Rythm! of life

Klockan är halv 5 och jag kan inte sova, jag har vaknat 3gånger och jag som gillar att sova?
Vad är det som försigår, det behöver ju inte vara något som ä'r på tok men jag behöver sömn och när jag inte sovit mer än 5-6 timmar swå går jag upp och då väldigt hyfsat tidigt?
Det brukade spela viss rolls förrut när jag vaknade beroende på vad jag gjort dagen innan och nu verkar det inte förhålla sig så längre. Min dygnms rythm är helt fuckad!
Jag tror verkligen seriöst på det eller så är det värmeutslage3n jag fått på armarna och som kliar så jag dör.
Eller kankse såret på min höft som jag nu kan stoltsera med efter att ha bränt mig med strykjärnet, det skulle ju bara jag lyckas med också. haha!
Kanske inte ska klaga, men jag blir lite orolig för sjusovarepersonligheten verkar som bortblåst.
Jag är orlig över lånet också men nu vet jag det täcker så det var värre innan men det är ju ingen tillfredsatällelse precis med alla dessa papper man får hela tiden från kassor och med försäkringar och sen till sin ypperliga glädje får man reda på att man inte ens får någon ersättning när man taqr sig tid att fylla i dedär papprena. ÅH jag blir ursinnig.
Vem fan orkar vara orolig men behålla lugnet och se glad ut hela tiden? Jag vet en... Min mamma.
Jag fick det då inte i arv, jag blir helt till mig men det är möjligt man vänjer sig och strö alla dessa papper omkring sig och sedan samla dom i pärm, uh jag blir magsjuk.
Varför ska sedan allt sånhär vara så tråkigt och jobbigt man kan knappast göra det mer krångligt med papper efter papper och uppdateringar och joks.
Kanske behöver jag sova och det är därför jag beter mig soim ett nervöst rådjur med antinarkolepsi?
Ibland snackar vuxna om hur härligt det var att vara barn och jag kan förstå det, man blev glad när det regnade ute för då kunde man gå ut och hoppa i vattenpölarna med galonbyxorna på och de gula stövlarna med blommor på.
Det var ju KUL. det roligaste jag visste.
Jag kan tycka man inte riktigt kommer ifrån mycket negativt som vuxen, det är hela tiden saker man ska fixa och dola med och papper, efter papper. jag är journalist/författare och hatarv papper för tillfället det går inte ihop. hehe.
Jag ser mig själv som en glad människa men har nog varit irriterad länge nu, jag kan inte förstå att dehär försäkringskassorna inte fattar hur de tröttar ut folk med papper och deras monotona telefonröster???
Jag vill ju kunna lösa det som behöver lösas med en gång också vilket inte gör sakerna lättare när man har dehär snuskisarna som gör allt för att sätta dit en, det känns åtminstone så.
Jag kommer knappast bli en problemlösare, inte ens i mitt nästa liv men jag brukar dock leverera när det skiter sig så det beror ju på hur man ser det.
Jag vill ha mitt körkort också men då står man inför samma problem ska man köpa de läraren säger hela tiden om att jag inte kan göra halkbana? jisses jag har ju kört militärfordon runt koner, jag tror jag klarar det. Sen i Karlstad vill man ha bil, i sthlm vill man verkligen inte ha det. Vi får se hur det blir men det innebär ju mer frihet och jag skulle knappast ha mor eller far åkandes i min bil som den fartdåre jag är de skulle de aldrig våga.
Jag vill ha de där sabla kortet, de rosa fula så jag kan gå vidare till vad jag egentligen vill ha och har lust att kämpa för närmligen MC kortet.
Jag vill komma vidare och har nog så bråttom att jag kan glömma bort varför jag egentligen började med projektet. Jag vill träna upp mig också, ryggen och sådär men jag lackar rätt fett på motivation. Det är bättre nu än innan men det är inge kul att känna sig så svag när man är van att träna på ett visst sätt innan och efter rehab av axeln och jag vet lkängden och hur lång tid allt tar och hur trååkigt de är, ja då blir jag bara söming och tänker,nesh jag tare imorn, känns de igen? samma tänkesätt som fettisarna som går på diet tänker, imorn ska jag banta men idag käkar jag kakor med strössel på och glass i stora lass.
Men sen har man ju en annan del till de hela innan jag kan börja träna måste jag träffa en specialist och då måste man ha pengar som jag inte har och inte vet än om jag kommer få från fittkassan såjag vill inte lägga ut nått än.
Man ska inte förhasta sigdet är så lätt att man bräcker det sista lilla intresse som finns kvar.
Pengar behövs, motivation och rätt folk med bra klunskap och låt se vad mer ska vi kasta ner i trolldrycken?
Papprena dessa jävla papper, klara och slippa få de tebax nån mer gång för de behöver mer fakta, får jag ett papper till nu så pissar jag i munnen på första bästa jag ser som jobbar på försäkringskassan. jag lovar!
Helt klart kan man ju säga astt mitt liv kertsar runt vad andra bestämmer och de tar en jävla tid på sig, och dessa jävla papper.
Undra hur länge trollgrytan ska bubbla?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback