klippt av de ....paarty/öl/love/känslor/

klippt av de ....
Har klippt av håret, jääätenice faktiskt!
hände mkt igår när vi festade hos jenny, hon har ju flyttat te marieberg nu! :P
vilket virrvarr för huvudet asså, jag kan bli helt till mig.
Bella du... du ska ...visste inte att.... öeuehm, hittar inga ord.
Emly lika skön som vanligt, men saknat så de vart wierd iaf, Nenny alltid lika skoj men samma saknad.
Linda, dear de vart mys asså . Ses snart... vill inte du åker så lååångt bort men de va ju jag som börja såå.  
Men nu äre spikat iaf du,jag,axel,thilda på sweden rock -08 eftersom axel muckar först jan 08.
Kul å se han igår också, synd man aldrig hann se thilda.,
Torsdag kommer jag hem igen , då blire fika josse, ses linda...
hjärtat slår för mina gull.

äxtra,extra,äxtra, mycke kärlek till min söta bror och syster och mamma som skämmer bort mey å pappa som lagar käket som göder mej,jag suger .





In the army now...

När jag kom dit så var det en jättesnäll kille som fixade så jag fick sova i en avc kasernerna längre bort, tom se på tv men vad äre som är bra på en söndag? ja hittade något program om barnhemsbarn och somnade bums. Träffade Olli och en kille till som skulle vara kockar, dom va väldigt skojiga och vi hittade någon skojbutik när vi gick en runda i skövde något lilla stad. Vakten hade sagt att vi fick sova hur länge vi ville men att vi skulle se till att vi kom i tid till inryck. detta var kl 12 så jag och olli och hmm minnet är kort som guppi sa ja iaf den andre vi va ju uppe till 3 lr nått ochså 2o i nio stormas rummet av en galning som börjar skrika, jag bara vänder på mig och låtsas som inget. hallå vi fick ju sova!
Plötsligt skriker han tjejen, å jag tänker shit han skriker ju på mig!
ja sätter mig uppnågot yrvaket och ser på han, han frågar. Vart rycker du in?
hmmm. va?
Vart rycker du in, p4 svarar jag ...närskyddssoldat..
uppfattat vrålar han nån decimeter ifrån mitt ansikte och sen på med kläderna och utrym logementet, ja e inte dum ja vet vad utrym betyder och ser sorgset på de andra medans jag börjar klä mig.
Första dagen fick vi hämta ut grejjer, större delen av dagen gick ut på att ha persisk marknad och se att alla fått exakt samma saker och rätt stl och så vidare. I mitt logement 211, berömde 1001,100 eee vaddå? räkningen där bor Guppi,Piff och Puff, Munkforsbon,Ednersson,Feldstad,Pettson,Olsson,Nisse,Bebisen,Boke,SegaaastRoos,Toker,Trötter, & sistnämda Snarker alltså en fin blandning av sköna personligheter. hehe =) Jag trivs som fisken i vattnet också är ja ju Guppi.
Vi har kämpat vi harsvettats, simmat i lera,lekt krig och sovit alldeles för lite, käkat inlagd ost på limpa och druckit vattenoboy, tyckt det va gott,längtat efter pizza och fått orgasm av att längta så mkt till första permission.
Detharvartit prov på prov och massor med nya grejjer, man ska ränna hit och dit och når aldrig liksom fram till det man stressar efter  så har jag iaf kännt.
Hade vart kul om dom väckt oss första morgonen med attspela youre in the army now :)
men från 04.40 till 00.00 man blir trött och helt fucked i hjärnan. jag är redan arbetsskadad och klinisk ren maniet följde med hem. inte stod jag på ett skåp å dammade lamporna för ingenting., ( jag är grymt höjdrädd)
höll på att missa bussen hem men det ordnade sig, jag löste det genomattlämna resväskan och springa somen galning. jag hann med.
alla roliga fraser och alla knasiga drömmar jag haft. bla den omatt de byggde en jättebanan bakom matsalen där vi äter, det kan ju inte vara normalt.
ska skriva ner alla roliga citat för nu minns jag inget asså ;)

åker tebax idag, har med fotbollen :P
ska utbildas i patron. spännade,hårt,trötthetsmani ... this awaits.

Malin , älskling

Malin , älskling
there is no words to describe how I feel ,. jag älskar dig blir sagt flera gånger idag!
Det är du å jag mot världen...

Nenny, gumman . Kärleken ...

Vi e såå snygga ja å nenny ;) love !
I bulgarien blir man brun å fin, se bara på mig å snygga nenny!
Kommer sakna dey ! 
Ibland glömmer man bort att berätta hur man känner, ibland har man haftdålit med tid och inte velat prata om jobbiga saker, men du försvann inte. Du är bara bäst ! Är lyckligt  lottad att ha dey å emly . Jag älskar er!" verkligen !!


Emilie, Gulletstump... mitt hjärta slår.

Jag å Emmsan i Smögen !     I had the best....(L)

Jag tänkte lägga upp kort på dom ja vill kunna titta på när jag inte har min egna dator, mina babes.
Visst hade vi kul? :)

Emilie du är jätteesöt på kortet !  ;)
Kommer sakna dig!
Du e underbar och jag älskar dig!

(rouble finding better words.

jag åker idag...

det är dags nu, att åka. lämna alla åt deras öde här hemma i lilla karlstad,jag tyckte de kändesså okey att dra för någon dag sedan men nu känns det inte så. Kan ju bero på flera saker. En helg kan vara så händelserik  om det bara vill sig, och manb kommer till slutsatser och även om det nästan är dags att dra så vill man gömma sig i det lilla nuet som finns och bara "vara".
jag var  till hamnen igår och kollade runt,satt med lite kompisar det var ju ändå sista kvällen i frihet.
På spelningslitsna dunkar låten freedom  och jag tror inte det är en slump att just den kom på.
Jag hade kul igår iaf, jag behövde ta igen mig en sväng så jag  va hemma hos victor och myste i soffan och käkade popcorn. Jens å Chriss va där med:)
Jag såg min älskade igår en sväng, en kortis såg jag dig darling, vad vacker du var!  Malin ... hinner ju se dig igen idag, ska försöka göra mitt bästa för att bibehålla lugnet och inte börja stortjuta!
Emilie, sötast, Nenny gulligast... Josse, miiina älsklingar jag kommer hem snart, Emil jag kommer hem! 
Fast de känns så långt och så långt bort, va skulle ja krångla in mig på dehär för?
Mystery, men jag jag tycker självklart det är spännande som tusan!
Love . to.
Jag kommer gråta idag.
Kärleken gör ont, men på så sätt vet manatt den är äkta!

ps. Hade fan velat bada med nenny, va ju såå fint väder!

e hos mormor och morfar

just nu befinner jag mig hos mormor och morfar, det har varit skönt att koppla av,nu när det som sagt är hög tid att dra ifrån karlstad för en längre tid. jag är redo för utmaningen men är känslomässigt rubbad en aning. sedan ställs ju allt på spets när man tvingas lägga latt som hockeyn och musiken åt sidan.
Jag har sett på tv och läst 2 böcker, lekt med mina kusiner, spelat poker, och varit på en konstutställning så det har varit mysigt hwlt enkelt och med mina släktingar kan man diskutera politik,böcker,tv, och bara prata och de förstår och man kan debattera och det älskar jag., jag har inte nämnt politik mycket när jag skriver för det skulle då bara inrikta sig till färre personer, allt e politik egentligen om masn tänker efter.
men jag är väldigt intressrad av det.
Jag har fått sova mycket också och det har varit underbart. lysnat på led zeplin i min ensamhet och spelat patiens ett åtskilligt tal ,. evighetsspel som egenltligen ja inte har nån förklaring till att jagh spelar om och om igen .
Imorrn kväll åker jag hem och då blir det inköp till festen och planera den,packa och sen dra.
det är spännade och skrämmade.


tänker på helgen också, vi var på norrstrande,hamnen,norrstrand sedan på lördag, norrstrand,arena,herrhagen och sedan råtorp träffade en fin,intelligent och en karismatiskt person, han var mer än söt och satte en stämpel i mitt medvetnade. jag som inte trodde sånt var möjligt längre.

jag säger inte ja gillar han,känner han inte men han har funnits i mina tankar.


ska göra anmälan innan jag åker.

har en rockstar och en einstein nu ,.., ;P

mer skämt å sido... hehe .,


Simjobbet. -fucking nightmare

Som jag har slitit i 4 veckor nu och verkligen gått upp 8 varje dag, såp jobbigt och så har jag fått cykla till herrhagen och blivit hämtad där för att sedan åka därifrån till väse. det är 1,6 mil varje dag!
ta det ggr 15. va blir de ? ja har iaf typ cyklat 28 mil ... :S ja som hatar att cykla, nästan blivit överkörd, vart 30 cm från att köra över en oskyldig tant och dessutom verkligen inte fått något annat än SKIT på jobbet.
hade jag ens kunnat drömma om hur de skulle vara hade jag aldrig tagit jobbet för 4 e året i rad! aldrig!!!

Det har varit något jämt med detta jobbet antingen nån jävla förälder som tycker att deras barn inte lär sig nått eller att det är för dåligt si och så eller att de som jobbar inte kommer överrrens. Men irå då faan vare glassen på kakan eller vad man säger. Jag fick inte bara personliga klagomail skickat in till mig och som omnämner mig som nån jävla militärhierarkist som hatar ungar och som dessutom skäller på dom och har fel stil! Ehm dedär sista kan man ju stryka för de vet jag inte ens va de handlar om . 're min pilotbrillor och mitt val va skor? Jag vet inte.. dagen innan jag slutade fick jag ine ett annat mail från några föräldrar där det står hur det egentligen var och att det mesta varit bra men då hade jag ju fått gå å lida och funderat på vad jag kunde ändra på! Ärligt talat om ni hade 4 killar i 11års åldern som står å slår varanadra med en platta i huvudet och inte slutar när du ropat deras namn ett 10tal ggr uat n istället börjar skvätta vatten och nypa varnadra, skulle ni helt jävla ärligt kunna säga att ni inte skulle ryta till för att få deras uppmärksamhet? jag vet inte hur man bäst för kontakt med varje enskilt barn de vet föräldrarna men seriöst ska ja bara stå där? ja fick ju skit för det.. och sen för att vi blandat in frisim och för att vi inte använde simdynor, men gud om barnen kan flyta varför ska jag sätta på dom det,det är ändå såå väldigt svår att få av dom sedan för att man tar bort en trygghet. Men en liten flicka kunde ju veta så lite, och hade dålig erfarnehet av barn också . shit tänkte jag , hur lång tid tar det då? jag har jobbat som simlärare i 5 år och simmat själv i 12år. fick inget svar på denm frågan utan bara nått mutter, antar de var svarslösa men jag kunde inte se det som en vinst.
Så jävla pissigt att var och jag var ju sur hela tiden innerst inne och tvingades gå å le hela dagen det var så ansträngande tat jag somnade så fort jag kom hem,. polarna undrade ju om de var nått fel på mig så som jag var och inte ringde eller hörde av mig. jag kunde sova från 3 på dagen till 12 på kvällen gå upp och borsta tänderna och sova till 8 dagen därpå.
En annan incident som jag faktiskt kunde skratta åt var denna.
en förälder kommer fram till en viss johan som var ute för att se om jag kunde mitt jobb,(LÖJLIGT) jag är mer utbildad än han och vilket fjäskeri denna människa ställde till med ojojoj !
han frågade en mor vad hon tyckte om simskolan och hon svarade att hon tyckt undervisningen var slpp, sonen hade inte lärt sig nått. detta var också sista dagen . jaha så de passar att säga nått sista dagen ? kom aldrig å prata med MIG jag kan takritik eller förslag , jag är ingen jävla hitler diktator!
Hon muttrade jag och jag frågade , vad har du själv för yrke då?
lärarinna , oj .. ! heeh ja då borde du ju veta hur barn lär sig bäst?
GENOM ATT LEKA ditt mongo! jag ska bara genom att leka.,för att vara professionell men själen skrek hårdrock och svordommar till kärringen! hon ja ja det vet jag . men min son ..
jaha men din son ,. vaddå? är han annorlunda han ? ja lovar dig sa jag att om jag tvingat han att göra något mer än det han redan gjort så hade han inte gått nära vatten och du hade vart till mig och klagat på det sa jag .
sedan ör övrigt var dinsaon ärdd för vatten, tyckte det var svårt att hoppa från kanten och doppa huvudet och nu gör han båda delarna och kan nästan samspela arm och bentag, det är inte dåligt! men som löärarinna har du ju så oövervinnerliga krav på din stackars unge att han känner av dom med din blick, de sista va dumt . men hon förstod nog eftersom hon senare sade till min arbetskamrat att hon var nöjd, alla kan ju ändra sig, eller så var hon rädd för mitt versiga humör och förstods att ja skulle bli rasande om hon sade nåttmer och jag tvingades spela ut henne igen på mitt väldigt fina sätt tycker jag.
folk kan vara så jävla bra på att klaga men kan inte ens skriva under med sitt egna namn, de gjorde ju inte det i klagomailet jag fick, haaah så seriölst tog jag det då!
när jag äntligen fick sluta och vi skulle redovisa kassan stämde inget me beräkningarna vi gjort, så vanisinnet tog ju inte slut, nån har snott ungefär 3000 spänn de e typ 55% av vad vi sålt simmärken för. inget försvann, förrän sista veckan . 100 spänn av mina egna förvann,min bikini och tofflorna.
johan som skulle kolla mitt jobb och som förundmjukade mig inför alla föräldrar genom att ta över hela simskolan var bara med sista veckan.

Han han sexuellt trakaserat mig och jag tänker anmäla det!

ingen mer tjej ska få lida av hans äckliga sätt, anspelningar på sex på jobbet och rädslan att få sparken och inte få pengarna från jobbet det var överhängande så jag valde att stanna.
han ska åka dit nu !

förlåt mamma för att jag aldrig berätta varför jag var så ledsen då... pappa jag kunde inget säga för du känner ju honom, sedan ville jag inte att han skulle framstå som dålig, se så snäll jag är ?

USCH, Time to be mean .

tack alla för att ni gav mej en sjujävla jobberfarnehet att minnas, tack alla vidrigt apatiska föräldrar ,tack till äckeljohan, tack till de so inte vill ge sig till kännac men slänger skit och tack för att ni hjälpt mig ytterligare ett steg från att nånsin låta någon komma mig nära igen!

Jag ska aldrig hålla min stora käft igen, jag fick den av en anlening att jag aldrig lär mig det. lita på magkänslan och säg allt även om det sårar nån så inn i vassen det är så det ska vara .
jag är inte snäll längre .



dänemark, oh sköna dänemark!

Det bar av till danmark knappt ett halvt dygn efter smögen och jag tyckte det var konstigt att jag var trött trots att jag inte sovit nästan någonting på 3 dagar och dessutom sovit i en bil med lagom mjuk/hård yta. det är sällan jag tänker på min rygg, det borde jag verkligen göra har jag kommit fram till.
Efter lumpen lär ja verkligen uppskatta min egna perfekta säng har en fågel viskat i mitt öra. det är ju knappa veckan tills jag åker. jag är nog inte redo än om jag ska vara ärlig.

Men återgående till danmark så anlände vi i gbg hyfsat tidigt på dagen sedan åkte vi vidare till fredrikshavn och sedan med tåg ända till horsens, resan tog runt 8-9 timmar och det var verkligen skönt att komma fram. Man brukar säga innan resor att har man inga förväntningar så blir det alltid bra och i detta fall är det en klar underdrivt. Jag hade riktigt kul och det hände mer på en vecka än vad jag kunnat ana.
Jag hade mest sett fram emot att träffa de gamla danskarna från förra året och en del annat folk men det var knappt några av de som var med till Moss där så jag fick vända den tanken och det var kanppast några problem för alla var väldigt sociala och trevliga . Det bjöds på god mat på rådhuset hela veckan och det var fint väder så det vara bara att njuta och sjunga i värmen . hade gärna haft med flera t-shirts om jag vetat att jag velt byta flera gånger dagligen .

Temat på resan var sång så vi var indelade i grupper med olika sångövningar och så på slutet hade vi en konsert, det blev jättelyckat så det var himla roligt och har självklart sporrat mig att fortsätta sjunga mera. Jasg har alltid sjungit och gjort det länge men det var kul att äntligen sätta stämmorna och de raffiga referengerna. Publiken verkade tycka vi gjort ett mkt bra jobb på bara 4 dagar.

Vi repade inte hela veckan utan var ute å festade,var te legoland,grillade,var konsert med prettymaides som rockade hårt! Jag var också på crazy daisy som ÄR den roligaste klubben jag nånsin varit på.

Legoland var jätteskoj eftersom jag velat åka dit sedan jag var liten, dock måste jag erkänna att jag var lite tagen efter grillningen dagen innan och hade lite bakis mage så jag kunde inte njuta helt av alla karuseller. hehe.
På crazydaisy träffade jag Marc igen från förra året och hans polare Esbenm den sötaste och snyggaste varelse jag sett, en kopia av jonbonjovi och nutid då och så härligt 70/89tal. En riktig rocker jag älskade hans utstrålning från första stund. Vi snackade en hel del den kvällen och vi båda avgudar led zeplin. Han är en gud på att sjunga och spelar asbra gitarr. han spelade för mig sedan på våran lilla efterfest och han fick mig att gråta så fint var det.
Jag skulle verkligen vilja att han kom och hälsade på mig. Nu är jag anti sverige. alla svenska pojkar kan dra och han var tom. sexig när han pratade danska och tyckte det lät som jag sjöng när jag pratade.
alla fina gester och allt fint han sa aldrig trodde jag att den kvällen skulle bli så mysig,hans läppar var så mjuka, ojoj nu drömmer jag loss här!
Han skulle jag nog kunna få riktiga känslor för men det ter sig inte riktigt,det blir svårt. långt och nu åker ju jag snart till skövde och in i det Allvarliga och hårda krigshuset men konstiga regler, att jag alltid ska anta alla utmaningar och få för mig saker men vem vet det kan ju leda mig in på ngt verkligt bra och eftersom jag inte vet vad jag vill göra men än att det är något fysiskt så kan de ju vara en bra grej, jag lär ju hinna fundera iaf.
Skådespelare,musiker,sångerska,polis,brandman,sminkös,reseledare,bartender,jobba i klädbutik,designer,terapeut,tränare,musikalartist,författare,journalist,programledare,arrangör
alla är något fantasin spelar in i eller nya ideer och så är de fysiska inget är något man sitter still på, inte framför en dator hela dagen iaf. det skulle jag aldrig stå ut med.

på fedag nu så har jag min goodbye fest, malin,jenny,emilie,niclas,mathilda,axel ... det är dags nu men när ja är klar sen så blire utlandsresa.
ni e underbara .

jag ska se tv nu, tänka på min danska rockstjärna och inte tänka för mkt på framtiden för då blir jag bara nojig.

Oh,Esben !