Ready to go, already to go.

Jag är helt redo nu att bara dra, ta med mig det jag känner har betydelse för mig och sedan starta om på nytt, I köpenhamn detser jag fram emot och det är en väldigt fin stad. Så nu efter måndag när jag varit där och hälsat på ärjag nog ännu mer sugen skulle jag tro, så det här nya jobbet jag har är väll mest så jag har lite att röra mig med. Det var rätt okej idag och jobba trots att jag är sjuk och hes som faen.
Sitter hemma nu med stickad tröja och ska väll sätta mig med te och fundera över nya krönikan så det kan bli fenomenal, så som jag alltid vill ha den men lite extra ovan på det denna gång, jag vill känna att det går framåt och att jag kommer på nya sätt att uttrycka mig på och skriva, jag kände av det lite igår för min nya låt liknar inte det jag skrivit innan så kanske är jag inne i en ny fas i livet och som sagt jag har hittat lite bort tappade delar av mig själv på sistone, jag vet mer än någonsin vad som betyder något och vad som är försent att göra en ändring på och då är det ingen menning att känna ånger eller att det är synd och att man borde gfjort si och så för det hade antagligen påverkat mig negativt ändå.
Klart man har lite funderingar över hur man ska packa när man ska vara borta ett år och vad ska man göra sen, det kommer nog komma till mig och jag kanske till och med blir kvar i danmark längre, vem vet.
Hade sett fram emot att träffa Esben men nu blir det nog inte så innan jul ändå eftersom jag ska på teater föreställning igen och jag kan inte hänga kvar i köpenhamn och vänta på att han ska komma hem ,vill han träffa mig så kommer det ske snart ändå. synd bara för jag saknar honom verkligen!

Han lär ju få en delvis förändrad person som tränger sig in i hans liv, en punkrock halv galen teatermänniska som är grymt passionerad och .. eller ja han vet ju vem jag är vad oroar jag mig för.

Nu kan julen komma och gå så jag får åka, jag vill lämna allt dehär nu och dra, karlstad är inget för mig och jag passar inte in här!


+


















+





































grinig som bara fan

Jag blev faktiskt det för jag svalde med hull och hår vartenda ord som människan sa men när det blev lite svårt för henne så va ja visst tvungen å lösa allt själv. falskhet och att bli dissad hade hela helgens samtal ägnats åt i någon form och så blev de bara att jag inte kan tro att hon förstår hur hon beter sig för det funkar ju inte såhär.
Emilie och Jenny piggade upp mig och sen gick vi ut, igår hade ja ont i halsen och det har jag idag med så ja träffade bara Niclas en sväng på stan kollade ny gitarr på Estrad och käkade lite. Städat idag och nu verkligen fått ut en massa skit så det känns skönt.
Hoppas jag är bättre i halsen imorgon för jag kunde inte följa med på saturicon och jag kunde därmed inte träffa mattias vilket sög!
men men , nu verkar det som om det blir danmark på lördag och bokning av biljett sker snart sen ska jag kolla med Esben om jag kan bo hos honom ett tag:)
saknar honom!

nu är jag inte så grining längre.

jag gör ett stopp hemma.

Ja, det känns lite så jag kommer hem och packar upp lite sedan mindre än 24 timmar efter jag har landat kommer jag fram till att jag måste bege mig på resande fot igen. Jag åker till Danmark den 7 december för jag vill se en konsert där och så vill jag träffa en person som jag aldrig tyckts glömma och som jag tänker på ofta, han lämnar aldrig tankarna! Jag hade precis fått reda på att jag fått jobbet i Danmark och så säkert max 10 min efter det så får jag sms från honom! det var så läskigt att jag måste tro på ödet.
Jag har drömt om live spelningar och nu ska jag minsann se honom och träffa honom igen och hela jag är i lyckorus bortsett från att mina tankar ligger hos Carro som sen idag har det väldigt jobbigt, stackars gumman! jag tycker så synd om dig och jag ska finnas här för dig hela tiden!

vissa saker skriver man inte om

jag tyckte det att vissa saker skriver man inte om för att inte hänga ut andra och det ska man givetvis inte men nu har jag ändrat mig lite för om personen har påverkat så mycket att jag måste skriva ner det så tänker jag göra det, även om det är elakt men liksom dom får ju skylla sig själva för att vara efterblivna eller som exemplet jag tänker på, tända på onormala saker.
Det har varit lite härs som tvärs med love och allt som hör därtill och sist iofs är det ett tag sen nu men jag kan inte glömma vad han sa! Vilket är det yttersta beviset på att jag inte kan hitta någon normal!
Han sa att han tänder på när tjejen är undergiven (maktlös) oookej , han skämtar tänkte jag ! Han vet väll att om han tänder på det kan han inte hitta en tjej som är mer fel för honom! Jag är ju maktinnehavare och vill bestämma allt, mer än vad jag är den andra rollen. Men jag frågade ändå. typ..kan du ge mig exempel på det för du skämtar inte?  Han sa han hellre är med en kille till om man hade trekant för då blir tjejen mer undergiven, sen tillade han att han inte vill röra den andra killen för han är inte light. Jag vred mig om lagom till han sa det och sen var jag borta ur hans liv! Sedan att envisas att kalla mig baby hela tiden! ÅHHHH säg aldrig mitt namn, okej om man är tillsammans sådär galet kära ,sånt som aldrig händer mig,. och han säger det. men dehär va ju bara flumm.  Uscha! men jag antar jag har kärlek på avstånd iallfall eller ja .. hur ska man säga det kan ju aldrig bli något om man inte satsar o0ch jag satsar ingen vänskap mot kärlek det är inte värt det, någonstans. inte någonstans!

coming home

jag åker hem idag, ska blir skönt å komma hem på ett sätt men jag trivs väldigt bra här man  behöver aldrig vänta på något man kan åka tunnelbana varje minut. jag som är så otålig gillar det mycket!
Hittat två julklappar också så det är skönt att man har börjat nu när december och julen nalkas. Jag har ingen lust att sitta på en buss hem men det finnws inget att göra åt det och jag kanske ska åka redan 12? ja vaknade sådär ybertidigt idag för att vara jag. hmm...
arbetsintervju imorrn också, ska bli spännnade men nu har jag svårt å välja vad jag helst vill jobba med för jag har sökt 4 jobb och fått alla, eller ja om ja nu får det jag går på imorrn. så alla hitills heter det väll.
Ska ivög till gymmet på fredag också jag tror jag kan köra lite lugnt det vore bara så underbart om jag kunde det så som jag längtar efter att få dyngsvettas lite, ehum sa jag just så?
jaja, en del shopping,teater, träffat karl och lars och fest och kusinerna va det som hanns med,nu får vi se om det blir nått med fika som de va tänkt men ja ska iaf duscha nu! ska smsa till sötis på vägen hem i bussen också, se om han svarar. han e verkligen söt.
emly å nenny ja e snart tebax nu!
malin,dear du å jag ska ha ett låångt fikasnack!

admit it

jag erkänner att lite planering kan vara bra och lite framförhållning nu vill jag faktiskt veta hur det blir ska jag hinna med körkortet, åker jag till danmark,karlskoga eller vad händer? jag vill ha några svar nu jag tycker det är lite segt men jag trivs ju här så jag klarar mig väll, pratade med mamma förrut hon lät glad så det kanske gick bra med det där nya jobbet hon funderade på det glömde jag ju givevis fråga.
Många vill jag ska komm hem nu vilket tjat det är, men det är skönt med för då vet jag ju att olk tänker på mig och eftersom jag ska på intervju så kan jag ju inte vara här så länge till men leka lite till och shoppa nå¨gra fler julklappar får det bli iallafall. Jag vet inte när dom kommer hem från skolan och dagis och jobb och inte vet jag hur man sätter på teven men det löser sig. hehe ..
Vi får väll se om rickard hör av sig också, måste ringa bani och kolla med henne också hur det blir med simningen och oim jag kanske ska läsa upp matte b en gång för alla, känns som om det inte är omöjligt innan jag åker OM jag nu åker någonstans, jag vill åka karlstad e bajs förrutom familjen å vännerna det finns inget som håller mig kvar där och jag trodde inte man kunde bli så trött på ett ställe som jag är på det nu. men men ... under tiden inna jag vet vad som händer så får jag väll fortsätta med mitt projekt och skriva det jag ska skriva det är ju snart dags för en krönika till i NWT och det är alltid lika roligt!

leka sjukhus,berätta histoier,bygg koja med oss

Till en början var mina kusiner ganska tysta det är dom alltid när man precis anlänt med det varade inte länge sen fick jag minsann leka så det stod härliga till, berätta historier , se på mimmies teckningar, leka sjukhus och resturang. Bygga kojja och bygga med kapla stavar, bygga med kapla va roligast för det gjorde jag med när jag gick på fritids och jag minns vi byggde höga torn och dolminobanor som vi sedan puttade omkull och vi kunde hålla på i timmar.
Vi hade roligt som bara den och jag tycker det är kul att leka faktiskt jag är typ världens barnsligaste men jag tycker det, hittade jag mina powerrangers så skulle jag bygga upp en krigszon och leka med dom men jag vet inte vart många av mina leksaker är idag pappa har säkert slängt en hel del precis som han gjorde med typ tre lådor skor jag fick av farmor, men han har inte erkännt.  jag älskar skor, hehe kollade massor igår, det är dumt att converse ska vara så dyra och nu kan man ju egentligen inte ha dom när snön kommer. :(
Ett knallrött läppstift va jag också på jakt efter det är ascoolt ett sånt man hade när man var liten, eller ett riktigt rött tantläppstift men det är ju omöjligt det ska vara matt, utan skimmer och glitter bara rött jag har inte hittat något :( så jag vill gärna ha tips om nån vet vart man kan köpa det!
Skulle på date imorrn också lite spännande för jag g¨r typ aldrig på date, men va fan man måste ju göra något man aldrig gör annars ibland.
Jag skrev en massa texter ikväll också en ny låt och jag e riktigt nöjd bara lite justeringar och den är klar!

övertrött och omgiven av tunnelbanevagnar

Jag fick ju gå upp rätt tidigt när jag skulle träffa lars, och han var så snäll och hjälpte mig hitta dit jag skulle.  Jag hittade han eller rättare sagt han hittade mig på t centralen och det mina vänner är typ omöjligt när det är mycket folk där. så skönt var det att bli "hittad" hehe .. Vi hängde runt stureplan och kollade i affärer han hade rätt bra tålamod när jag skulle kolla på vartenda par skor jag gillade. sedan vart det cles ohlsson och d'r hittade jag julpynt till hans fönster som jag såklart köpte och hjälp så fint det blev med snögubbar i lars fönster som för övrigt gränsar ut mot en fin skog ute i tollare.
Vi träffade Karl och hans polare också och hade väldigt kul inne på konsum när vi skulle handla mat för jag var så himla övertrött och bara skrattade åt allting, men värts nog var det när jag hoppade upp på en vagn utan häst och satte mig i den å lekte kusk, ja var helt utan vettiga tankar och det blir väll så när man sover 6 timmar för lite.
Vi såg film långt in på natten först en svartvit om dracula som jag tyckte va asbra men de andra såg måttligt intresserade ut. sen vart det ronja rövardotter å nån mer ja var tvungen för den har jag inte sett sen jag var liten och astrid lindgren är ju så himla bra! vaknade alldeles för sent dagen därpå och fick skynda mig in till centrum så jag kunde åka vidare mot hammarby sjöstad och mina kusiner :)

teater i sthlm

Små nervöst innan man gick in på scen skulle man glömma något eller skulle det faktiskt gå så bra som man ville, jag spelade småhäxa och jisses va roligt det var. Jobbigt att transportera scenen till olika ställen och rigga upp den men det löste sig och visst tråkigast var det att göra träd och jag tror jag pillade in servetter i hönsnätet tills mina fingrar blödde men man får ju offra sig.
4 bra föreställningar med en hel del internt knas som bara vi tycker är roligt som när michaela skrek levande förstenad och glömde den magiska påsen. hehe !
Vi bodde på lyxhotell ute i kyrkbyn i täby bastade å käkade lyxfrukost, iofs typ sådär astidigt vid 6 på morgonen så man knappt orkar äta nått för man är inte hungrig än men ändå.
Sedan vart det scandic. :) vi firade med att käka hemma hos Laila i Alvik också, mästerkocken lagade kyckling för ett heöt manskap, vin och öl till det var ju inte fel heller .
Sedan när vi checkade ut på morgonen igen stannade jag kvar för att träffa lars. jag klarade att hitta från täby in till t centralen mkt bra gjort av mig tycker jag ,lärt mig hitta en hel del här nu och jag stormtrivs det är ingen känsla av att jag vill bort. så skönt!
Jobb intervjun för swedishfundraisning gick också bra, jag är nöjd med mitt framträdande och jag får jobba ute och det verkar kul, men man vet aldrig och snart skac jag ju på arbetsintervju igen:)
Jag har ingen aning om vad som händer men det är det som är det fina i alltihopa planering har ändå aldrog riktigt funkat för mig jag är helt oförutsägbar!


bråttom bort !

vaknade som vanligt alldeles för sent runt 2 av att malin ringde om fikan, så vi begav oss mot torget å fikade å pratade om senaste eventsen:) mkt nice ... emles å min nattvard me filmer märktes av för jag var väldigt seg men malins skor va asfina som hon hittade!  jag skickade just svar till danmark också så nu får vi se om hon vill ha mig på jobbet:)

Jag har aldrig haft så bråttom ifrån något som jag har nu, bråttom härifrån jag vill vara var som helst men inte här! jag vill verkligen inte vara här i karlstad jag e så trött på stället å allt å hela grejjen . jag passar ju inte in här heller jag kan hitta ställen där jag trivs mycket bättre! Jag är som en svepande vind ständigt opå resande fot och jag är så sällan hemma numera och jag vet ju vad det beror på, jag vill härifrån. inte emot någon hemma utan jag vill bara inte vara här just nu! Att vara hemma fyller mig med fler känslor att bara vilja åka bort, låångt bort! Kanske har jag dragit ut på det jag vill göra och gjort det för länge, jag har gjort många fel val och det känns så självklart i efterhand att det inte var min grej men tydligen var så inte fallet just då eller så har jag omdevetet försökt vara någon jag inte är eller något.. jag vet vem jag är bara lite mer nice touches och jag e klar. Det är slut på spelet nu jag tänker vara precis som jag är, det kan verka som jag gör en förändring för vissa och för vissa är det självklart , de säger.. ja men va fan cizzi det är ju precis du! gör det nu!
Jag tänker göra det jag känner för, jag har väntat länge med några saker av osäkerhet att ångra mig men inte nu längre., jag ska göra det jag tänker göra och det som faller mig in. man lever ju bara en gång som jag vet just nu å då kan jag inte vänta med allt för då har jag ju allt kvar att göra.
Jag åker till danmark om jag får jobbt, jag måste ju testa om det är någor jag kanske vill hålla på med, kan jag bli socinom? lärare, instruktör? .... å musik kan ja ju ägna mkt tid åt där...
Jag måste också skaffa pengar så jag har råd att leva, jag kan inte låna mer av mina sparpengar och jag vill inte ha pengaångest länge till, det är jobbigt att inte kunna fullfölja sina ideer pga. av sånt.
Jag ska sälja min balklänning också, jag gillar den verkligen men det moåste offras saker, och vad vill jag inte hellre ha än den? många saker... de där fotöljerna  på dimoda... I love them!
Vad vill jag egentligen ha? ja måste jag vet va jag vill ha för att kunna önska mig det, i all bemärkelse.
Vad jag vill göra måste jag komma på själv men jag är på god väg iaf ...

