oväntat ggr 2 ...

ja kan man tänka sig vad som har hänt mig, jag som varit så sjuk jag är nästan helt bra nu . underbart! nu jävlar ska dom få se där borta hur bra jag är! sedan hade jag en riktigt fin kväll igår,utöver all möjlig förväntan, han och ..ja... asså ... de behövs inte att man säger nått.
jag röstade idag också, det blev som jag tänkt här kan ingen komma och få mig att ändra mig inte. hoppas verkligen att det blir som jag vill!
Jag känner lite missnöje att ja måste dra nu igen men de bli ju att börja med väggarna nästa vecka och det ser jag fram emot. om jag bara kan få på ny musik på min ipod nu! sen äre klart för avresa.,
himla kul jenny tittade förbi idag också :) hon e underbar !
josse de va en helskön kväll igår asså:)



manic monday

ja eller vad säger man jag har haft en hyfsat slapp dag i lumpen men en del smått och en runda orientering, det va dötråkigt om de inte var så att jag fick tag på längbo å en pojk till som jag kunde ta följe med efter en bit. imorrn har jag kvällstjänst och ska kasta handgranat de kommer bli riktigt spännande av två anledningar, 1 helt enkelt för att det är spännande och 2 för att jag kastar så jävla asdåligt , max 20 m om jag har tur alltså en riktigt värdelös kastare. det var liksom det och höjdhoppet som gjorde att jag föll på friidrotten i skolan. Snackat lite polarna nu på msn de känns skönt å kunna vara social nån mer dag i veckan men jag får verkligen damp på att min tlfn inte funkar, nu har iaf en polare här börjat titta på den han kan tydligen sånt så jag hoppas på att det fixar sig.
Jag vill bli frisk också så jag kan ta mig till gymmet igenb eller kanske ta ett sim i bassängen å se om jag överhuvudtaget minns hur man gör.
jag har inte blivit helt skadad när jag är här men jag har verkligen insett många saker om personer och reaktioner och mycket om mig själv som jag tänker ta med mig härifrån oavsett om min rygg sätter stopp för det eller om jag håller hela vägen fram till muck ,. det skulle jag vilja eftersom jag då har lite mer att röra mig med vad gällande erfarenhet på benen. nu publiceras min krönika på fredag i nwt också så se till å läs den, ska jag säga som inte haft möjlighet att läsa en tidning på 3 veckor,känns som jag har lite dålig koll inför valet om vem som sagt vad men jag vet ju vad jag ska rösta på.
i helgen vill jag verkligen vara frisk för då ska jag å jenny å emilie ses.. jag har en grej på G sen hinner jag se josse en sväng å så nilas dvs om han dyker upp ..... :/

detta har jag kommit fram till idag:
jag är oerhört envis, men alla tycker jag är rolig, tom befälen
jag kan komma långt på att bara vara rolig
jag ska köpa mig en skinnjacka
å de sistnämda e bara nämt för att jag typ tänker på det hela tiden.. ser fram emot när vi ska dra å spela paintball också. jag ska va med i en fallskärmskurs med;) wohooo . 
jag längtar inte hem.. om de inte vore för familjen då .

vill tillägna ett särskilt ord till ewa på elvan som har sagt så fina saker om mig, det har verkligen fått mig att skina upp särskilt nu när jag varit så sjuk .  jag trivs som fisken i vattnet av alla goda å söta å fina å snälla människor runt mig .


det var då....

det var då....

det var då vi hade så kul, jag trodde verkligen vi skulle umgås efteråt men så blev det inte... jag saknar många men lars har jag iaf träffat nu. Ibland saknar man vissa stunder osm man inte inser är så speciella förrän efteråt. capture the moment and hold on to it det är vad det handlar om man vet inte om man nånsin kommer ses igen .

Im going through changes...

Finns en låt som går så med black sabbath, den är riktigt bra, å nu menar jag intesådär bra untan nånting som jag verkligen relaterar till, den är nästan lika bra som min öronorgasm låt relearn love med scott stapp and the tea party så alla som kan ska ladda ner båda!
Kom hem med bussen igår så himla ölsugen så de va inte sannt asså,helt sådär otroligt sugen men det blöir väll så efter en vecka i fält med nothing to eat but  dark chocolate och mat ur påsar. Jag fick dessvärre ont i ryggen igen och det var inte kul!  Nu hoppas jag verkligen när jag går till läkaren nästa gång att de kan tala om vad det är för fel för inte ska de kännas som om man ska föda aliens genom ryggen? Så är de bästa sätt jag kan beskriva det på keyword, contractions . (kramper)
blir utgång idag, va hos mattias igår å kollade på folk som görbort sig på idol det var riktigt roligt!
ja bella, josse och några till ska öla ikväll asså!!!
undra varför ja inte får tag på emilie ja vill ju hon kommer med.. säkert min tlfn som e sådär cp nu igen !
men va ska nu överskriften betyda då va är det för förändringar?
ja kan ju börja med mina armar, ja e mkt mera vältränad på såå kort tid, lite scary. sedan är det känslornas allmänna virrvarr och så allt jag har kommit på under tiden jag låg å gnydde över hur ont jag hade, vad som betyder mest osv jag vet verkligen allt sånt nu . inget skämt det var precis som om jag fick en uppenbarelse från gud!
läskigt, creepy call it what you want men jag vet iaf nu och har svar på det mesta  jag har gått och undrat över.
känns fridfullt men sedan finns ju stora frågor kvar givetvis. jag e inte helt frigjord.