guess what

inte bara har jag hittat  de gamla tal jag skrev till tildas och axels brøllop som en skoluppgift som hon så gærna ville læsa och osm hon nu kan gøra, bara på några dagar har de hænt så vældigt mycket, en ny man i livet existerar men den gamla har øvertaget.
Jag har festat loss och træffat Baris en helt supercool snubbe, vi har haft jættekul på pubar och annat!
Nu ær de veckodagar igen men de gør inget, att ja inte kan sova de gør heller inget før jag antar att det kommer.
Hær du gumman, tilda.. hær kommer talet:

Kæra vænner, slæktingar
Jag har blivit ombedd att tala och jag ær hedrad,som ni alla vet har mina två kæra vænner Axel och Mathilda idag beslutat sig før att ta det stora steget och gøra det officiellt. Jag kan inte annaqt æn glædjas då jag har sett deras kærlek væxa ænda från skoltiden, snart 10 år har gått den nog finns det en del del att berætta och jag måste sæga att jag hade vældigt svårt att vælja vad jag skulle ta med, det finns så mycket som signifierar dehær två individerna.
Jag lærde kænna dem båda då vi delar det stora intresset vatten, vad man kan gøra i vattnet och sportern som utførs dær men det hela kom ju att bli mycket mer æn så, historien børjar iallafall med ordet simning och ett antal bløta svettiga pass som ledde oss ut i landet och æven utlandet på tævlingar. Mathilda slutade simma, också axel och så sist æven jag vi var nog lite før sociala av oss før en sådan ensamsport men jag tar alltid lite længre tid på mig att komma på saker, jag var alltid den trøga i gænget.
Historien fortsætter med vattenpolo, alla 3 lirade dær en period de va oerhørt kul men jag va trøtt på de hela och axel va med ibland, de e mathilda som idag leder landslaget før damer i vattenpolo.
Om vi då fortskrider så jag inte står hær och førdriver all tid så måste man ju næmna en del av deras personlighet och varfør jag tror de passar så bra ihop.  Många brukar næstan førudmjuka brudparet lite med historier men jag har inget særskilt smaskigt så ni som hoppades få høra det kan sluta lyssna nu.
Men vad ær då kærlek och vad gør att de hållit fast i varandra så længe? Ja som en som står på utsidan men som turligt nog fck vara med på ett hørn ibland har egentligen ingen aning de vet bara dom, men vad jag ændå vet ær at de komletterar varandra, har en stor kænsla før humor och helt enkelt alltid kommer vara där för varandra.
Så nu avrundar jag med att säga skål för axel och mathilda och jag vill tacka för de hörn jag får vara med på än idag.
Älskar er !  SKÅÅÅÅL

what remains is

What remains is me being far away from ou, but closer than before, yet not to be very close.
What remains is love , love it sure was, is ...
My heart beats like a tamburin and dances to your music,it beats too fast I cant get the rythm straight.
Higts and slopes there is in love, so they say, no slopes in my view of created reality, ors might be different
Maybe I dont belive it, I dream those fuckedup dreams again, waking up just to find myself lying on the floor

What reamains is me being closer, I can almost get my arms around you, my love reamains here
What remains is questions, love it is , love it was for you , still is...
My heart beats out of rythm just fall in to rythm again, it beats to your moves and it´s making me move
Move closer to you
I talk in my sleep,maybe have i told you all there is
I dont know of it
The fuckedup dreams keeps me going, I will take a shoot on you, only you

Waht reamins is staying close to you, not to close but close enough
Waht remains is knowing, if it were love you never forget and if you dance to my rythm
Wich beat does it have, I cant feel it myself
Hights and high hopes, no slopes in my created reality
I will take a shoot on you, only you
What remains is my love for you, is it out of line
Just shoot me down
The fuckedup dreams is the best thing, still fuckedup as long as youre not close to me
Make me move,
Make me, see make the questions go away so all thats remaining is love



en låt ja skrev precis.

gløm inte læsa på
www.myspace.com/ceciliagroenkvist och så bilddagboken ;P


Festivalsommar

Hejhej, hur ær læget?
visst e ja bra børjat skriva lite oftare, ska gøra de till en vana ja lovar så ni får veta va ja pysslar med.
Inte hitat sidan før streetfashon modet dær jag ær med vilket ær sorgligt ja hade så gærna velat se den, måste missat något i dedær franska ordet som va med.. typsiskt"
Jag har lekt med Valdemar påen ny leklats, de va hlt okej, byggde med lego och sov, och sov lite till och nog kollade han på mig och undrade va som va galet, eller varfør hon sover? men ja måste ju vænja mig ja går ju å lægger mig s¨det ær ju knappast det..
Jag længtar något oerhørt efter sommarvædret iaf , nu ær januair snart slut så de e ju ett bra tag kvar, de e så nice å kunna ha skinnjacka å tshirt. Nær sommaren kommer blir det ju festival før min del, Swedenrock och Roskilde de ser jag grymt mkt fram emot:) mathilda och Dumdum och linda de kan inte bli bættre rockers och så jag då the rocker , refered to as Rockern;P
 Men nu nær vi inte hunnit så långt så ær det ju i Danmark jag befinner mig før den som mot all førmodan missat att knepiga ord utan 3 svenska bokstæver eller som helt enkelt skiter i å læsa.
Jag ska snart till Horsens å besøka polarna dær, de blir skoj det och hælsa på Esben vilket jag inte kan sluta tænka på!
Jag har lært mig skriva snyggt med min vænster han också, de e næstan så de e snyggare å gøra min autograf med vænster de bir merkrummlurer då. ;P
So hey dady kanske va ja inte bara høgerhænt, kankse kan ja lika gærna kasta bollen med vænster? ;P
hehe før de minns ja du sagt till mig .
Nu ska ja chilla nån timme och spela alfapet, de e ju så kul ;P haha .. vet ej varfør.;P
Se upp nu i sommar jag kommer vara på festivalen, skrika mej hes å vara full å galen, grina nær de e før mkt bra live musik och helt enkelt leva i nuet, de ælskar jag!  å så ØL ,ØL,ØL ;)

yours cincerely, Cizzifreak auf der schøne Dænemark und in mein by wohnen ist.

Lugn dag

Åh , till min lycka skulle nagger dra på affærsresa idag å imorgon så nu ær det lugna dagar:) åh så hærligt, de e næstan før bra. undra hur han skulle bli om ja kom hem stupfull en helg å bara sa tjeena;P inte før j tænker testa de ger mig inget mer æn ett stort aha de va væll de ja visste, sen skulle han knappast glømma de så så skulle ja få de jævligt som en apa, å slita hæcken av mig før att se bra ut och då kan ja ju glømma att han kommer se mig som något annat æn ett hoppløst ungdomligt hierriskt anti , superdunkdunk och svartmålad kalas konstig mænniska me alkholproblem.
Mohaha, men ja ændrar mig inte, de e bara så å de dær søta blusarna flickorna har, de e fina men nog skulla ja inte sæga høgt va ja tycker om dom før min egen del, inte heller din perfektionism som inte kan existera. jaja nog me de tøliga,ja somnade stående idag igen... galet men vart ledig redan från tolv så ja hann med å træna och sola:) riktigt skønt:)

Tuesday and 2 weeks

Har vart hær 2 veckor nu, good de kænns mycket længre men sækert før dagarna e længre, men så længe ær det. kommer rækna tisdagar ibland kan ja tro;P saknar ju er dær hemma.
Men før att fortsætta lite på de flummiga inlægg ja skrev førrut så har ja inga problem med mina uppgifter men ja gillar inte den negativa , bla bla grejjen .. Barnen å Mette Me like,  .. resten skiter vi i å næmna.
Min jacka, goose jackan e cp, færgar av sig nær den blir bløt! Katastrof!! Inte lite heller, det ær ink blått asså typ mycket också, jisses och tydligen hade de færgat av sig på en dørr dær ja hængt jackan precis innan ja skulle gå ut, hmm inte såg ja færgen i den has vi va i att hinna i tid till musiken, så de va ju en grej. å dedær me å inte lyssna utan ja vet  bæst grejjen och jaha men varfør gjorde du så då, nu hænger den ju dær. å ja vet den ær okej nær den e torr, men noll gehør asså ja tror ja blir galen å se dær smågrejjerna. jisses ja skulle inte kunna leva med en perfektionist, sen ær danskan framåt i språket så mkt kan låta negativt men inte personligt menat de vet ja redan sen længe men dehær grejjerna å sen att de e nått jæmt, han e en ån som ja sa førrut as sson as they open their mouth its bad!
Undra om man vælja jobb och anstælla bara søna och humoristiska typer? skulle ja vilja, livet e inget utan musik och humor. vissa har inget musikøra men vissa kan heller inte va roliga ens nær de anstrænger sig , tycker synd om dom måste jag sæga, jag kan knappast anstrænga mig om ja gjorde de skulle ja vara hilarious me risk av att vara too much , de e dumt ... kanske me barnen ere kul men whatever.

Im lacking on energy, batteriet laddas nær ja sover och eftersom ja sover dåligt så blire jobbigt å høra och jag kan tycka att kan jag inte stænga av øronen nu? kan de ibland men inte alltid.
Jag tænker gøra min grej som sagt,...
Sen dedøær me att barn inte fattar Rock , och bombom ... som uttrycket va ... oh my GOD youre so wrong och jag vet ju jag e ju fødd och uppvæxt med det.
Kanske ærver något av dina barn både musikøra och humor, ja hoppas de før deras del.
sen om de kan fatta ironi, de får ja aldrig veta man måste vara runt 12 innan man kan associera till sånt har ja hørt och så gamla e dom inte.

Rock for ever, in my heart . Just me, fuck you .

Fear is a fact

Gillar de engelska øverskrifterna, ska ja va ærlig e jag nog mer tilbakdragen i vissa situationer æn før nåt år sen ,mest før jag tror de gynnar mig men jag tar absolut ingen skit. Lite mer førsiktig men ja kan tro att de uppfattas som ja utstrålar osækerhet och de gillar jag inte.
The fear has not played upn my confidence, fear itself of weird situations. fear itself controls me sometimes and I only mean good from it, or I would not hold back in my saying.
Good question is why I do it because I keep the anger locked up, om jag gør ett misstag tex, om de då framstår som jag borde vetat bættre och får høra de 2-3 ggr om dagen ja då driver det mig till vansinne de ska alla veta så dærfør skriver jag det men jag vill ha ærlighet också så det ær en vår balansgång dedær, kan va svårt å vara helt ærlig mot mig kanske men ja ser ofta nær folk ljuger, vet inte om de syns på mig men nog har ja klarat mig undan en del i mina dagar, hehe vet man 3% om de har man tur før ja snackar næmligen inte om sånt.

What there is that might be the problme i try to do my very best to solve, but only for a while ja e inte personen som man kan køra med och kanske ha jag låtit mig bli lite kørd hitills men nu ær de slut med det och jag ska se till å inte få ett utbrott men såhær blire inget mer av iaf.
I wont change into something im not, I wanna be just like this and I will never be the stalker, the nagger or the fucking anoying person that as soon they open there mouths you know for a fact its bad! , all bad and you think oh please just make it quick because I get tired of litsening.

So tired of litsening, I do my work, dont try to joke off I have seen thru you from the very first day, you dont like me, my style or anything.  and I could not care less !

ska citera jenny, keep talking shit, It just makes me more famous !;)

The Rosendales:)

ÅH så unerbar musik, ja har hørt låten Frozen Ghost typ hundra gånger redan, før er som inte har den och inte hittar den å internet før de e tydligen svårt kan be mig skicka den, ja kommer aldrig trøttna på den! OH my!
Mike Tramp e ju en annan goding som ja blandar hejvilt med Ramones å gamla favoriter som Metallica och Disturbed. Ffråga lite om musikaffærer idag med men tydligen kan ja få en å spela på som familjens mormor och morfar har och de vore ju inte fel, alls ...billigt før mig och så kan ja leta efter en ja ælskar i lugn å ro, det ær kænslan de handlar som med så mycket annat, kænslan e viktigast sen vill ja ju kunna koppla in min gura.
En del planer e uppskjutna infør sommaren mest før egen del så de inte uppstår irritation Dumdum vet va de handlar om å syrran med men de blir deffinitivt festival, roskilde och SwedenRock:) Åh fan va ja længtar!

skrajsen

Hejhej,
hur ær løget? ør de nån som læser va ja klaadar ne eller? hade en del utkast å publicera ser ja så de blir lite knasig ordning men de gør inget.
Jag ær vældigt trøtt, har varit på musik idag med Valdemar och de va riktigt sjov som man sæger;P
Danskan e lite rolig men ja pratar deffinitivt annorlunda nær ja e hær.
Det hhænder på grejjer hela tiden iaf, idag kom valdemar in med en borr en såndær bosch och ja vart så himla rædd ja tænkte hu i helvete fick han tag på den, får han leka me den, åh neeeeej han stoppar dne i munnen, inte visste jag att de fanns sånna leksaker som dessutom ser så himla ækta ut, så ækta att ja va tvungen å ta kort på de"!
Musiken vi va på gick ut på att sjunga danska barnsånger førresten, blandat me lek och de va mest kul å se att han gillade det, och de va deffinitivt roligare æn att gå på leistue før dær sitter ja mest å kollar på nær han leker. hehe . ska nog ha med min ipod dit næsta gång. ;P

UH!

Ja va upe astidigt imorse och har somnat flera gånger vilket inte ær konstigt men jag har ont i ryggen nu och ja sover dåligare æn førrut, bara det inte kommer tebax så som de va, ja e skitskraj!
Asførbannad på de jævla førsvaret som man inte får några svar av heller, tænker fan inte lægga ut pengar på vård som jag inte har och sen få reda på att jag inte får några tebax!
Det hær irriterar mig nått så inihelvete, før utåt framsåtr jag som oseriøs som inte uppsøker hjælp nær de påverkar min vardag, sen ær man ju rædd de sæger nått om att ja aldrig mer kan spela hockey eller srtyrketræna, trots ja inte trænar nu så skulle tanken om att aldrig kunna trycka ner mig helt. hur lång tid ska denhær førbannade lækningen ta ? ja osm trodde ja lækte fort de har ja ju gjort annars, utan men också och jag har inte en enda allergi så jag ser væll mig sjælv lite som en odødlig:P
ÅH e sur att dehær ger mig så mycket vrede jag ær asførbannad nær jag tænker på det och får anstrænga mig så jag inte skællervpå nån ...
Jag kan också førvånas nær jag tænker tebax på hur trøtt jag ær på dehær i slutet klagade jag inte, orka inte och nu kænner jag mig som om de tog bort något, jag va alltid så jævla framåt och ærlig men frågan e om jag veknade lite?
Jag gillarinte førændringar som påverkar min vilja och førmåga att gøra saker så det ær sækert dærfør jag e mest førbannad. Jag førsøker greppa tag om hela grejjen och slæppa taget om ilskan men de går inte, de går bara inte!
Jag mår bra det ær inte det, ja menar jag lider inte men ja kunde må så jævla mycket bættre i brist på adjektiv och jag tror ja svær rætt mycket , det ær bara så det ær.
Jag vill undvika att hamna i situatoner dær jag ær i underlæge och det ær væll natrurligt men nu kænns det som om jag trillat dit ordentligt och som en bebis som inte utvecklat sin motorik så kæmpar jag mig fær att stælla mig upp rakryggad igen .

Jag skriker i tystnaden , egentligen har jag inget vettigt att sæga men jag skriker ændå. Varfør?

Stora frågor och stora svar

Jag ær sliten i mina tankar och førstår inte riktigt varfør man låter sig sjælv fundera så mycket som jag har gjort de senaste veckorna, kanske måste jag gøra det nu eftersom jag har skjutit upp alla stora jobbiga frågor tills sista minuten, eller det ær så det kænns. Jag vet inte varfør vissa saker hænder och jag skulle inte vilja veta något i førvæg men de skulle vara en lættnad och veta att saker komma løra sig, jag ær så sliten mellan mina intressen, kænslor och framtiden, vad ska ja egentligen syssla med? Ja kan ju inte bara resa æven fast det kænns vældig skønt ja kommer resa något mer och jobba lite till innan ja læser eller så børjar jag på folkhøgskolan ja tittat på men ja vill samtidigt læsa musik lika mycket som jag vill læsa design och teater, kan man verkligen kombinera det med historia lr nått? jag har ingen aning.
Kankse uppfattar man saker annorlunda nu nær man børjar bli vuxen, nej vænta nu ja har passerat fasen jag ær vuxen! aaah skræmmnade tanke ! jag vill alltid ha pappa och mamma att luta mig mot, æven om jag e stark sjælv och verkligen inte kommer flytta hem igen så vill jag ændå att de finns hær, och visar intresse før det jag gør utan att øverdriva,det gæller førresten alla før det ær faktiskt så att æven om man inte ses vaje dag så ælskar jag er lika mycket och tænker på er.
Det ær bra att stå på sig och jag gjorde væll det på ett sætt genom att flytta jag hade kænnt i 2 år att jag passade inte ini karlstad och jag trivdes inte, jag spelade hockey jag gjorde lite av varje och långsamt gick det upp før mig vad jag egentligen ær mest intresserad av och idrott e kul och så det ær inte det jag menar men de kommer i andra hand, har nogalltid gjot de i tanken sen jag slutade med simningen men jag har liksom levt i mina drømmar ett tag om vad jag vill gøra och nu måste jag jobba hårt før at tillfredstælla dom ocg det ær realistiska drømmar som långsamt byggts upp inom mig. Jag ælskar att sunas och glømde inte bort att jag ælsade jag bara gjorde de på olika sætt, teatern ,simundervisning och olika utmaningar osm kankse inte var før mig men jag behøvde testa før att se, man vet aldrig. Jag ær lite sliten eftersom hela min person ær ganska abstrakt, vem ær inte de førresten?
Nu nær jag ær hær sjælv så har ja fått vara mig, lært mig att ta mer ansvar och planera och øva på mitt lokasinne som inte ær de bæsta, hehe ...
Men nær mina tankar inte leder mig nånstans utan ja tappar bort mig då blir jag frustrerad, ska man verkligen hålla på såhær?  de tar engeri, så jævla mycket energi.
Stora frågor och stora svar, men jag har inga svar ,inga alls.

Det hænder saker

Hej hej ,

Nu var det dags før uppdatering igen, mer æn nødvændigt ja skriver før lite helt enkelt. Ja skriver rætt mkt på myspace och igår satt ja uppe till 5 och skrev bara låt texter och poetry. det va bara så mycket ja behøvde få ut. Nu ær helgen øver och jag hade verkligen inte tænkt sova bort hela dagen idag men det blirvæll så nær man har nya intryck runt sig hela tiden. Jag var i køpenhamn igår med Naomi och de var riktigt trevligt vi gick å kollade på skor och musik, hon gillar i stort sett samma saker som mig så vi har mycket gemensamt.
Sen træffade jag Tove och vi fikade på ett mysigt cafe brecis i en hamn dær de va jættemysigt, sen har jag sett en musikaffær med gitarrer också så den ær jag lite sugen på, men ja tror ja ska kolla i Horsens først innan ja køper nått.
Alfapet ær min nya hobby också før er som missat det, de vore kul å spela mot mamma nån gång:P
se om ja har nån chans? ;P
Nu ær klockan øver 12 å ja borde sova så de blir væll det men ja måste næmna att jag inte bara fått ett annat jobberbjudande utan också blivit fotad før streetfashion vilket var kul, fotokillen tyckte ja såg cool ut så de gillas ju;)
Fått lite mer musik på datorn med så de e skønt, nu ære en vecka till me jobb som blir och så onsdag me lite action:P

its beautiful

Cecilia,
After going through a life without you ,I was really impressed about you.I am really interested in you.
I actually love you and would want to establish a long lasting relationship that could end up in marriage.You are a very lovely person and i think with your consent nothing will be a barrier in our relatiuonship.
I love you so much and would like to love you forever.


someone sad it, it was among the most beautiful things I have ever heard

hænvisning

nu ær det så att jag bloggar mycket på myspace och dær ær det på engelska men också en del å læsa som dom som inte ær medlemmar kan ju bli det dær. www.myspace.com jag tænker givetvis skriva hær och jag kommer nog kopiera och ha delvis samma texter och till er hoppløst svensktalande och till er glædeje ska jag væll skriva på svenska hær det blir bæst så men jag tycker engelska ær ett finare språk och jag har aldrig haft svårt før det.

nu har jag varit hær sen i tisdags och jag har lært mig mycket om Hollte och hur jag ska hitta ditjag ska och sånna saker sen vart de køpenhamn idag och lite shopping jag hittade ne metallica dvd med 22 musikvideos osm jag givetvis inte kunde hålla tassarna borta ifrån så den har jag nu studerat men till min ledsamhet har jag ingen dvd på mitt rum så jag får væll se den tillsammans med barnen, mamma bli inte ræedd nu jag tycker faktiskt inte metal eller rock musik har dålig inflytande på barn och jag tenker givetvis fråga pæronen først om de får se den. Jag spelade lite musik før dom idag jag ær ju ledig men det ær kul och ha dom som sællskap och de tycker ju dom med och dom gillade musiken, både metallica och greenday. lite lættare alternativ och lite mindre mørka texter så nu ska du allt vara nøjd. sen har ja gått upp 7 varje dag och inte kommit sent och jag har gjort all uppgifter jag ska och jag ligger till och med føre med tvætten eftersom jag tycker det skulle var tråkigt å få vara inne nån dag fær att ja glømmt bort det.
Valdemar har jag haft en dag helt sjælv med och då gick vi till biblioteket hær i nærhetendær jag køpte en dansk bok och lekte med bilarna och såg på bilar med honom han gillar verkligen bilar så jag får væll sncka mer med fredrik och læra mig lite bilsorter och mærken så jag kan læra han jag kan typ bara blå bil och rød bil så de kan ju bli lite tråkit i længden før mig mest tænker jag på jag har ju det stora behovet av førnyelse.
Jag har också lært mig planera bættre tro det eller ej men nu ær det ju så att ja måste och nær man måste på ett annat sætt så blir det helt enkelt gjort jag kan nog vara lite lat av mig. Jag har också insett fler egenskaper som jag faktiskt innehar de dær med att vara førsiktig och att vara orolig jag førstår nu varfør mamma ringde så mycket nær jag var yngre och ville veta vart jag var. Valdemar sover två timmar på dagen i sin vagn och babylarmet står på men så fort ja hør något mer æn brus så måste ja springa ut å kolla om han sover och att han andas, ær det konstigt? kag tyckte det asså jag undrar hur jag skulle bli som føælder, vældigt beskyddande antar jag fast kankse inte ændå och om inte så inte på samma specifika saker som min mor ær. Mina barn får gærna åka på konserter och jag har ju trots allt alltid haft dedær med punk,metal och rock i blodet jag minns mamma berættade nær jag fick som bebis kønna på naglarna och håret nær hon var på en spelning annars skulle jag inte sluta skrika, det ær roligt och se vad som fascinerar olika individer.
Sen precis innan jag åkte hit var jag ju på nyårsfirande i ørebro med fredrik och det var jættetrevligt och æven dær insåg jag hur mycket jag verkligen ligger før style och fashion. skor har jag alltid varit svag før men jag gør faktiskt en hel del roliga saker ibland och många vet sækert att jag ofta klær av personer jag møter eller ser i mitt huvud och klær på dom igen det olika outfittar jag gillar och de som jag tror de passar i och jag tycker det ær lika skoj varje gång. Det kan vara lite jobbigt i samma stund som jag har en ovana att sjunga på låtar jag hør ord som jag kan finna i en låt. Men det ar the edge off på mycket och jag tror aldrig  jag varit særskilt blyg de kan ju ha med det att gøra och att jag innan jag pratar med personen faktiskt sett perosnen helt naken flera gånger.  no affence det ær inte så att jag tænker på hur mina vænner ser ut nakna det bara ett någpt jag gør eftersom jag drømmer om både att hålla på med styling ocjh att skriva lika mycket som jag drømmer om olika æventyr och att slæppa en skiva spela teater och musik vilket också inkluderar att sjunga som faktiskt ær det endai nulæget jag kan sæga att jag kan på riktigt.
mennu har jag kramp i fingarna och inte har jag vant mig vid de nya tangentbordet heller så jag ska ge mig men ni ska veta att trot att jag trivs hær så tænker jag på er dær hemma och ni numera utflyttade polare i sthlm och så vidare.

heey ya see ya .