In the army now...

När jag kom dit så var det en jättesnäll kille som fixade så jag fick sova i en avc kasernerna längre bort, tom se på tv men vad äre som är bra på en söndag? ja hittade något program om barnhemsbarn och somnade bums. Träffade Olli och en kille till som skulle vara kockar, dom va väldigt skojiga och vi hittade någon skojbutik när vi gick en runda i skövde något lilla stad. Vakten hade sagt att vi fick sova hur länge vi ville men att vi skulle se till att vi kom i tid till inryck. detta var kl 12 så jag och olli och hmm minnet är kort som guppi sa ja iaf den andre vi va ju uppe till 3 lr nått ochså 2o i nio stormas rummet av en galning som börjar skrika, jag bara vänder på mig och låtsas som inget. hallå vi fick ju sova!
Plötsligt skriker han tjejen, å jag tänker shit han skriker ju på mig!
ja sätter mig uppnågot yrvaket och ser på han, han frågar. Vart rycker du in?
hmmm. va?
Vart rycker du in, p4 svarar jag ...närskyddssoldat..
uppfattat vrålar han nån decimeter ifrån mitt ansikte och sen på med kläderna och utrym logementet, ja e inte dum ja vet vad utrym betyder och ser sorgset på de andra medans jag börjar klä mig.
Första dagen fick vi hämta ut grejjer, större delen av dagen gick ut på att ha persisk marknad och se att alla fått exakt samma saker och rätt stl och så vidare. I mitt logement 211, berömde 1001,100 eee vaddå? räkningen där bor Guppi,Piff och Puff, Munkforsbon,Ednersson,Feldstad,Pettson,Olsson,Nisse,Bebisen,Boke,SegaaastRoos,Toker,Trötter, & sistnämda Snarker alltså en fin blandning av sköna personligheter. hehe =) Jag trivs som fisken i vattnet också är ja ju Guppi.
Vi har kämpat vi harsvettats, simmat i lera,lekt krig och sovit alldeles för lite, käkat inlagd ost på limpa och druckit vattenoboy, tyckt det va gott,längtat efter pizza och fått orgasm av att längta så mkt till första permission.
Detharvartit prov på prov och massor med nya grejjer, man ska ränna hit och dit och når aldrig liksom fram till det man stressar efter  så har jag iaf kännt.
Hade vart kul om dom väckt oss första morgonen med attspela youre in the army now :)
men från 04.40 till 00.00 man blir trött och helt fucked i hjärnan. jag är redan arbetsskadad och klinisk ren maniet följde med hem. inte stod jag på ett skåp å dammade lamporna för ingenting., ( jag är grymt höjdrädd)
höll på att missa bussen hem men det ordnade sig, jag löste det genomattlämna resväskan och springa somen galning. jag hann med.
alla roliga fraser och alla knasiga drömmar jag haft. bla den omatt de byggde en jättebanan bakom matsalen där vi äter, det kan ju inte vara normalt.
ska skriva ner alla roliga citat för nu minns jag inget asså ;)

åker tebax idag, har med fotbollen :P
ska utbildas i patron. spännade,hårt,trötthetsmani ... this awaits.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback