Fläsk, nej pork ,nej gris!

Upp och ner, ner och opp Grisen gal i granens topp, Lackar på gris nu eftersom jag helt klart minskat i fläsk sen jag kom hit!
Men vem kom på det fyndiga med eller inte fyndiga med att få upp en gris i en gran? det går aldrig, helt ologiskt.
Tränat ordentligt, väre med maten man orkar ju inte laga hela tiden och jag kommer aldrig äta en pirog eller en billypizza till i hela mitt liv. Det är som Mamma och vaniljglassen,du vet...mamma.
Mina vader är stenhårda och jag har fått många nsygga ärr också och lite finsjungande norska som jag lyckades dölja när mamma och pappa var på besök de hade garvat ihjäl sig!
Nu funkar väll telefon hyfsat, yippie jag slipper vara utan kontakt med det något för svenska liv jag lever, hmmm . how did it come to this?
Just nu sitter jag och väntar på lunch, det är bra att ha Damage Inc som väckarklocka då introt är på 2 min med bara massa bas och elgitarr riff, man kan inte somna även om jag är rocker så är ljuden höga på morron.
Jag missar RollingStones igen:( det suger jag vill verkligen se dom!
Misar Pride också .. Men jag har ju blivit modeskribent och det är kul om jag bara kunde få ordning på bilderna som ska vara till texterna, det är lite knepigt och ännu en gång känner jag att jag är född i fel generation för jag är ingen datanisse. More likely rocking 50
Det är världesn roligaste jobb helt klart att få skriva om style, det gillar jag!
Jag blev ju av md Nwt jobbet nu när jag blivit lite för gammal, de sa de kommer sakna min stil så jag antar de ville ham ig kvar egentligen.
Ibland är det dock typiskt att man inte får ur sig något bra, de kommer senare när man inte har något att skriva det på.
Jag borde skaffa en såndär man kan spela in sin röst på, en sån som agenter har. en hemlig speldosa:) Like the sound of that.
Jag låser mig ofta på tankar ibland, det är dumt men ibladn så går det bara inte att släppa det.
Det går inte heller att sätta ner mig i en stol och säga skriv det bästa du skrivit för det funkar inte så, det är inte som med idrott, om man tränr hårt så presterar man. Inte föar jag hade någon större lycka inom idrott, det vara bara för det var kul ett tag. Jag är inte en gnutta intresserad, jag bara kan fakta om träning och tränar andra.
Men vissa talanger man har, de ber man ju inte om som jag kanppast skulle be om att vara på det jag inte finner lycka i , vilken dåre skulle göra något sånt?
Ska få bort tanken om att det är svårt, allt jag vill göra är svårt annars hade jag redan gjort det,jag är rädd för att göra det men måste. Det blir nog bra om man som sagt, Look on the bright side.
Alltid gillat den låten, always lookon the bright side of life, daddadadadada..
Fin syn på hängning också, gillar komik och idioti och till och med är jag ett stort fan avironi jag använder det ofta.

Kan önska Astrid Lindgren levde så hon kunde skriva mer bra böcker, hon är en stor inspiration även nu när hon är borta.
Fler sagor, de rockar ju och innehåller mer om man bara ser bortom texten. Men å andra sidan alla har inte den gåvan heller, utan åar eviga beiga och logiska och tråkiga.
Jag ska aldrig mer socialisera mig med en beiging, baah . Sååå tråkiga dom är.
Nu ska jag kötta i mig chocklad så jag inte får anorexia medans jag är borta, känner mig som en mask, helt klart,sladdrig och slemmig och smal och avlång och allt dedär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback