Lägg på ett lager, ställ till det, min grej.

Jag måste lägga på ett lager av extra to do stuff eftersom inget räcker till och att behöva tänka på pengar det fungerar helt enkelt inte för mig, jag vet man måste våga satsa för att komma någonstans men inte på bekostnad av att inte kunna röra sig det är ju tillräckligt asllmänt i samhället, så allmänt så jag vill spy och så ska jag stänga in mig i en liten bur där folk kan se på mig, eller tyna bort framför en teve som jag tror större delen av befolkningen gör. Vem kan slå Philip och Fredrick? Är det ett enda stort skämt? Idol? HALLÅ?? Det är precis som på medeltiden då gick man runt och kollade på djuren som satt i burar och nu sitter vi där framför skärmen. Och vad gör man för pengar?? Jag kan inte göra det.
 
Jag skrev ovan 2006 - idag är detta samhällsnormen som råder, brist på självmedvetenhet och självkänsla. Som är en direkt följd av den regeringsform som råder. 
 
Kom igen då, förstör samhället lite till och se till att folk jobbar ihjäl sig. 
Jag ska skapa ordning, ha! Vem kunde tro att just en sådan situation skulle presenteras mig på en plats där man underskattar min förmåga. Det är en gåva. Om fan i himlen finns så ska jag inte heller glömma att tacka! 
 
-Ja, jag är allmänt pissed off idag.