2,5 vecka i storstaden

Tjipp, nu har det varit dåligt med bloggande men jag har faktiskt ingen dator så det beror helt enkelt på det. Men jag ska väll berätta vad jag haft för mig eftersom ni snart dör av nyfikenhet, eller hur?
Jag har flyttat ut till Värmdö och trivs väldigt bra, hårdrockar familjen jag bor hos är väldigt trevliga. Jag jobbar på lördagar som simlärare ute på Åkeshov och de två jag jobbar med Marco och Ann är väldigt trevliga. Väldigt kul men jag är glad jag tog bara en dag för mer jobb än så hinns inte med och jag älskar verkligen det jag får göra just nu. Vi har haft olika uppgifter på scen och utanför och vi har mycket att lära om Tjajkovskij och andra smarta snubbar från den tiden och jag läser som en galning. I söndags kollade jag och två klasskompisar Christian och Kepa på Romeo och Julia filmen, de killarna e verkligen trevliga.
Vi hade också klassfest i helgen som var och det var riktigt kul! Efterfest hos Christian och igår spelade han på mina låt texter, himla skoj att bara sitta och snacka med folk. Det är många roliga uppgifter vi har, jag ska bla. gestalta en strumpa och så kan jag gräva utan spade. I am a wild one, som trivs riktigt bra. Jag har hittat hem!
Karl och jag har hunnit umgås lite också och så nu till helgen kommer Jenny och hälsar på och nu höll jag på att glömma att Dumdum varit här också men nu har hon flyttat till England den galningen!
Jag kommer hem 28e eftersom min darling Erika fyller 20! Vi ses då!

16/8 Postgirobygget

En kväll att minnas, this will be a night to remember och nu vet jag inte vem jag citerade men helt klart är det en filmreplik från någon av de tusen filmer jag sett.
Efter en måndag ute med Ola och cowboydans med nån tjej som jag inte minns vad hon hette så kände jag mig bara så fel utebåde med dansen och med folket. Jag gillar att dansa men inte när det är ett brott mot konsten och även ironin.
Klassiker är snyggt och stilrent, inget porr och inget klyschigt.
No britney asså!
Tango e en grymt cool dans och även medley. (olika mixer)
Hela måndagen var seg men på konserten som jag mestadels spendrade i Eiriks armar och med mycket fin öl så var allt så annorlunda, som om jag var på ett nytt ställ och alla beigea björnar var borta. Magiskt, kanske var det bara känslan det handlade om men det var så mycket som hände. Hans tunga i mitt öra och klassisk härlig sommarmusik med sköna riff, så mycket makt musiken har!
Ibland kan jag vara lite unggammal men jag gillar inte den återkommande känslan av felplacering att någon överhuvudtaget försöker placera in mig i ett fack, jag är ju scitzofren så det är omöjligt. Ett freak med känslor och rythmer.

Åkeshov

Idag sov jag hela dagen till det var dags att åka till jobbet som jag ungefär kunde vägen till. Det funkade bra och jag kom fram i god tid, på badet var de väldigt snälla och visade mig runt och jag fick nyckel och instruktioner och har improviserat lektioner med både Ann och Marco, det kommer funka bra tror jag eftersom de båda är mycket kompetenta och ingen av dom behöver varken hävda sig eller vara i centrum nonstop. SUPER!
Nu slappar jag lite efter att jag kollat på Eurovision dans, det är konst om man lycka med det och det var intressant, sverige var bra men polen och ukraina gjorde mest intryck på mig.
Var det någon annan som kollade?
Oj så trött jag plötsligt känner mig...jisses.
Ont i benen du vet sånna där ilningar man får ibland...
Imron är det flytt som gäller, kommer bli bra tror jag och det blir gura!
Ses fram emot....