Julaftonshelgen

Jag måste påstå att hela denhär helgen flöt ihop till en smet av något för mycket mat, lägg till övertrötthet coh pizza, för mycket teve och dåliga serier och sen en annan allmän fråga, vem i helvete kollar på matprogram på teve? Man blir ju hungrig! Sen finns det nog inget mera värdelöst att kolla på, ärligt talat är jag ingen större fotbollsfanatiker heller men det går väll an en stund. Jag och en vän kollade fotbolls em när det nu var och vi båda hade sånadär sidenkalsonger med fotbolls snobben (fillingar) säger vi i värmland till kalsonger förresten-och massor med folköl till! Det gör jag gärna om men ser för fan till att det händer något runt dedär jävla teveprogrammet också. Så mat= uteslutet!
22decmeber- anländer med alla paket hos mormor och morfar, spelar poker med dem och äter mormors goda potatismos och kött:) Får gå upp en trillionstimme eller två för tidigt och in i en bil mot Karlstad, min barndomsepok startade där för att sedan få växa ja vart det nu blir. Sov i stort sett hela vägen varvat med jobb och studering av texter. Det är ett under att man inte dreglar när man pratar,sover,pratar,sover och ja. Men å andra sidan har jag inga gener för för det, vissa har ju många djuriska drifter och den enda som jag fått hängandes efterm ig då skulle väll vara min ständiga medvetenhet och atyt jag alltid är beredd, aggressiv. dåligt? Nej jag tycker inte det.
Väl framme fick mina tomter se på datorn och dra och slita lite i mig, de tycker jag blivit spinkig, jag undrar fortfarnade om det var ett skämt? Jag menar vartdå?
Sussade gott framför teven och sen fick jag för mig att tvätta miiina fiiina calvin klein grejjer och de glömde jag ju sedan givetvis hemma, så typiskt mej.
Datorn fick bli välannvänd inte bara för allmänna grejjer utan för all överföring av skit, skit jag behöver och tyvärr fick jag med mig alldeles för lite musik. Det känns som om jag börjar bli tråkig nu så jag får ehm, jag vaknade klockan 12 på julafton och och badade bubbelbad, dessvärre ensam.,
Käkade med bror som sällskap och sen jobbade jag hårt med nästa kapitel och diskuterade sveriges fittpolitik vid matbordet varvat med min utbildning och till slut suckar de bara och säger, fine jaja det är säkert bra. Undra om de blir uttråkade eller om de faktiskt köper det jag säger, eller både och?
Mitt stora ego säger att de är för att jag har så bra argument,. borde vara biggest joke of the year!
Jag tycker ofta det jag säger är så självklart att jag aldrig får till det, däremot är jag bra på att manipulera så jag brukar få som jag vill.
Nu fick du en fotnote också!
Julafton va mysigt, inte bara fick jah prata i telefon med en sötnos, jag fick mysa ner mig i mjukisbyxor och se på disneyfilmer. Jag fick en rad fina paket också varav innehållet var ännu finare: Plattång,eltandbortste, Presentkort, Snapsglas,smycken, Fotoram,böcker m.m.
DEt kittlar asgött med eltandborste och med plattfluffhår ser mitt hår längre ut, super!
På juldagen va jag proppmätt och sur som ett svin, eller mer utttråkad eftersom jag inte är van att vara ledig och ha så lite att göra. Jag var enormt utttråkad och inte ens blev jag på bättre humör när jag hittade skivan med slayer. Jag gick till sist ut med Petter och det vart ölspel på nån förfest och sen one night out i Karlstad, det var kul men knepigt. Sen är det ju inte precis dansa som jag har lust med men Steven tvingade mig och sprang omkring med mig på ryggen under kvällen så det var väll kul, eller ja just då.
Sen vart det kebab,och halvsovandes stående på steven fick jag min kebab snabbast sen åts den mitt på torget, mums!
Sov till 3 och vilade mestadels av dagen, sen kom vicotor och hälsade på, vi kollade på en fett rolig komedi och sen drog vi å käkade pizza. Jag spelade också in ett radioprogram på hans telefon: Sanningen om Cizzi.
Allt från naziäpplen som borde dödas till Orup och annat. Skoj!
Igår åkte jag hit efter det berömda besöket hos tandläkaren, inga hål denna gång heller. Some things never change.
Det gäller många saker och särskilt runt julhelgen kommer man på saker, och en del missvisande traditioner.
Men det var riktigt mysigt!

Sanningen

Det är ingen som vet någonting om det inte är marianne då, och det hände nu jag gick in för det,jag trodde på att denna gång skulle det ta mig fan bli annorlunda och kanske är det sannt det dom säger om fiskar att vi är så känsliga för fan vad jag tig illa upp, av en enda simpel mening. Han kanske inte ens menade så, men fan och till och med min svenska lackar eftersom jag inte kan beskriva med bättre ord, hat är brist på fantasi och jag hatar situationen och gillar honom, för vad det nu är värt. Låter säkert så jävla uppenbart allltig men så är det inte och det kanske inte ens handlar om det du tror för du vet ingenting. Det enda du vet är att jag levt på gainomax idag och det vet du bara för att kjag berättar det, rakt och konkret. Ser du något härovan som skulle föreställa konkret?
Det är som om jag rinner iväg sakta men långsamt och ändå inte och det är som om han äter upp mina konturer utan att jag dör, jag är utan reaktion. Må det vara så att jag blivit påverkad så hoppas jag mig kunna använda det.
Drömde på vers inatt vilket jag tycker talar om hur påverkad och insatt jag numera är i mitt yrke, min passion och mitt liv. jag kan använda mig av det, jag kan se bakom saker och jag ser inte längre det jag vill se utan snarare det som passar situationen oberoede på mina enga känslor eller eventuella vinster, kanske är det konstigt kanske är det inte ? Det enda jag vet är att jag int4e får vila från pennan såhär länge jag mår dåligt av att inte skriva, alltså nu menar jag skriva, så som jag gör sisådär 12sidor rakt av handskrivet, tills jag inte orkar mer. Jag kör tills jag inte orkar mer och med eller utan sjukdom så ska jag upp å scen imorgon och inte ångra en sekund att jag gick dit.
Jag kan gråta, jag kan vara ironisk och min vilja är att få fram min text och viljan från karaktären i texten, vad jag bestämt den är och ha kul, livet handlar ju om det men det är åter igen som jag sagt tidigare, vissa saker måste offras och jag vet nu, jag vet precis och jag har redan gjort det.
Släppt taget, nu väntar jag på en annan hand att fatta tag om mig,. leda mig in i intet av vackra tavlor, där svalorna slutar sjunga och december dör för att pånytt det ska bli varmt och härligt att leva utan stressen och borta från dom som distraherar. Nej jag längtar inte efter julen, jag längtar inte efter någon just nu och jag vet det låter fel men jag har inte tid. Jag älskar att få vara i konsten, som en flugskit på pajen.
Inget annat spelar roll längre, musiken och konsten det jag vill. Klyschigt blir det gara vid upprepningar och ordet älska som kommer så jävla lätt gungandes mellan människor. Jag har aldirg sagt det och något säger mig att jag kommer låta det dröja innan tanken slå mig att det snart kan vara dags, jag gick verkligen på det. Fyfan vad jag gick på det.

Fan vad tiden rinner iväg!

Ojoj så tiden går och vad dålig jag varit på att faktiskt skriva, det är sällan det är så men jag har iofs skrivit så mycket i mitt arbete att det knappt hunnits med. Skrivit hela min enmansföreställning och finslipar på den, har sagoföreställning nu på fredag och repar på den, samt högskoleproven, texter och rörelse. Det är en hel del och man glömmer helt enkelt bort det runt omkring, igår hann jag med lite datatid och msn, synd att klockan var 3 ochtyp noll personer var online. Jag har knappt märkt av att det faktiskt lider mot jul och jag som brukar tycka det är kul att köpa julklappar bara suckar över att när fan ska jag hinna det? Har beställt det mesta på internet.
Igår hade vi parscener och idag jobbade ajg coh marianne vidare och Tomas tyckte vi hade en bra skiss vilket jag tycker är kul, kritik är det viktigaste men kul när man vet att man jobbar åt rätt håll.
Emelie och Jenny har man också haft en shitchat med på telefon vilket var kul, inte hört så mycket från de värmländska trakterna sedan jag lämnade dom.
Snart har också halva min utbildning gått, typiskt att nä man har som roligast så är det nästan slut. Men jag är målmedveten, jag vet exakt vad jag ska göra efteråt och lite beror ju på ödet också. I can not seem to wait for it though.
I love life!