag, de är så tråkiga så jag måste påminna mig själv om vem jag är, så jävla skönt att inte vara så som dom!
En sak vet jag om henne, hon som är så vacker!




Jag tror gud pratade till mig igår


om hur dina sammetsröda läppar
etsade sig fast på mitt hjärtas puls
du grät över hur de bortspolade minnena fräter på ögonfransarna
då pulsen inte längre vill ge sig tillkänna



Och egentligen så tror jag att det var du
men vem är jag att döma då du
med dina ljusbrända stränder kanske är en gud i sig
och jag är bara en utömd själ som väntar på sin undergång



Jag somnade med ditt lillfinger i min handflata
det är dessa små stunder
jag skulle kunna leva och andas för
då känslan är så
tillfredsställande att det blir till en drog



Jag tror gud pratade till mig igår

Psykopaten lever

Jag ligger i min säng, det gör ont i foten och i ryggen och i axeln.
Alla minnen bubblar upp som en stor storm på havet och jag kniper ihop ögonen medans smärtan tar över mitt förstånd. Jag gråter inte men jag gör grimaser med ansiktet, grinat har jag gjort nog. Sånt hjälper inte.
Jag känner mig klen,trasig och förbannad om inte allra mest det!
Jag fryser fast fast det är varmt under täcket, jag vrider mig och griper tag om mitt hår. Jag tänker att om jag hade ett basebollträ så skulle jag slå under midjan om och om igen.
Jag tänker det....
Sedan skulle jag skjuta under hans knän, jag är galen en psykopat men jag tänker det och jag menar det.
âven om hata är ett starkt ord så kan jag säga det, jag hatar honom och han kan sjunka så lågt att han ens ser åt mig som om något sånt vore okej?
Allt detta är ju hans fel!
Den jäveln har mage att le åt mitt håll! Jag vill kr¨kas och ta död på fanskapet!
Falsk och illaluktande överviktiga gubbjävel!
Kan man få pina någon riktigt l¨nge och njuta av det? Jag skulle verkligen behöva få göra det!
Nej jag skulle få dåligt samvete, eller skulle jag det?
I took a shot and i didnt come close....
Det enda som skiljer mig frånatt bli en galen psykopat är att jag har "riktiga" känslor och det är skrämmade och sen var det ju dendär jävla moralen.
Jag frågar mig själv vill jag slå honom och jag tvekar men jag skulle göra det.
Please put the doctor on the phone, cause Iam not making any sense!
Men jag frågar mig själv om jag vill döda honom och svaret är givet, det är inte värt det.
är jag galen ? Ja
är jag sjuk? kanske ... men jag är inte så sjuk att jag skulle kunna döda någon, är man tillräckligt frisk då?
De vette faan asså!

Fitta!

Din jävla fitta! Nej se hur jag uttrycker mig! Det är ett svårt brott mot skriften och språket men jag saknar bättre ordval. Brist på fantasi eller vad det nu kan vara. Andrahandsval var det, glöm det kan jag bara säga!
Jag skulle kunna se dig dö, jag skulle inte bry mig för jag tror inte jag träffat någon som är så bra på att vilseleda folk, du lyckades med mig också, du borde bli bush fru! Han behöver någon som du och du om alla dina andra vänner är som du så hoppas jag att jag aldrig behöver träffa dom!
Jag gillar att överdriva när jag är arg men jag skulle inte bry mig om du försvann för om du dog så skulle jag ju behöva låtsas vara ledsen.
Dy säger du vill umgås med mig, du gillar mig. Hmm gillar du att jag tar dej tilbaks och att du fick utnyttja mig eller gillar du mig bara? Av vilken jäval anledning?
Jag skulle inte brytt mig ett skit om allt du gjort, jag vet ju hur du fungerar och jag vet på vilket sätt man kan umgås ,ed dej utan att prata skit och berätta något som har betydelse men när du gick din väg så som du gjorde och lämnade mig själv. För hans skull! Åh jag gillar verkligen inte dej, jag gillar inte dej! Ordet hata är så last year.

Calculating

Typiska karaktärsdrag:

Ständig strävan för rättvisa och så envis att jag tror jag flyttar berg. Det är så mycket att det nog slår tillbaka på mig själv ibland, tack før den egenskapen pappa! Kan vara både extremt positiv oc extremt negativ, det kan alla? Ofta gör man den ena bättre ch ja är nog bra på den negativa delen som jag fått träna bort här borta. Bra för mig! Jag är en jävla pessimist ibland alltså men jag döljer inte att jag är nervös och att det är en anledning till min inställning. Vill alltid vinna annars kvittar det, så pressen ligger ju ständigt på. Jag gillar långa diskussioner med de som inte har samm åsikter som mig men jag fördedrar att personen inte är anarkist och extremt våldsam då om man säger så för då vågar jag nog inte säga något. Jag är en jävel på att citera och jag citerar ofta mig själv för att påpeka att jag sagt det förrut. Går ut med en tuff attityd och en tuff inställning och med skyhöga krav så jag faller under press jag inte är van vid. Är starkare fysiskt än mentalt och alla krav kommer alltid från mig själv. Tänk om någon hade högre krav på dig än dig själv det finns inte i min värld! Jag har en inre strävan att bli något som har betydelse för mig och har jag tur så kan de vara av betydelse för andra också så någon kändis är ingen dröm men blev jag känd för en bok eller en skiva så det är kul, när vi pratar om kul så är det vad jag lever för. Jag älskar att festa och vara med mina vänner! De med hjärna .
Jag vill bli något stort, ta det på rätt sätt och jag är den största drömmare jag känner. Har många intressen så jag trivs runt de flesta och tur är väll det eftersom jag annars inte hade haft så många runt mig som jag faktiskt har.
Alla letar efter sin passion jag tror jag har hittat min, och man kan ju ha flera.
Det är svårt att välja efter vart man står i livet och kanske är det därför jag ransakar mig en del men jag tror man kan göra en del i taget. Jag vill göra mig själv stolt! Det är jag nu inte bara har jag lärt mig allt här borta jag har också insett hur bortskämd jag varit.
Många hjälpande händer är bra och dom behövs när jag nu sätter upp mål inför framtiden och jag ska försöka att sätta delmål så jag slippr känna mig misslyckad.
Kärlek finns men är inte prioriterat och det känns bra.
Att uppnå och få leva mina drömmar är mitt högsta mål i livet och att om jag har tur få ner dom på papper. många papper, som jag sedan sätter ihop och vad blir det då?

Dumma tjejer, dumma tjejer!

Jag är nog lite konstig! Jag är nog lite elak också, men jag är självsäker och lite söt och så annorlunda som jag tycker brukar vara ett bra nyckelord.
Därför tycker du jag är stöddig? För att jag säger det eller för hur jag beter mig? För att jag har något att säga och du inte har det, eller inget som någon vill lyssna på. Haha jag lider verkligen med dej, eller inte.
Jag gillar verkligen inte rosa och ser regnbågensvart, kan jag få ha det så? TACK !? Varför ska du bry dig och varför hänger du efter mig om det nu är så mycket fel med mig?
Jag vill inte färga håret som du och titta ner i marken och vara tyst och le, jag har inte en byst som är tilldragande nog så jag kan det, hela grejjen med att se söt och dum ut det är inte min grej, fattar du? Varför vill du spela dum tillsammans med mig? Jag kan få det jag vill ha men jag tänker inte bjuda ut mig så som du gör och nu är du sur för jag säger du är billig men det är inte alls det jag säger, kan du bara lyssna med båda öronen? Ni dumma tjejer kan bara inte lyssna! Åh vadjag är trött på er och ni finns överallt!
Ni är så ytliga så jag vill kräkas samtidigt som ni säger att ni aldrig skulle ta någon bara för hans utseende, blä! Jag kan säga det iallafal att det sprlar roll. Din respekt? Frågar du mig så kunde jag inte bry mig mindre!

Koseligt

Ja de va ju det, jag började jobba rätt sen t så jag gick upp och gosade med kattungarna, de känner tydligen igen mig eftersom de genast började klättra på mig och slicka mig på fingrarna, så mysigt! Koseligt säger man i norge. Jag gillar det ordet. Fixk gå långt hem dock sådär två mil eftersom jag inte fått cykeln tebax. Jag har väll inte gjot så mycket mer nytt det är mest nya personer man pratat med och så en del fest och spela och sova. Jag har lyckats handla också med hjälp av Jill och Christoffer de är goa gutter! Imorgon är det lära känna fest så vi får grillmat efter jobbet och så får vi bada och surfa och det ser jag fram emot! Ska gosa mer med kattungarna de är så söta!
De har fler djur i parken såsom getter och får men jag är rädd för getter!

Festen va rolig, man fick god mat och jag käkade säkert 5 hamburgare, Snackade mest med Jill och de andra, svenskarna är astråkiga! Anna kan va rolig och eftersom hon klippte mej så är hon väll godkänd men de andra är bara så beiga.

Vad har jag insett då under tiden jag varit borta?
Jag kommer vara vältränad om jag fortsätter gå och cykla såhär mycket, till slut kommer det nog gå ut över jobbet då eftersom man blir sjukt trött och jag kommr aldrig bli en Tour de France precis. Jag har flera låtar med melodi också så kanske kan jag spela dom när jag kommer hem, asså snyggt då.
Jag gillar kaffe, och eftersom inspirationen spirar så funderar jag på om det inte var bra att jag fick komma iväg ett tag.
Roligast är att folk vill prata med mig och liksom säger att jag inte är som de andra svenskarna, tar det positivt.
Jag gillar läget eftersom jag ska till Lanbgesund med Esben i helgen, det ska bli kul! Se en annan del av Norge. Sen blire kanske en ride till dit ner fast med de goa gutterna! Go on being good life!

det är känslan

Pga att jag haft så ont i fötterna så har jag varit tvungen att ta hand om dom och det är ett steg ifrån min fotfobi tycker jag, duktigt och nu är det bara att glömma hur många fötter jag tagit i i hela livet, så försvinner det nog men nu började jag såklart tänka på det och sedan de snuskiga golvtrasor pc sånt som finns här det har jag fått vänjka mig vid men inte fan biter jag på naglarn nu när jag inte vet vad som funnits på fingrarna, en riktigt fingerfighter är vad jag är inte bara jobbar jag med händerna när jag kommer hem spelar jag gura i minst 2 timmar. Ömhet är helt klart en bra och dålig känsla. Glassbilen har jagg kört också så lite övn körning har det blivit även om jag ska påpeka att den går på batteri och fungerar ungefär som en radiostyrd bil men det är ju känslan det handlar om och nu vet jag inte om jag viterade mig själv eller någon annan kanske är det en ur änglagård men jag får nog kolla när jag ser filmen nästa gång för jag minns inte nu. Undra om ni läst min nätkrönika som publicerades förresten? homoäkstenskap handlade den om iaf, jag vart nöjd! Pulpit Rock är i stavanger 17-19 aug det vore kul det vad säger du fredrik? Ledig tolv dagar på juni,juli, aug .. Gyllenetider låten juni juli augusti kom jag att tänka på nu, åååh svenska sommaren och idyllen! Gah! nu vill ja hem asså . ! Fast mest längtar jag tils det hela är över och fötterna inte gör ont längre, blåtirna är nästan borta men ack mina fingrar är inte vad dom brukade vara. Nu kan jag inte spela alls:(
Ibland vet man innan man testat och jag var tvungen att testa ändå, undra om man lämnar det stadiet nån gång i livet så man slipper göra sig illa? jag har skrivit min krönika nu också som publiceras 29juni:)Behöver nått mer roligt citat men jag hoppas ni läser den nu! Den är rolig!
Det handlar om politik och jag driver med bush och att han är gay och att kärleken är orsaken till irakkriget typ. det är komiskt men jag kommer på bra grejjer när jag lever på gränsen. Det jag hitills innan skirivit är mycket arga grejjer så nu ville jag ändra lite på mig, sen nu så måste jag ju faktiskt skriva
och inte vara så egocentrisk jag tror inte det är så intressant för alla att veta vad jag gör här tex. Jag är ju ute nu för tredje gången och lumoen och danmark funka inte men det hade lite mer story och nu gör jag ju inte så mkt mer än jobbar och festar. Norge är ett bra ställe att jobba på iaf oavsett om man ser till sällskapet eller inte. Eftersom min mp3 dog första natten jag var här för jag somnade med den på repeat så har jag haft stollryck men nu så funkar den igen, minsdre rollingstones eftersom det varit de enda jag lyssnat på i stort sett, vi hittade en vind idag också och jag hittade en dart tavla så vi spelade lite förrut! en bo hittade jag också men norskan e lite kenpig asså, lite teknik och lite känsla det handlar om känslan igen. det är min slutsats.

Fingerfighter

har vikt 500 pizzakartonger idag och skurit av en bra bit av mitt finge när jag gjorde sallad, bränt mig på frityren för 13e gången och så har jag ett antal pappersår på fingertopparna de är det värsta av allt, jag kan inte spela gura det gör något obeskrivligt ont men sånt som svider har jag alltid lipat för. Nästa gång blir det handskar om jag nånsin behöver göra om det, hoppas inte det. Vad händer hemma? tro...Hoppas det är sol och sånt och hoppas ni badat och alla som tog studenten GRATTIS jag är ledsen at jag ine kunde vara där:( men jag har allt en liten överraskning till er! åtminstone dom som fortfarnade pratar med mig. Tänker bla på Maslin som verkar obsekrivligt sur och jag vet inte varför. kanske har hon också hört att jag är gay? Inte vet jag...Inget man kan vara sur över hmm ... jag tänker på er lovar att jag tänker på er... Särskilt Victor och Simon så jag hoppas ni röjde ordentligt och ligger med skön bakfylla nu! Nu måste jag diska eftersom det kommer kunder, som jag inte redan diskat sönder mina händer men you gotta do , what you gotta do... och nej jag gillar inte hiphop.

Tisdag: Det jobbigaste dagen hitills att GÅ UPP UR SÄNGEN men jag klarade det och självklart var Stian sen att hämta oss så jag hade kunnat sova en timme till utan problem men men sånt händer aldrig när man har dåligt med tid. Mycket städning på jobbet idag och totalt 8 timmar så lite kortare dag. Lite gäster vilket gör att man har mindre att göra vid kassan och mycket tramptid men köket sken när jag lämnade det. Nu har jag fått min mp3 laddad också grymt gött jag började bli stollig utan hårdrocken. Idag ska vi grilla med några av norskarna men inte hade jag läge att köpa något att grill så tur jag hade nån biff kvar och det blev nån öl också eftersom alla var bjudvilliga. Men skönt med variation höll på å bli galen på nudlar och samma eviga pasta med kött. Det handlar om tillagningen säger kockarna och jag fattar det nu,. men jag suger ändå på mat. Norks teve är det mycket av också och tablå så nu är jag djupt insaqtt i norsk politik. Har fått mig serisöa kläder idag också för första gången bortsett från torsdagen då vi var ute så nu känner jag mig lite mindre som maskinen som bara gör och gör... jobbar med en bessewisser som har noll hjärna men orka diskutera med en vägg. Hade kul i idag och ölen kan ha haft sin inverkan och funkar bra som sällskap i brist på annat. men nu är det inte så att jag sitter och pratar med den....
Jag är ledig eftwr imron också så det ska bli skönt att få sova läänge. Ska lyckas handla också, GODIS!

Parköppning

Började klockan 9 så det kändes som sovmorgon, jag var lite nervös att det skulle bli mycket strul innan man kom in i rutinerna men det gick bra. Det var hårt på psyket med så mycket folk överallt man hade vant sig vid att parken var tom konstigt nog. Jag har väll ändrat psyke också efterasom jag fortfarnade inte har några större problem att gå upp och jag sover grymt bra,. Jag blev testad efter en timme och blev själv i butiken men det var heller inga problem jag lagade i orning käk och skrev beställningar. Kassan är väldigt simpel med touchscreen så när man kommer in i det kommer det gå ännu fortare. Göra is asså glass var ett projekt i sig oc det enda jag tycker är lite vanskligt eftersom det är så mycket asom väller ut på en och samma gång. hehe! Jag gör dom ganska stora men snygga så det har inte varit några klagomål och heller ina klagomål för övrigt. Jag fick feedback på min städning och det verkar som de är nöjda med min insats såhär långt så det känns bra, ser fram emot lön snart så jag kan röra mig lite bättre. Men tuff dag och mycket papper och safe och kassa och växelpengar men men jag är ju konstigt nog inte sämst på att räkna och det var ju vad jag väntat mig. Är det någon som har lust att komma och hälsa på mig så är jag ledig ganska många dagar.

Måndag igen och då har dom vinkvll här i Bo men jag har för ont i fötterna och åter igen sällskapet kunde vara bättre s jag vet inte om jag går dit idag. Jag har aldrig varit någon vinfantast heller. Det slutade visst med att jag somnade i soffan o0ch jag har sovit ett bra tag, fått sms från Fredrik det var kul jag saknar honom innerligt! Jag säger det igen också jag har bara en telefon 0730550121 ska ni smsa eller ringa på! Imorgon börjar jag 9 igen så det blir 9 timmars sömn, och är det någon hemma som har tid över kan ni ju alltid kolla lägenhet åt mig i sthlm. anything är bra liksom! Jag mår bra men fötterna är svullna och ryggen gnäller på mig men jag stretchar och försöker bära så lite som möjligt av alla kartongerna som kommer in, skönt med vädret också jag är helt klart en värme människa så att vi inte ännu sett regnet är underbart! Kanske har jag en grekisk gen någonstans eftersom jag inte alls pallar kylan?

Datafreak/Sol/Jobb

Jag fick inte med mig någon dator så jag får skriva en del och sedan uppdatera och eftersom jag är i gbg nu så kan jag uppdatera er lite på vad jag har haft för mig. Under den 7dagen oj nu lät det nästan som ett inslag ur bibeln, så vilade gud och det kan jag lova att jag hade behövt. Det var riktigt bra väder men jag började få riktigt ont i fötterna. Och tur man har 2 uniforms tshirts för jag vet inte hur jag skulle överleva med bara en. Sveten rinner i denna värmen. Man måste ju planer när man ska handla hela tiden eftersom jag bor långt bort och det är helt klart jobbigt men å andra sidan blir det inga impuls köp. jag har fått info om metalliva biljetter så det kommr bli av, så himla kul att ha det att se fram emot. Jag jobbar ju som butiksansvarig så jag måste ju se till att allt blir gjort på jobbet så det blir extra skönt med ledighhet eftersom vissa uppgifter gör en väldigt trött och jag måste städa om någon glömmer det. Städning,beställningar,kassasystem.. jag inser hur bortskämd jag varit men det är kul med ansvar och jag har aldrig kunnat tro att jag skulle kunna vara så ordentlig, min lägenhet är också städad och spotless. vad har hänt med slappfisa?

Dag8/ Alla ska veta att jag jobbat cirka 8-16 timmar hela veckan så jg är inte så social och känner mest för att sova. Har väldigt ont i fötterna så jag vandrar runt som en kärring, får nog ta och köpa nya skosulor med änglavadd i eller något sånt. Jag ska också försöka smsa er där hemma lite oftare så ni har lite koll på vad jag gör. Jag tänker på er!

Vi hade utekväll idag med på Naboen som är en mysig resturang/uteställe i Bo centrum. Jag tog mig några öl efter en arbetsdag på 12h och man fick verkligen slappa till norskkvällssol. Mysigt! Och jag är inte så blyg längre heller och drog en del skämt och pratade med lite av de jag inte pratat med, de säger jag är rolig så det är bra antar jag. hehe. Många av norskarnaär väldigt trevliga särskilt Jill och Ingrid, Jill har jag masserat och han sa han blev hypnotiserad så tydligen är det något jag också är bra på fast det visste jag iofs innan. Det finns ett ord på norska som beskriver njutning jättebra men nu kommer jag såklart inte på det. Min dialkekt börjar väll bli lite borta också men jag är ingen wannabe norsk. ÄN.
Jag bodde under natten hos en av norskarna så det var nära till jobbet och grmt skönt att få sova lite extra. Solbrännan syns nu också! Yippie!

Fredag och jag har jobbat 8-23 jisses jag somnade i soffan och åt mariekex till kvällsmat och enligt Erik sluddrad jag om unokort (vi hade spelat UNO innan) och att vi glömt skura golvet i iskiosken. Jag sover mycket bra hr uppe på fjället eftersom det är så tyst och jag var nog lite seg idag också efter ölen och whiskeyn som någon bjöd på. den där någon var iaf trevlig.
Jag är populär hos norkarna eftersom jag inte är lika torr som de som är från sthlm, jisses jag som trodde det skulle bli värtom men om någon säger jag ät tråkig så skulle jag nog ta det rätt hårt, vanlig,tråkig ..hmm säg hellre jag är ful ¨då för det rör mig inte ryggen. Men jg vart full så jag får nog ta det lugnare om jag ska fortsätta jobba såhär mycket för annars blir jag sjuk, fyllesjuk och det är det västa jag vet. Efter jobbet så duchade jag å kollade på that 70s show på tv, det är grymt kul! Jag har börjat läsa boken också, för jag orkade inte vara social med sthlmarna also known as, westlifefolket. ÅH!
Nu vet ni alla varför vi inte kommer överrens aller inte har så mycket att prata om, de säger bergis jag är en alien när de tror jag inte hör men jag ser att de viskar jag stirrar. det är kul, jag kan garva åt dom.
Men utbudet på sällskap kunde helt klrt bli bättre!