Emilie oroa dej inte jag kommer hem igen!

dumdum,emle å jag

dumdum,emle å jag

Festen vi hade när emles andreas kom hem va riktigt nice, arena har aldrig vart så händelserik som den fredagen. oh my!
ja säger bara oh my!
här på bilden ser jag helt cepe ut men ja tyckte emle å dumdum va söta så jag tog den iaf:)
mer party girls! när ja kommer hem igen!
måste ju fira min emles piercing å att ja ska göra min, i sthlm blir det nog ... hehe! dvs om ja vågar!


det blev inget

Det blev inget med den audition jag var på med bandet, jag hade en kraftig skön röst tyckte dom men med brist på reptider måste stämsången sitta bättre så de ville att jag skulle öva på det sen vet man aldrig men det är väll vad man får höra när man inte passar, han tyckte ja skulle leta efter några att lira med och inte ge upp så jag antar de va inte helt urkasst men man blir lite fundersam, han kanske bara tyckte synd om mig. hade vart super för de var verkligen min musik de spelade, jaja ja ska ju iaf inte sluta med musiken det kan jag inte. jag vet ju vad jag vill göra så fan att jag ska göra det också.
men nu har jag verkligen inget förrutom familjen å vännerna som håller mig kvar i karlstad så det är bara att dra nu näär jag känner för det! det blir så också , har inget annat.  ingen pojke,ingenting . nada! han nu sist han var inte värd det, inte ens lite mer av min tid, jag tänker aldrig ringa han mer. 
ehum, jag tänder på när tjejen är undergiven? oh my ... vba hittar jag för pojkar egentligen? nejnej ... men att känna att jag är fri är ändå den bästa känslan , finns mycket fint å se på men jag vill vara fri!

teater

idag va en väldigt lugn dag ja va hos emilie och sen drog ja på teatern, jag fick reda på att vi ska åka på onsdag och att vi ska ha 4 föreställningar och vad vi ska göra mer, det blir en längre vistelse för mig för jag ska hälsa på min morbror och karl,cissi,lars och richi :)
ska bli trevligt att komma bort från stan! jag har fått ett till jobb erbjudande också. :)
men nu har dom inte ringt som dom sa att dom skulle göra idag så nu är jag lite fundersam . men men de löser sig . har packat nu och laddat med musik:)

gonna be quite enjoyable I think!

pictures say a lot

ja fick alla bilderna från festen idag, åh jisses vilken syn en hel del va ju crazy. 
vaknade typ mitt på dagen idag med och så skulle vi ju dra te bussen
 när dumdum drog stack ja å schakkade nya bralls på bergvik, asfina! å te multumminipris , 60spänn!
jag har blivit ringd hela dagen, sms å grejjer men jag hart så seg ja har liksom somnat hela tiden så ursäkta om ja vart asocial men ja va så yr där en sväng.
jag ska prata med honom nu också , när jag tänker på det blir jag bara mer yr , jisses ja borde bara....
ge honom en bild och be honom signera den
för den lär säga mer än vad hans tunga någonsin kommer andas något om.
I should look the other way .

You stayed inside

One you love

is where you hide

Shot me down as I flew by

Crash and burn

I think sometimes you forget where the heart is

 Answer no to these questions

Let her go, learn a lesson

It's not me, you're not listening now

Can't you see, something's missing?

You forget where the heart is.....

 

You know that I'll catch you when you're falling down

We came together but you left alone

And I know how it feels to walk out on your own

Maybe someday I will see you again

And you'll look me in my eyes and call me your friend


 

sorry baby  .


över förväntan

helt klart över förväntan så var kvällen igår:)
emly jag å barbie, det kan inte bli bättre och så alla man trilla på ... typ hockeypojkarna som skulle prompt prata me lilla mey, asså jag känner mig såå liten när dom kommer me sina stora muskler. suck*
å de med markus, ja trodde dom drev med mig ... jag å barbie snusade med, haha barbie va så fin igår när ja sminkat å stylat henne som en fin babydoll ala 60tal:)
Emly fick bli mer funky, jag älskar å styla och massera, undra om man kan ha de som ykre? typ massörstylist ? :P it got a nice ring to it! ;)
carro ville dansa, tjejen från visningen ville ha med oss på efterfest ja hade 8 förfester att gå på igår, allt ska gå i hundra knyck å jag ska vara med överallt. kul att alla trivs så bra med mig för igår verkade det som mer än två tjejer ville ha med mig hem och jag ansträngde mig inte direkt ;P och tvärtom med ... johan å så träffade man ju flera bekanta ansikten på bussen , ja vart så översköljd med intryck igår att det var skönt att få sova sisådär runt 4 som vanligt och vakna yr som faen idag.
för övrigt tyckte jag de va kul å träffa andreas polare som va trevliga,totte och han blonda som e så lik han som pratar på teve kunde inte släppa den tanken . hehe ..
ja de kommer tillbaka minnen som hände, isen emly ja säger bara isen va hade vi för oss ? oh my!
ja de va helt enkelt splended och superduperkul å bra å sånt! ja ni vet allt dedär som behövs för en perfa utekväll ! :)

friday baby!

fredag idag, fest hos emil med ingen mindre än barbie! vi ska röjja igen de har ju inte blivit särskilt ofta sen swedenrock så kvällen kommer bli mer än great:)
sen blir min piercing snart också, ser jag fram emot...=)
wohooooo
emilie å jag gick en sväng på stan också men usch så kallt det är ute, jobbigt ha mkt kläder också . ja gillar sommarn, ja vill åka bräda nu annars kvittar vintern, iofs julen e mysig också å snart e de dags=)
satt å skrev förrut lite, har melodin för en ny låt i huvudet, känns så bra det är som jim morrison sa, jag har en hel konsert i huvudet, när jag har det vet jag att jag kommit en bit längre på väg, sen tänker jag då inte stena mig varje kväll för att komma på bra låtar de finns ju gränser, men gud va grym han e!
kanske blir en tatuering av det... who knows....

se upp emil nu kommer vi...
å jenny ja hoppas du har de bra i barcelona, ja ska ringa nån dag . .. saknar dig gumman!

audition

va på audition igår, ja sjöng för full hals som man brukar säga eller så mycket jag kunde med haalvhes hals och jag tyckte det var riktigt roligt, nu återstår bara beskedet och se ifall om de alla i bandet gillar mej, vore så himla kul att ha något med musik å göra nu, inge kul å lira själv 80% av tiden.
Jag vill utveckla min röst också men det är ju knappast någon hemlighet.
så mycket gammal musik,rollingstones,led zeplin,springsteen, ja kan de bli bättre?
I think not!
Kvällen efter vart exatisk och bortdrömmande i låtar med deportees, You look so good in the line of fire .. in a cloud of smoke from where I stand...
ÅH!!
Ja sov riktigt skönt inatt också, trots den ytterst märkliga drömmen ...

I want !

I want somebody who cares
For me passionately
With every thought and
With every breath
Someone who’ll help me see things
In a different light
All the things I detest
I will almost like
I don’t want to be tied
To anyone’s strings
I’m carefully trying to steer clear of
Those things
But when I’m asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
I’ll get away with it
And in a place like this
I’ll get away with it


så känner jag exakt såhär känner jag .