Min kärlek ger mitt bröst ett kvinnohjärta

En gång till, man går på det och dras ner i det och känner det lika äkta som om det faktiskt fanns bara vackert, rosenkinder och läckerhet.
Ett kvinnohjärta är inte lika starkt och rymligt nog för att fyllas med allt. Min kärllek är mer som min matlust som kan dö lika fort som maten försvinnner på tallriken. Jag äcklas av den om jag blir för mätt.
Men glupande som havet är den och den smälter och och gungar i takt med musiken som spelas längst in där någonstans.
Jag är svårmodig,blek och avtärd och utan hopp och vill inte ha med det att göra. Ingen kan älska en poet och ingen kan älska mig med mer än vad ett kvinnohjärta har att erbjuda.
Matande kärlek som inte är beständig.

Jag saknar

Jag Saknar
Jag saknar den tiden då gråten från våra ögon
rörde varandras axlar
Jag saknar skratten från våra ansikten
som vi smittade mellan varandra
Jag saknar våra händer och fingrar
som flätade in sig i varandra
Jag saknar våra rop som hördes från ena sidan universum
till den andra

Men mest av allt saknar jag att du inte längre skrattar
inte längre gråter
inte längre ropar
inte längre finns
alls

Kult

Nej inte som kulten med dendär jävla pastorn nu i Knutby utan jag syftar på ordet kul, fast med norsk accent.
Våran rythmink lektion var inställd idag så vi hade massor med tid att jobba med våra texter och högskoleprov.
Jag somnade också i den mysiga 1700 tals soffan, mums och gottat mig har jag.
Varför norska idag då, jo det är nämligen så att jag utför min skådespelar toalett och har också i överrenskommelse att ringa min vän varje dag och rapportera, i början kändes det som jag var tebax i lumpen med tider på exakta minuter men nu går det hyfsat, hade ju dock glömt några gånger så jag fick i uppgift av Kevin att skriva en dikt om honom vilket jg gjorde och alla tyckte den va så bra, så himla kul. Allt med rätt ton och när de säger att du är verkligen bra på att skriva det både syns och märks. Man kan ju inte bli annat än glad! :)
Glad föblev jag till jag kom hem och läste om dendär fittläkarstudenten som har mördat och suttit i fängelse och somdessutom är nazist, han ska fullgöra sin utbildning, skolan försvara honom? ! Jag vet inte vad jag ska tro, han borde kickas ut med desamma och jag vill bara understryka en sak, jag vill då fan inte ha nån jävla nazistdoktor, påminner mig för mycket om osaliga experiment och vem vet, dendär mördaren kommer ju bergis att använda sig av sina kunskaper.

Mitt visdoms ord för dagen lyder: Du får inte alltid en andra chans och här ska man fan inte få någon!

Fram med pattarna!

Jag skulle nog se ut såhär om jag någonsin får ett enda till förslag till camsex eller camlek eller vad det nu är som blivit sp jävla modernt?
Alla gör det grejjen? Jaha, och då är man tråkig om man inte vill? Jag tycker verkligen inte det skulle vara så kul om jag om 20år hittar nått halvkenpigt som någon klistrat ihop med något annat. Sen dendär frasen att alla gör det, den vet väll alla att den inte funkade när man provade den på sina föräldrar under tonåren?
Jag tycker det är synd att folk inte använder den till vad den är till för. Prata med folk som sitter långt bort coh som man inte ser varje dag.
Sen att alla frågar om cam gör ju att man kan få utbrott på någon stackare som bara vill prata.
De vanligaste konversationerna ja får är :
-Hej
-Hej
- Läget då? (sötnos)
- Bra, sjdå?
- Jo bra... har du cam? (snälla sötis sätt på den)
- Jag har ingen (vill inte)
- Nehe ...
därav tystnad
eller varför det då? kom igen ?!
Fattar folk vad jag vill inte betyder, det är nog så lagom kul att leka med dendär om man inte har ett liv dvs, och krisar det går det att sättta på en porrfilm. Be fan inte mig att hetsa dig ellervisa upp mig, jag är inte intresserad och visar inte upp mig på det sättet, som ett objekt! Och inte fan vill jag se någons banan heller, hallÅ ? Killar man blir INTE tänd av det!
Men okej ja visar pattarna om du kommer hit och visar ballen först och är lika kaxig i verkligheten som på msn, kanske .
Bra deal?
Nej jag tänkte väll det, så glöm det!

Kvinnors våld mot män

Varje år misstänks allt fler kvinnor för att ha misshandlat sina män och ofta de som de har en relation till. Många undersökningar som gjorts från Brottsförebyggande rådet visar att statistiken höjts med 47% och att mörkertalet är stort.
Knuffar och örfilar är ordet och många män väljer att inte anmäla för att det inta tas seriöst och för att de känner skam.
De är absolut vanligast i par realtioner och det visar tydligt att systemet är uppbyggt för att hjälpa mamman i detta fall och inte föräldrarna.
Man hör så mycket om våldet mot kvinnor som är hemskt men jag tycker det är viktigt att man inte glömmer bort att det förekommer tvärtom och blir vanligare utan attvi vet varför. Jag hoppas verkligen inte att det går omkring kvinnor som tror att det är okej att göra såhär?
Bara för att det genrellt är kvinnor som ger uttryck för sina känslor genom kroppne och männen är mer slutna. En smäll från en kvinna i ett parförhållande är inget tecken på systematiskt maktutövande utan det är för att få respons och av en annan karaktär. Om jag förstod det rätt så säger experterna så, generellt är det så det funkar. Men jag kan ju bara säga att om jag var en mans misshandlare så skulle det från min sida vara ett tydligt maktutövande som bottnar i min egna osäkerhet. Nu är det ju tur att så är inte fallet och åter igen har de så kallade experterna, FEL!

Used to

I used to, push off things to later...
I used to, not care if someone did not like me I still don not care
I used to love her now it seems like I never did

Idag är det tisdag och jag är småsjuk och har vanvettigt ont i huvudet, men jag kan bara inte sova ändå under kvällen eftesom det är min inspirtions tid på dygnet det är bara att glömma och gå vidare. Den välbekanta fras som jag hörde senast igår. Vi har som projket just nu att ha en grej i luften i 2 veckor som vi sedan ska lägga åt sidan för att det är gjort och fixat. Jag hade att skicka in alla papper och fixa dedär skadeanmälningarna men det var ett alldeles för stort projekt. Fiock bli att fixa internet till datorn och fixa min dörr som det drar in kall luft ifrån, imrogon kan alla kolla in mig när jag är snickarteknisk,kan ju ge er ett gott skratt.
Vi har mycket igång med överrrenskommelser och uppgifter och så har man ju sina scenskoleprov och djurscener. Jag har ganska dåligt med tid till allnat men som tidigare sagt så är det inget jag tänker på förrutom när det helt plötsligt är så stökigt att jag inte kan röra mig eller när jag inte har någpn mat kvar i kylskåpet. Det är ett djupt dyk in i livet och sin passion om man helt ärligt tror att kylen fyller på sig själv.
Vi hade fest nyligen också med alla gamla SET- elever och det var ju en höjdare och det var 3 veckor sen.
Kände jag borde skriva något eftersom det jagsenast skrev var så förbannat argt och kukar som skulle sugas osv.. men det blir så ibland.
Jag är used to it nu och jag myser i mitt jobb och min tillvaro och vill aldrig att det ska ta slut.