Moral?

Jag har haft tanken sedan en bekant frågade mig vad det betydde och jag fick en del funderingar på att byta ut mina mindre intelligenta polare mot andra. Nu var jag snäll emot vad mina tankar tänkte kan jag lova.
Ni vet i Beckfilmen The Moneyman säger Gavling till Beck att han har moral och att det är hans svagaste sida.
Moral kan verkligen sätta en mellan två stolar men när jag såg inslaget ur I jakten på en mördare då blev jag faktiskt lite fundersam på att ha mindre moral då det i detta fall visade sig vara avgörande och inte till killens fördel ( han som hade moral)
Kort breef: 2 killar mördar två tjejer, slår de hårt och lämnar dom att dö ute i kylan.
Det finns inget som kan ersätta en anhörig men i detta fall så genomflördes detta väldigt brutalt av två mycket unga pojkar. Den som till slut erkände och samarbetademed polisen och fick ett avslut på utredningen, han fick 8 års fängelse och den andra mest brutala och "mest" skyldiga kan man säga han fick 4års ungdomsvård! Vet ni orsaken?
Han hade inte fyllt 18, den andra killen var 8 månader äldre och han var mer passiv, han ska alltså få sitta dubbelt så länge för att han är född tidigare på året?
Är det vad sveriges rikes lag säger? Isåf är det ju ett SKÄMT!
Han som kände ånger och visade moral ahn får dubbelstraff, och ska straffas mer?
Är det moralen som man ska skylla på här, jag tycker ju han verkar mer mänsklig om jag måste välja en.
Sverige är ett stort jävla skämt!
Har domarna heller ingen moral eller känsla för vad som är rätt och fel?
De såg inte vem som ville rättfärdiga sig och åtminstone erkäna sin skuld.
Ska han straffas mer?
Nej fy fan sverige jag pissar på er!

Style,bakom och Göran

Bakom fasaden, se bortom frisyren och kläderna?
Är det samma person du ser? Vad ser lilla stylisten då, jag ser det mesta skulle jag vilja påstå.
Att kunna anta ett eller fler ansikteneller ännu viktigare ansiktsuttryck är det viktigaste som finna för en själ som vill överleva inom en bransch där man står på scen eller för allmän beskådning.
Undra varför Göran Persson aldrig blev uppfixad av någon som mig?
Jag hade nog inte kunnat styla den tråkiga askgrå typen men ändå.... vad vissa gör för pengar kan jag med göra, skulle dock inte som domgör på fearfactor käka snuskiga maskar och skit!
En ny karaktär är alltid kul att vara jag testnar nya varje dag men jag har lite svårt för denhär, allmänt tappade personen.
Jag försöker se vad som finna bakom i alla lägen annars missar ofta det vesentliga men i Görans fall då så missar man fyra magar med en massa fett och skit, mest skitprat faktiskt.

ett halvt finger, de händer

Jag med det stora egot, jag som alödrig kommer nöja mig med halvdant.
Jag som faktiskt vill åstadkomma någo som är mer än vanligt.,
vanligt är mitt absoluta hatord.
Kan tillägga att usual på engelska inte har samma innebörd, jag vill släppa skiva, spela teater på broadway, hoppa fallskärm, jobba långt bort och åka motorcykel. Att jobba med händerna.
Kontor får mig att bubbla trollgryta full med avskyvärda saker som råaben, massa klet och andra saker jag äter som symboliserar hat och fetma och tråkiga typer. Jag är ju lite kanibala det händer ju att man sätter i sig ett finger eller åtminstone ett halvt.
Det handlar om att skapa något och tur är väll det att alla inte känner lika starkt som jag att vilja göra,organisera och visa. Men jag pratar ju med händerna okså vilket inte bara är typiskt ameriaksnt det är också typiskt någon som bara inte kan hålla käften!
Jag vill göra gör ögonen att se, för mig själv och för att JAG ska ha roligt större delen av de dagar jag har kvar.
Hur ego och hur stort ego har jag?

Fintflumm

Han med kramgoa fina bruna ögon, han som faktiskt ser lite dum ut men att det är mer till hans fördel.
Det gör honom söt, han vet det.
Han är ju inte det alls, men jag älskar när han ser på mig så... så fin helt enkelt. hehe.,
En intressant människa till att lägga på listan
Vad exakt är det som inte går fram?

Rythm! of life

Klockan är halv 5 och jag kan inte sova, jag har vaknat 3gånger och jag som gillar att sova?
Vad är det som försigår, det behöver ju inte vara något som ä'r på tok men jag behöver sömn och när jag inte sovit mer än 5-6 timmar swå går jag upp och då väldigt hyfsat tidigt?
Det brukade spela viss rolls förrut när jag vaknade beroende på vad jag gjort dagen innan och nu verkar det inte förhålla sig så längre. Min dygnms rythm är helt fuckad!
Jag tror verkligen seriöst på det eller så är det värmeutslage3n jag fått på armarna och som kliar så jag dör.
Eller kankse såret på min höft som jag nu kan stoltsera med efter att ha bränt mig med strykjärnet, det skulle ju bara jag lyckas med också. haha!
Kanske inte ska klaga, men jag blir lite orolig för sjusovarepersonligheten verkar som bortblåst.
Jag är orlig över lånet också men nu vet jag det täcker så det var värre innan men det är ju ingen tillfredsatällelse precis med alla dessa papper man får hela tiden från kassor och med försäkringar och sen till sin ypperliga glädje får man reda på att man inte ens får någon ersättning när man taqr sig tid att fylla i dedär papprena. ÅH jag blir ursinnig.
Vem fan orkar vara orolig men behålla lugnet och se glad ut hela tiden? Jag vet en... Min mamma.
Jag fick det då inte i arv, jag blir helt till mig men det är möjligt man vänjer sig och strö alla dessa papper omkring sig och sedan samla dom i pärm, uh jag blir magsjuk.
Varför ska sedan allt sånhär vara så tråkigt och jobbigt man kan knappast göra det mer krångligt med papper efter papper och uppdateringar och joks.
Kanske behöver jag sova och det är därför jag beter mig soim ett nervöst rådjur med antinarkolepsi?
Ibland snackar vuxna om hur härligt det var att vara barn och jag kan förstå det, man blev glad när det regnade ute för då kunde man gå ut och hoppa i vattenpölarna med galonbyxorna på och de gula stövlarna med blommor på.
Det var ju KUL. det roligaste jag visste.
Jag kan tycka man inte riktigt kommer ifrån mycket negativt som vuxen, det är hela tiden saker man ska fixa och dola med och papper, efter papper. jag är journalist/författare och hatarv papper för tillfället det går inte ihop. hehe.
Jag ser mig själv som en glad människa men har nog varit irriterad länge nu, jag kan inte förstå att dehär försäkringskassorna inte fattar hur de tröttar ut folk med papper och deras monotona telefonröster???
Jag vill ju kunna lösa det som behöver lösas med en gång också vilket inte gör sakerna lättare när man har dehär snuskisarna som gör allt för att sätta dit en, det känns åtminstone så.
Jag kommer knappast bli en problemlösare, inte ens i mitt nästa liv men jag brukar dock leverera när det skiter sig så det beror ju på hur man ser det.
Jag vill ha mitt körkort också men då står man inför samma problem ska man köpa de läraren säger hela tiden om att jag inte kan göra halkbana? jisses jag har ju kört militärfordon runt koner, jag tror jag klarar det. Sen i Karlstad vill man ha bil, i sthlm vill man verkligen inte ha det. Vi får se hur det blir men det innebär ju mer frihet och jag skulle knappast ha mor eller far åkandes i min bil som den fartdåre jag är de skulle de aldrig våga.
Jag vill ha de där sabla kortet, de rosa fula så jag kan gå vidare till vad jag egentligen vill ha och har lust att kämpa för närmligen MC kortet.
Jag vill komma vidare och har nog så bråttom att jag kan glömma bort varför jag egentligen började med projektet. Jag vill träna upp mig också, ryggen och sådär men jag lackar rätt fett på motivation. Det är bättre nu än innan men det är inge kul att känna sig så svag när man är van att träna på ett visst sätt innan och efter rehab av axeln och jag vet lkängden och hur lång tid allt tar och hur trååkigt de är, ja då blir jag bara söming och tänker,nesh jag tare imorn, känns de igen? samma tänkesätt som fettisarna som går på diet tänker, imorn ska jag banta men idag käkar jag kakor med strössel på och glass i stora lass.
Men sen har man ju en annan del till de hela innan jag kan börja träna måste jag träffa en specialist och då måste man ha pengar som jag inte har och inte vet än om jag kommer få från fittkassan såjag vill inte lägga ut nått än.
Man ska inte förhasta sigdet är så lätt att man bräcker det sista lilla intresse som finns kvar.
Pengar behövs, motivation och rätt folk med bra klunskap och låt se vad mer ska vi kasta ner i trolldrycken?
Papprena dessa jävla papper, klara och slippa få de tebax nån mer gång för de behöver mer fakta, får jag ett papper till nu så pissar jag i munnen på första bästa jag ser som jobbar på försäkringskassan. jag lovar!
Helt klart kan man ju säga astt mitt liv kertsar runt vad andra bestämmer och de tar en jävla tid på sig, och dessa jävla papper.
Undra hur länge trollgrytan ska bubbla?

Dreaming

Ridån fälls ner och ljudet av applåder och hundratals ansiktsuttryck så nära fast ändå så långt borta.
Jag står där och hör introt spelas, showen drar igång och jag lever som i trans med musiken tills min syster väcker mig och frågar om jag ska sova hela dagen....
Ingen som förstår varför jag älskar att sova, jag får ju leva bort mig från vardagen och karlstad.
Getpung suger det här!
Sedan så saknar jag mycket av min kreativitet, jag har inte mycket inspiration här och det börjar bli jobbigt.

Vänfunderingar

Vad förehar människan med andra är det socialitet,uppriktighet eller en slump det vi delar med varandra?
Landskap och naturen existerar av en slump och det är vad jag tror på eftersom jag inte är religiös.
Det är lättare att umgås med någon som bor på rätt sidan av sjön men det säger inget om förening mellan individer,
jag känner mer samband med många vänner i tyskland eller i turkiet än vad jag gör med många härikring även om jag har många fina vänner här.
Och om det är intressen om styr så tycker jag att jag borde ha fler polare osm lyssnar på samma musik som mig och som är äkta hårdrockare och punkare!
Förvånansvärt eller så är jag bar väldigt variabel.
Men då vill jag fråga vad det heliga bakom är?
Är det något som går att ta på?
Möts vi av en slump och fortsätter umgås bara, asså jag vet ju hur många som helst som har noll gemensamt så det tror jag inte på.
Är vi för rädda att släppa de vi växt upp med och växt ifrån kanske? Kanske är det många som inte vill hitta nya polare och som vill ha en trygghet och som är rädda att vara ensam?
De personer man måste anstränga sig för att orka umgås med och desom man faktiskt knappt hinner träffa eller kan träffa men när man gör detså har man kul av någon anledning ska man släppa dom?
Jag irriterar mig åtminstone på dom som bor på min sida av sjön men som aldrig tar upp telefon och ringer, men ändå säger hur mycket de sakar mig när vi ses, SUCK har blivit mitt nya favoritord.
Det är så dåligt med framförhållning och mitt intresse kan iaf dö ut!
Ingen mer som känner så?
Jag tror det är viktigt att man har gemensamma intressen men det är långt ifrån allt jag tror mer på beteende.
Fast å andra sidan vissa får ju bete sig som svin konstant och ändå får de vara med, skulle jag vara så skulle jag uteslutas direkt?
Är jag redan så udda att jag inte kan få vara lika jävlig som alla andra eller vad är problemet?


Datakärlek från hjärtat

Hon lyser av självsäkerhet och självkänsla och har dedär ögonen och är bright på min nivå!
Det krävs mycket, hon är helt enkelt optimalt!
Ha, nu lät det som jag beskrev bredban bara fö att de säger optimal telecom i dendär tvereklamen hela tiden!
Men man kan ju säga att hon är mitt optimala bredband som stärker mig och laddar mig när servern håller på att slås ner!
Är det någon mer som får känslan av att jag sitter för mycket vid datorn?
HihiHihi...

Fina kommentarer

Jag har fått kommetarer om att jag skriver mycket negationer så jag tänkte publicera några fina kommentarer jag fått:

Det var som om jag såg på dig och glömde bort vart jag bor
Jag fick gå en bit men jag har leedet på läpparna.  När jag fick höra det måste jag säga att jag kände mig speciell

Jag trodde jag var den grymmaste i denna håla tills jag såg mer av dig! Wow jag blev just beskriven just så som jag vill bli beskriven men jag kan inte falla pladask heller?!

Du skriver om intressanta saker man får faktiskt tankar i huvudet och ibland läser jag det du skrivit flera gånger!
Det är ju kul att höra!

Du skriver djupt, ibland fattar jag inte allt men jag antar du är sådär bra då så jag inte kan fatta eftersom jag inte är som du. Ärligt å fint !


Cat eyes

Jättelika kattögon fäster mig med blicken,
jag har sett de där ögonen
Rysningar av åtrå eller rädsla känslan är hårfin
De där ögonen försvinner inte utan förblir
intakta längst in i mitt sinnes förvridna men högsta verkliga men skymda vrå.

Books

Det är ju allänt känt att jag numera läser rätt mycket böcker, det är kul och jag gjorde det förrut men så tröttnade jag väll av någon anledning och jag läser inga romaner, eller skönlitterära böcker de fick ja mardrömmar från när jag gick i skolan för det var det enda man fick läsa då.
Nu ska du få en ledtråd till vad jag gillar för böcker:
Sechs Menschen
Sind auf der Insel und ein gehemnis voller killer...
Oder ist es einer von der Sechsen?
Der erste ScuB töten einen anderen und am ende stellt sich her aus wer das alles augelöst hat.
Ein Toter!

Ni som inte kan tyska kan få veta att det handlar om en mördare som dödar ute på sjön, de kan vara en av de 6 personer som är på sjön så det är ett rktigt mysterium och jag tänker inte berätta hur den slutar!

Killar, förstå! klargöring!

Jag måste klargöra något och det är  att ett ord  kan ha minst tre betydelser och nu ska ni grabbar läsa!
Som exempel om jag jag eftersom jag älskar att ta mig själv som exempel;
Jag säger - Jag är intresserad av dig
Ja då menar jag att du är intressant för att,.. kan vara av många olika anledningar men man vill lära känna personen man är intresserad personens personlighet.
Alltså som person,personlighet eller så är jag kåt och om jag var det så skulle jag nog säga det och inte att jag var intresserad av dig om jag ska vara ärlig.
Jag skulle istället då säga rätt ut, att jag vill att du knullar mig!
Så fatta  att om en tjej säger att hon är intresserad så var inte så jävla skraj och va rätt så säker på att hon inte i första hand är ute efter din banan!
Hon vill inte låsa dig och är inte störtkär i dig heller, hon är intresserad och det kan vara det lättaste sätt att formulera sig om man vill något mer för att inte skrämma bort killen men det är sällsynt.
Sen är det allmänt känt hur tjejer tjatar och analyserar allt men det är för vi inte vill bli som er, livrädda och oförbredda på en positiv kommentar som oftast betyder; jag gillar dig rätt och slätt.
Precis så som dina killpolare gillar dig och följdfrågan skulle kunna vara får jag lära käna dig, det är som jag brukar säga ett fint ansikte är inte rolig och inget man blir intresserad av och inget man heller fängslas av så hon har helt klart sett något hos dig hon gillar.
Sen om man kommer nära ett fint ansikte så kan det blekna om personen inte har något som gör den intressant eller så tvärtom. Jag tycker inte repliken jag gillar dig är särskilt skrämmande men det har blivit en slags undeton till jag älskar dig innan man kan säga det och det tycker jag inte.
Det fattas fler adjektiv i svenskan här!
Du ör helt enkelt fel ute om du ser denna kommentar som skrämmande.
Sedan kan du väll bara lägga ner om det är så att du kommit på atth on gillar dig att spela svårfångad?
SUCK
Jag har aldrig haft något vidare tålamod så om personen spelar spela så lägger jag ner direkt eftersom jag annars framstår som väldigt på eftersom det kommer vara jag som hör av mig.
Jag vill inte vara den personen, och sedan dehär andra som kommer ini huvudet att all snubbar som är med alla blir så coola?
Players, wohooo . No coice of mine.
Om en tjej gör så så kan hon ju inte tänka på sitt rykte och hon skulle bli riktigt billig och få rykte om att vara dörrmatta och allt annat.
Det passar sig ju inte för vi ska vara fina att se på, oskyldiga och söta och vill man inte vara det så går man emot normerna? det normala...
Jag blir så arg!
Jag tycker inte människor runt omkring ska ha den makten och att normerna heller ska få ha den, jag knullar väll vem fan jag vill hur mycket jag vill!

Min egna presentation i egen hög person

Normalt är det väll vad man skriver precis när man börjar med en blogg men nu kommer då min presentation sisådär 1 år sent. Jag har nämligen tänkt på det att hur ofta får man inte frågan: Å vem är du då?
Nu är det dags för sammanfattningen så jag har anågot att hänvisa till nästan gång någon frågar mig min absoluta antifavoritfråga! Det är ju den svåraste som finns att svara på!
Man är inte sina intressen men mycket av det jag står för och sysslar med är just det jag gör då naturligtvis så vi börjar med det.
Jag är en galen teaterapa som spelar olika roller dagligen eftersom man aldrig är en och samma roll, du har en roll hemma och en roll med vänner osv. Tänk dig alla roller så utsträckta och töjbara som det går, så mycket spelar jag.
Jag är rätt beroende av att få uttrycka mig i teater,musik och skrift. Jag kan bli alldeles uppslukad i det jag gör och det händer ganska ofta. Jag har svårigheter att vara tyst men blir jag fängslad så är jag en bra lyssnare så om jag pratar med dig hela tiden så är jag antingen intresserad av att höra vad du säger eller så tycker jag du har noll att komma med och helt enkelt måste prata hela tiden så det inte blir tyst och för att en del av mig ändå försöker underhålla dig.
Jag brukar fritt predika mina åsikter och ser en politisk gestalt i mig, jag avskyr orättvisor och kan bli riktigt arg på världen. Temprament när jag inte får som jag vill men ändå djup och genuint intresserad av saker som styling och att utveckla mig. Jag älskar mat och har aldrig har aldrig varit mycket för det ordinära. Jag gillar att klä ut mig, se filmer och att överanalysera allt!
Trots att jag gör det så är jagden sista som får reda på om någon faktiskt gillar mig sådär ni vet.
Jag behöver motivation och mina ideer och engagemang för att trivas och de människor jag umgås med har drömmar och är smarta.
Jag är bred i kunslap och har intresse för redan nämnt politik och idrott, gillar att se på vackra saker och drömma mig bort i mina drömmar.
Jag är min egen mest kritiska domare och är bra på att vara glad ocg grymt ifrågasättande samtidigt så pussla ihop det.
Jag tror inte på skitsnack utan bråkar hellre och tar avstånd från de som pratar skit.
När jag skulle ha tid över för annat inte för att det är ett mindre intresse men just nu mindre prioriterat.
Jag sitter gärna och jobbar i photoshop, spöar nazister dock mest verbalt, åker motorcykel och kankse snart kan jag köra själv, sjunger och spelar gura.
Jag är inte ytlig men har svårt att se att tjejer i tights är snygga för jag tycker det ser ut som dom glömt byxorna hemma! Och så kom v till slutet nästan utan att jag använde mig av dubbelmoral.

Fallen continues

You have enormus power you dont realise it, I wanted you to come get me while i was burning
Now you are just a fire without the spark
I´m not sorry
I´m not sorry that you left
You had to search for yourself with someone else.
I may not have fit your frame and I´m not sorry I didnt change
I´m not sorry you didnt feel the same
I´m not sorry you did not need me
I manage completely and I have a life full of intensity
The only thing that bothers me is that I can still feel you breathing at night when I fall asleep?

Maybe youré not dead after all?

Fallen

Into ashes, you never guess what it contained before.
Forever that is, what has fallen into fire and destroyed by heat and smoke.
Slowly shifting form to power and nothing, not a clue left from what it use to be.
Remains leaves only theorys
Guessing...
It is how it falls apart, you stop spekaing
Nothing comes natural
The surroundings around us starts burning, building a wall of fire
the distance between us grows, shouldnt heat bring us together?
It growns thicker until I can see nothing but smoky shadows, from where you use to stand
So helpless I fall to the ground, the smoke makes it hard to breathe
I wait for you to pick me up, I know you are not here
I fall into a weird sleep and stop moving, I fall thru dimesnsions and go thru thousands of impressions.
I get no closer of being able to read you, what do you want?
I can still feel the heat burning on my skin but Iam tired and can´t get up.
It feels like hell pt me in a frying pan
There is a sudden stream of light shining thruand I think happy thoughts, it lasts for a while
Shelfs crashing around me, glas smashed all around me in peaces on the floor.
I crawl toward the door.
Sudden gain of stregnth as my blood is boiling on the inside
and even if I´m not wondering where you are and have no psyical stregnth I manage to crawl out and choke on free air.
I look around and Feel sour in my eyes, I could handle the fire, you could not
You died in that fire and I thought I was the one burning up inside
That is how I felt around you
the common phrase echoes in my head:
Some people can´t handle fire? and what do I make of it?



Unlogic

A part of you is still glued to my very skin just under the eyes.
So it is only when I accidently touch myself there I start crying, cause it hurts
Glue is hurtful
Its only by accident that I cry and it has got nothing to do with you!
Are girls this unlogic is my question?
And stupid too. ?

Vem vinner?

Detta ska jag göra innan jag fyller 21:
Hopa fallskärm
Lära mig spela gitarr på riktigt liksom
Skriva klart boken
Skriva melodier till mina låtar
Ta körkort
Bli kvitt min fotfobi ( fråga mig inte hur)
Bli av med min rädsla för nålar
Lära mig konfrontera när jag är arg, och inse att jag inte kommer mörda någon bara för att jag är arg och orka ta diskussionen!
Ha massor med sex med en tjej också, är det bättre än med en kille så kankse jag konverterar? :P
Skaffa större umgängeskets med samma intressen som mig


Victor:
Ska göra dehär innan han fyllt 20:
Ta körkort
Åka på festival med mig :)
Skaffa större umgängeskrets
Bli kvitt rädslan att prata inför folk

Vinnaren får en heldags massage och eternal glory vem vinner? :P


Visions

En återkommande tanke jag har som alla ständigt funderar över är framtiden och man vill väldigt gärna ha en färdig bild av hur livet ska se ut.

I vissa fall är bilden enkel och rak, helt logisk i andra fall  

tre dimensionell och splittrad.

Det gör väll inget om man inte vet precis nu vad man vill göra, varför ska

alla ha så bråttom?

Jag tycker inte man ska stressa fram beslut det blir så lätt fel.

Nu var det ju så att det inte blev som jag tänkt jag hade väll lite för bråttom, men när blir det som man tänkt egentligen?

Vore inte livet tråkigt om man bara följde en planering, så förutsägbart och det ger mig bara en enda tanke, tråkigt!

Det är andra gången jag drar ifrån stan nu, bara lämnar allt och första

gången blev ju helt fel så man är lite oroad att det här också ska kännas

fel eller inte helt rätt.

Men vad är det värsta som kan hända? Man måste ju faktiskt testa det är faktiskt så att satsar man inget så får man inget.

Varför är man så rädd för att ta, välja och göra fel? Har man aldrig gjort

det så blir det ju ett tråkigt liv man lever.

Främst så kommer man ha ett liv långt med händelser, alla neutrala då man inte har något negativt så vet man inte heller hur det positiva känns och uppskattar det inte.

Lumpen va kul så länge det varade, att skjuta osv. men ja skadade mig och kom hem och man kan tycka att det borde kännas skönt men jag kände mig mera vilsen än någonsin.

Okej, första planen funka inte, vad gör jag/man nu? Sluta stampa på ett ställe som en vilsen kommen älg och gör något! Alla är bra på mer än en sak så är det bara!

Det kom till mig vad för egenskaper jag är mest intresserad av att satsa på, vad jag vill uppleva och även om man kan ha det hyfsat klart för sig så kan det gå upp ett ljus då och då som gör allt tydligt och man funderar på varför var jag ens där? Varför gjorde jag så när jag faktiskt vill göra dehär?

I mitt fall ångrar jag inget jag behövde förändringen mer än någonsin och nu är jag på väg bort igen, till Köpenhamn och jag har hittat en gitarr jag vill ha, en ibanez!

Visst har den tid jag nu spenderat hemma varit mys men mest har jag insett vad jag har för möjligheter, sedan ändras ju ens uppfattningar på saker och ting jag tycker mer än någonting annat att man ska vidga sitt perspektiv annars ser man inte hela sin hela förmåga och på så sätt hittar man kanske aldrig dendär känslan att nu är det helt rätt, jag är hemma. Den känslan liksom! Åh vad jag saknar den känslan!

 


Arrrr!

Alltså vilka tror dom att dom är dom här snubbarna som lever framför datorn och sin webcam, heter allt från sprutarn76 till, jag visar mig i cam!
Vem vill se massor med kukar i cam? Jag är inte intresserad av att snacka sex på internet, ville jag ha sex så skulle jag gå ut å ha sex!
Jag accepterar alla som addar mig eftersom jag sällan vet vem det är, kan vara någon som bytt adress så jag kanske får skylla mig själv lite men seriöst vad tänker ni med?
I usa är det olagligt och ger 3-5 år fängelse om man anspelar på att ha sex med minderårig, tyvärr är jag inte det men det borde verkligen införas i Sverige.
Sedan är det ännu värre med all som säger
Hej,läget?
Vad har du på dig? eller som anser sig kunna behandla en som ett runkobjekt för man ser bra ut!
Ni å era jävla fetischer med bajs sex och  tjat om att skicka bilder och cam, dra åt helvete!
Jag vill snacka med intelligent folk, vart är alla?
Som pink säger. they are dancing in the video next to 50cent!
50 cent är inte mycket och det är exakt det värde ni sätter på dom som ni antasar med era snuskfrågor och äckliga bilder!
FÖRSVINN!

Giggly

Ja vad de nu betyder, giggly jag gillar ordet men som med mycket annat så har jag en egen betydelse till ordet.
Kom hem från Dalarna idag, haft det jättemysigt och blivit bortskämd med mat och grillmat och allmänt mys.
Erika och jag har haft en hel del för oss, mycket skratt och som det blir när vi umgås vi kommer till dom roliga samtalsämnena.
Sov nästan hela färden hem, och nu har jag suttit och skrivit på min artikel, det står lite still i huvudet men jag tror det kmmer bli bra till slut. Micke kommer hit sen och då blir det intervju.
Fick mail från Linda idag också, hon har rätt mkycket öfr sig nere i Skottland och jag saknar henne, hon hade planer för sommaren ås man blev riktigt avis.
Nu ska jag komma på bra frågor till artikeln sen får jag ta det lite lungt till imorgon, ska jobba på vårruset då, kan nog bli kul.
Börjat packa til Norge med, jag ska ju dit nu 1 juni och sen jobba till 17 aug, svårt å packa för så lång tid tycker jag,. och jag har aldrig varit bra på det överhuvudtaget men de löser sig väll det också.

Jag är glad att jag inte har någon silversked

Du är en mental stålman.

Du är mycket medveten om dina önskningar och mål och du är fullt kapabel att förvalta dem på rätt sätt. Du möter motgångar med rak rygg.



Det enda problemet är att du ibland måste behärska dig lite när du är tillsammans med andra eftersom de kan bli skrämda av din beslutsamhet.



Men var glad över att du är född och uppvuxen med en gedigen självkänsla - den är värd mer än en silversked!


Den eviga kärlek

Den eviga kärlek
så vacker som levande rosor, och de är inte röda för jag tycker bättre om blå.
Bort med alla klyschor
Den eviga kärlek till det egentliga
En definition av det egentliga
Kärlek omges av klyschor men bara för att vi gjort dem sådanna.
Du kan hålla ditt bultande hjäta i bara händerna så mycket bryr jag mig mewn kan du inte uttrycka känslan
så kommer ditt hjärta att förbli i dina bara händer utan näring och långsamt ruttna.
Plocka fram dina känslor men visa ingen sårbarhet, grattsi du har just demonstrerat det perfekta exemplet på hur man inte ska göra.
Fortsätt så och en oegentlig kärlek är din definition på hur det är att leva.

Be mad!

Många flyr verkligheten och det finns en strävan hos människan att få drömma sig bort och få önska att man befann sig just där.
Att enbart leva med förnuft är det ingen som gör, däremot styr den oss mycket då vi redan i unga år får lära oss att använda förnuftet och det är inte dåligt men våran fantasivärld tar skada av det.
Det är därför 4åringar som precis lärt sig prata bra är så himla bra sådespelare för de har inte så myket förnuft att se till och heller inte så mycket påverkan utan de bara pratar ut sina tankar och känslor.
Men ligger våra drömmar i förnuftet då?
En del gör md de starkaste drömmar är ofta fyllda med känslor och annan abstakt information och om du ska nå dessa drömmar så får du lägga ditt förnuft åt sidan lite och vara lite galen.
Var galen!

Its friday I´m in love

Jag ibland känns det så, underbart.
Igår vart det grillning med Petter och så var Simon med vilket alltid är kul!
Träffade många bekanta och Steven var riktigt trevlig men verkade oförstående när jag sa att han var lik någon på teve.
Träffade två sjysta pojkar som vi sedan tog sällskap med in till stan efter några öl och sisådär 5 korvar.
Jag trodde 20 och 23 men båda var inte ens 18 fyllda och det knappt.
Läskigt värre men vi drig till biljard nian och snackade lite skit sen blev det en del gåing och sen landade vi hos någpn brud som vi kollade på alladin hos och som sedan totaldissade mig eller nej de gjorde alla tjejerna när jag hävde ur mig ett skämt om att jag tycker det ser ut som man glömt byxorna hemma om man går omkring i bara linne å tights och jag kan tillägga att nog för jag var full så såg jag väll at ingen hade det på sig!
Såååå töntigt, väl hos simon snackade vi skit tills vi somnade.
Jag gillar fredagar men jag föredrar att spendera dom med personer som ligger på nivå så att säga vilket ofta innebär att de är lite äldre än mina syskon!
Nu lyssnar jag på låten också, its friday im i love , ohh yeah! thanks to the cure så kunde jag sätta namn på ännu en känsla.

Outsider

Ordet är outsider och nyckelordet är rockband, jag har en hel konsert i huvudet jämt och ständigt.
Vad passar inte in i bilden?
En snygg riddare på vit häst, för det första är det inte ens en figur ur denna epok eller århundrade.
Sedan är jag den svarta rebellen som säljer min själ för rock´n roll och som aldrig kommer räddas av min riddare eler prins eller vad som nu passar som kommer på sin vita (svarta) häst.
Jag är rebell
Jag är svart och ger ett färglöst intryck om jag får som jag vill.
Jag är söt fast jag vet inte om jag tror på det.
Jag står ut från mängden och älskar det!
Jag skiter blanka fan i vad folk tycker och för första gången på länge nu så känner jag mig jävligt ffri fast jag inte har åkt nån snowboard på länge.
Den frihetskänslan man har när man åker är svår att slå och uppnå någon annanstans.
Vilket leder mig in på ett annat ämne.
Mina nyfunna vänner, som är precis som jag och som ska ha en eloge för det, I love you all and to all I say thankyou for showing me that different is okay.
You made it obvious!

Nyskriven

Missing

   Something missing,
can´t tell you whats wrong,
I want to be near but keep a distance I would have
a problem with having you to close,
something sure isn´t right here
I can´t tell if it were here before
I just don´t find you in anyway the someone I would feel "like that"
for so just go
but only with a distance

När känslorna är knaggliga och man inte riktigt vet vad som är fel, bekant?
Vill göra reklam för www.poeter.se där jag även publicerar annat jag skrivit!

Kära Niclas, ehum?

Jag tycker om dg
Tolka  det fritt och vad mer ska jag göra för att du ska fatta nått?
Vet du hur ledsen jag är på dig?
Ska jag gå ner på knä och stå där som ett fån och trösta dig för något?
Du öppnade dej en gång och det var läskigt och nu utesluter du alla, det är ju ingen som får komma nära dej?!
Jag tänker inte be dig svara i telefon, i helvete heller att jag tänker be något mer.
Jag har sagt allt och jag har nog inte på länge kännt mig så missförstådd? Är du rädd att jag ska prata över dig eller vad är detsom gör att du liksom skiter i att dyka upp?
Har du fått för dig att jag skulle pissa på dig eller skrika på dej eller ställa till med en scen? Ja kanske du känner väll mig vid detta lag men jag vet hur svårt du har för diskussioner så jag skulle faktiskt inte göra det. Men snälla söta rara tala om för mig vadjag gör för fel? Vi är ju så goda vänner men ämdå dissar du mig så innihelvete?
Jag vill bara få allt sagt så att skriva för mig har alltid fungerat som terapi! Jag har nog aldrig förstått mig på dig och nu är det utlandstjänst för din del sa du till mig på MSN? asså gullet du kan ju ringa och berätta en sådan sak det är vad nrmalt folk gör och om du nu bara vill ha denhär msn bekantskapen med mig så tänker jag tala om att jag bli sur varje gång du skriver för det visar att du tror att du kan behandla mig såhär, du tror ja blir arg och det sedan går över.
Kanske ofta, men inte alltid. ofta gör sällan alltid.
Jag tänker inte ringa mer, jag ljuger inte.
Du svarar ju aldrig
Jag ger mig är du nöjd?
Jag kommer inte tänka på dig, jag ljuger
Alltid tråkigt när jag måste avsluta något så känns det men jag var bara så dum som inte fattade att du gjorde slut med mej och våran vänskap för snart ett år sedan.
Det fulaste av allt dock är att du spelar glad att se mig!
Spelar du? eller har jag missuppfattat allt?
Jag är bara så himla ledsen de va ju för fan du och jag som jämt hade så jävla roligt!

Deijligt

Jeg syntes de er dejligt me att vandere i Kobenhavn,
Jeg kann icke finne ud vad de er me di er og so deijligt.
Drit go hamburgere og noen som fotograferer en og sier man har noen unik stile da.
Jeg fante ud jeg skulle laere mei en sang på dansk og nu har jeg valt en.
Det heter Mit om natten med Kim Larsen som er mae kent i Danmark.

Jag är lite fast på det där grötiga i danskan det låter så knaggligt ochj så himla fult men det vore kul att kunna för då kan man bara sitta där å babbla massor och ingen fattar något, sedan som skådespelare ser jag det som ett nödvändigt ont att lära sig dialekter och språk eller åtminstone låtsas att kunna för mycket i skdespeleriet är ju att spela men inte få någon att se att man gör det.
Jag saknar Mark och Esben och kan fundera en del på vad de har för sig det blir så lätt att man tappar de som är långt bort men jag harnog tänkt åka å hälsa på dom i höst, lite som surprise surprise!
Nu när det blir Norge lär man ju iallfall kunna hälsa på Esben som i mina bekantskapskretsar börjar bli ett tämligen vanligt namn. hehe.
Nej helt klart sommaren 2006 kommer bli svår att slå i events, och då syftar jag på Studenten, en härlig historia!
Smögen ack så fint men kanske inte bara trevlig, Danmark och Horsens och så alla dessa halvgalna fester!
Det är som om jag börjar bli gammal jag orkar liksom inte med samma tempo längre. Min hjärna den som är sisådär 40 den börjar säga ifrån nu och jag tänker och säger det högt, gud va barnsliga ni är när polarna härjar för mycket, det trodde jag aldrig om mog själv. JIsses .
To old to be wise, to young to be nothing and I have a twisted brain.
Congrats!

Solid

Det är så jag vill att det ska vara, fast och nedtryckt med järnspikar i marken för att stå stadigt.
Det kommer aldrig bli så, jag är varken jag vill eller inte en person som inte kan planera och som gillar det som kommer som överraskningar. Men samtidgt vill jag ha kontroll, vad kan man göra då?
Jo man ser till att försöka få det att se ut som man har kontroll eller så ser man till att inte rubba den kontroll man har och det kan inebära många saker.
Jag har tagit upp det tidigare, dehär med normer och dom skiter jag verkligen i men jag har ändå en bild av mig själv som alla andra och den bilden vill jag gärna ska vara solid.
Vad brukar rubba kontrollen då?
Jo när man måste chansa, man måste faktiskt öppet blotta sina känslor och kanske till och med förlora på det, aldrig varit min grej de där.
Igår skrev jag:
Min åtrå till dig, dag och natt ringlar sig runt mig som en giftorm.
Jag kan fascineras över hur jag ständigt klantar till det, jag har gjort de så många gånger och även med vilje i tanken några gånger så har jag aldrig velat att det skulle bli såhär.
Jag skulle aldrig gå över på andra sidan om det inte vore för dig.
Så lägg av att rubba kontrollen för mig, gå din väg och kom aldrig mer tillbaka, det är vad min scitzofr3ena sida säger medans den andra bara vill att du kommer närmare, och ja jag måste verkligen vara scitzofren.

Lördagen, den sista

Jag det var ju som om det blev det, jag greppade tag i något för några månader sen och vi började umgås och nu vette faan.
Vi festade loss och drog på Viken, det var kul och jag var lagom kalas och luýset var heltänt om man säger så.
35 öl på en helg, ja så kan det gå.
Kvällen innehöll allt, och jag blev faktiskt ledsen flera gånger och jag vet inte riktigt varför och visst det är möjligt att man kanske aldrig kan bearbeta vissa saker men överlag var det roligt.
Manitza och Johan och alla va så grymt trevliga! Så det måste bli en rerun sen får vi se om Sara är sur på mig eller inte.
Men som på något konstigt vis blev det ett ordentligt suparavslut på det hela om det nu är slut på det roliga.
Men man ska ju gå när festen är som roligast och på tal om att gå och sticker ju låångt bort om inte alls lång tid.
Sammanfattat efter helgen har det varit en lung vecka med en del gura och intressanta diskussioner som vanligt men faavoriten va nog Parlamenetet med Jenny i tisdags:)
Har lämnat mitt anställningsbrev till Norge nu också, känns bra. Mindre kul är väll det att det inte blir något sweden rock:(

Brakhelg, det sa bara kabrak

Jisses, jag ska försöka minnas allt.
Jag ska verkligen försöka.
Som vanligt tänker man att man ska gå ut och mest "chilla" som jag brukar säga.
Det blir alltför sällan så, Först åkte vi ju för att se Jennys och de andra White Ink lira, inte min musik men man vill ju alltid kolla på Jenny och så vart de ju fest.
Jag anlände hos Emly redan vid 5 och vi började dricka och göra oss fina, för en gångs skulle va jag rätt nöjd med frillen och det är sällan den håller men det där magiska indestructable funkar faktiskt och det är sällan sånt funkar på mig eftersom jag har bebistunnt hår.
Andreas va också där, emlys pojk och han är ju alltid trevlig att prata med. Sedan kom Simon och Victoc också så det blev lite mer fart. Vid 9 gick vi mot bussen och härjade ner för backen precis där hon bor och jag svär jag höll på å snubbla flera gånger, det var väll det kämnda svampfenomene som drabbat mig innan, när man suger upp drika som en svamp och sedna börjar man röra på sig och så blir man som en svamp oprpoptionerlig i rörelserna.
Väl på bussen träffade jag Micke och det var grymt kul efterosm jag ville han skulle med, rena slumpen och vi var båda så glada. Neråt var det härja loss på bussen till den där skitmusiken caracaramiiia . vilket gjorde mig alldeles galen så något har jag att skylla på vad som senare hände under kvällen.
När vi kom dit fick vi stå i kö en stund men det gjorde inget för Micke drog roliga vitsar hela tiden och du kan aldrig gissa vem som kom förbi och gav mig biljett om inte hetingen själv så det var ju trevligt, hejja å allt men det är väll typiskt tjejigt dedär att bli glad för minsta lilla, och jag kan vara så grymt tjejig asså.
Väl inne fick stackars simon och viktor bära på min väska hela kvällen och så var det verkligen inte meningen att det skulle bli men jag härjade väll för mycket. Träffade hetingen igen senare i baren och bytte några korta ord.
Vidare til själva spelningen då jag var ordentligt på lyset, det inleds med white ink och sedan AKA och jenny är jätteduktig vilket jag nog säger till henne minst 300 ggr efteråt, fan va grym du är, blabla. 
När Aka lirade så härjade på jag på simons rygg och hoppade och hade mig, sedna rätt som det är så bara slänger jag mig bakåt och låtsas vara någon jävla akrobat och jag är inte vig!
Jag hade kunnat dö, om jag trillat men jag tog mig upp igen och tänkte inget mer på det.
Ibland e man bra konstig
Under deras andra låt drar Fredrik tag i mig från scen och drar upp mej och jag står där uppe och dansar, har skitont i knäet och vågar inte hoppa ner. livrädd att dom ska vråla omtagning. så jag står där uppe och dansar med nån snubbe jag lirade med ett tag och en annan jag aldrig kommer se igen hoppas jag, han ser mig också hetingen så jag hoppas verkligen inte jag gjorde bort mig för det hade blivit sååå pinsamt!
På bussresan hem diskuterar jag hejvilt med viktor och simon och super mer, tycker alla e tråkiga som är trötta och sjunger med i allt som spelas högt på radion tills jag kommer på att jag har min musik med.
Jag somnar nån gång senare hemma hos Simon med låten Frozen Ghost på repeat i örat.
 
Lördagen... Fortsättning följer .....

Bokstavligt

Men ooops förlåt!
Vi ska ju inte prata politik, vi ska ju prata om andra saker
om vädret och Marianne Fredrikssons senaste roman, inte för att jag tror du läser böcker. Och om extraproset på parmesanost på Ica.
Hoppas det går bra med balkongen och att den blir fin att sitta och dricka ditt jävla kaffe på.
Hoppas mamma trivs i sin nya frisyr och att det inte dröjer länge innan ni frå bredband till stugan så ni kan boka charterresor på internet utan besvär.
LYCKA till med den ideologiska pacifisismen!
För det är väl den du anser dig utöva?
Jag vet saker pappa, jag har sett saker
DU tror mig inte ens när jag säger hur många gånger jag "fått spö" eller hur?
Du tror mig lite grann men kommer med ursäktande kommentarer som att ja men dom har väll aldrig varit särskilt trevliga typer. ? hallå?
Du tror inte på vad jag säger och du hör inte vad jag säger, nej du tror inte på vad jag säger åtminstone inte BOKSTAVLIGT.
Nu menar jag det precis så!

Victor I envy you

Han, han som är allt det jag inte är och allt det han symboliserar i talang., det är just det jag är dålig på.
Jag har alltid berömt han för hans öron hans unika sätt att lyssna och på något sätt se något oh höra något annat att just det som finna mitt framför honom.
Denna kunskap kommer han ha glädje av.
Han är djup, sensuell och stark i sig själv men behöver inte visa det, alla vet.
När man kommer nära ser man inget mer än det godaste och det vackraste en människa kan ha.
Tillgivenhet och humor i en härligt mixad blandning.
Han är det vackraste för mig.
Victor vad du än är, om du när är en alien och den du är är preis så jag vill vara med samma tillgivenhet och styrka, utan att ens försöka kan någon åstadkomma något.
Han överraskar mig och finns omkring mig.
I envy you and I salut you for your graceness and devotion.

All to weird thought?

Creatures of ledgend or something all to real?
For centruies people have whispered about the creatures of darkness,  those who wheare the quise of humans to prey upon their all-to mortal skin.
Of those neither dead nor living those who exist in a sort of twilight and attain both the semblance and substance of life by killing their helplessly mesmerized victims.
I have been bitten and very interested in the mind of a killer, maybe is it all those television shows?
Their suductive but deadly parts of the brain.
How do you anderstand a taker, a ruler of death and how do you seek them out?

Ur Blues for Mr Charlie

När Rickard kom rörde han vid mig på ett sätt som ingen annan rört vid mig förrut, jag menar inte bara fysiskt.
Han tog all min uppmräksamhet och det är nog den djupaste uppmärksamhet man kan ge någon annan människa.
Han behövde mitg , ja han behövde mig och han gjorde ett undantag för mig i denna ohygliga värld.
Förstår du?
Och det är konstigt men när jag var med honom tänkte jag aldrig på framtiden jag , jag vågade inte, jag tordes inte.
Jag visste inte om jag skulle vara stark nog att ge honom allt det han behövde så länge som han behövde det.
Det varade bara i 3 dagar, eller fyra.
Oh Pete, 4 dagar,. men det var som en storm, som en blixt och det jag såg i den blixten det kommer jag att se alltid.
Jag trodde jag visste vem jag var men nu, nu vet jag att det finns så mycket mer inom mig än vad jag någonsin kommer att förstå.

Förstår ni varför jag dyrkar monologen?
Inte bara kan jag in på den, den passar. It all fits. so perfectly!

Garanti?

Att gå över övergångsstället är en sak man vet att bilarna stannar.
Att gå över gränsen och visa sig sårbar det är en sak men vem sa något om att det finns garanti på att personen stannar?
Så jag går inte över på andra sidan om det inte vore för dig.


27augusti

Datumet då det börjar, teaterskolan.
Jag kommer läsa teater och spela teater på tunnelbanan, varje dag.
jag kommer bo i en mysig lägenhet ensam eller med victor, kommer bli skitkul.
Kommer plinka gitarr och ha plats för hur mycket musik som helst.
Kommer söka vidare till scenskolan eller musik, fast jag kommer ju hålla på med musik hela tiden, finns ett band där nere man kanske kan lira med. vore skitkul det.
I skolan ingår dans så jagkommer också att få lära mig dansa och sen hoppas jag att jag till vintern hinner åka och åka lite bräda eftersom jag va pank i år så kunde jag ju inte åka. :(
Sjunga kommer vi göra varje dag och jag kommer stormtrivas det går ju inte att inte trivas?
Jag försöker hitta allt som e positivt, skriva och sjunga och måla.
Spela munspel, lungt och skönt, större stad, mer att göra.

- är att man lämnar polarna
- tolvan och elvan
- måste hitta ny gitarrlärare 
- mindre pengar att spendera
 
men annars så är det ju bara så himla roligt alting!

Mode

Nu firas det med pastellfäger igen till våren, all dessa blomster motiv och vart man än går finns all dedär rosa små söta topparna??? AAAAAAAAAAAAH
Jeans i gult och neongrönt, smö döskallar blandat med blommor, jag spyr detta motiv är en diss mot döskallen som står för något annat.
Gult och rött, va har vi mer? Ja lila me orange och rosaoch mer gult. Jag vill väl inte gå omkring och se ut som en påskkärring?
Jag har inget emot fäger men nu får ni lugna er lite ed blandningen, jises.
Har dom någpnsin tänkt ett steg längre de där som bestämmer vad som ska bli mode?
Det som bärs kanske inte passar alla? och såklart har det alltid varit delvis så man får utveckla från modet till sin egna stil och inte kopiera skyltdockorna men ändå!
Extremt sätt grönrosa converse med blommor på och till detta kommer rosa benvärmare på blåa tights och något grått linne och till detta ett hårband i alla regnbågens färger...
Tydligen har man då klätt sig exakt som vad som nu syns utanför Bik boks fönster!
Jag vill verkligen fatta men de går inte! This is the end of real style, my friend the end... de rullar som en reklam skylt i huvudet upp och ner.
Jag vill kunna gå ut och shoppa och inte komma hem och se ut som någon som varken har känsla för färger eller form det är en  någon känsla för vad som är personligt man behöver.
tights är inte snyggt på alla och absolut inte såhär det ser ju ut som man har glömt byxorna, åtminstone om man bara har linne som slutar efter magen? hallå?
Har du glömt byxorna hemma?
Sen är det möjligt att jag låter stenålders men rosa läppstift på denhär outfiten som hag beskrivit så är man ju en vandrande vägskylt från 80talet som man borde spika upp på något hippiemuseum.
Man kan ju ha en av dessa saker som är färgglada och inte behöva va orolig för att gå obemärkt förbi, jag lovar det gör du inte.
Tänk efter, kör på om du gillart men glöm inte byxorna hemma!



Mike Tramp

För er som inte vet vem han är så är han främst kkänd för att vara huvudsångaren i White lion.
Han har ju även gjort eget material.
Här nedan följer en text som nog många känner igen sig i men att höra sättet han framför låten på är något helt annat.
Hey, girl who is it gonna be, is it him or maybe is it me
I can see the lying written across your face I can smell betrayal in your lovin ways
Hey girl what am I to you, your soulmate or a broken toy?
You know that I see right thru your lies
you know I wont let you deny it
I dont think I got nothing to lose whrn its already gone
Still you tell me it aiint that way but youre already at the door.

Så vackert !